Ксенія
Перевірений
- Дописи
- 27401
- Реакції
- 67896
- Бали
- 7615
Ксенія не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прийдуть інші, молоді, дисципліновані.А лікувати хто буде ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Прийдуть інші, молоді, дисципліновані.А лікувати хто буде ?
Гугл))А лікувати хто буде ?
У нас проблем з набором персоналу немає, багато людей шукають роботу.Гугл))
Ага ,яким тато і мама купили диплом за сало ,без навиків ?)))Прийдуть інші, молоді, дисципліновані.
А рівень кваліфікації тих шукачів?У нас проблем з набором персоналу немає, багато людей шукають роботу.
Це вже інше.Ага ,яким тато і мама купили диплом за сало ,без навиків ?)))
Є багато переселенців у яких дуже високий рівень. Що правда, то правда.А рівень кваліфікації тих шукачів?
Ну ,як інше ? Це не виточити жилізяку ,якщо я десь прої..у ,то можу виправити ,а тутЦе вже інше.
Хіба такЄ багато переселенців у яких дуже високий рівень. Що правда, то правда.
Я завжди кажу - у кожного поганого хірурга є вдалі операції, і в хорошого - невдалі.Ну ,як інше ? Це не виточити жилізяку ,якщо я десь прої..у ,то можу виправити ,а тут
Особливо коли "фахівець" зі стажем на УЗД не бачить жовчного, а інший пропонує його видалитиЯ завжди кажу - у кожного поганого хірурга є вдалі операції, і в хорошого - невдалі.
На жаль це лотерея.
Чомусь думав ,що то спеціалісти най вищої кваліфікації ,хоча довелося побачити і д*білівЯ завжди кажу - у кожного поганого хірурга є вдалі операції, і в хорошого - невдалі.
На жаль це лотерея.
Тут ще має тупо повезти, як не дивно.Чомусь думав ,що то спеціалісти най вищої кваліфікації ,хоча довелося побачити і д*білів
В нас 18 градусів і вітер..А ще був дощДе він, лядь, іде? У мене в хаті +31я скоро здохну![]()

Везет, у нас +30, жарковатоВ нас 18 градусів і вітер..А ще був дощ![]()
![]()
![]()
Ну так заяву на стіл можно і без пива ))У нас пацієнт головному на хірурга настукав і хірурга звільнили з роботи.