Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

А тобі сподобається коли ти будеш спати, а коло тебе пацюк гріється?
Я раз спала на роботі з мишкою за пазухою.
Краще спати з котом.
Ото ж ,треба тримати котів які полюють а не чекають віскас ?в минулому житті була кішка ася ,так вона витягала всіх і мишок і пацюків ,і на порозі складала щоб бачив )))

Це він спеціально себе погано поводив, щоб відправили в гараж спати. На Україну йде холодний циклон, вночі буде тільки +13.
Останні дні коли можна залягли на матрас з пивом і рибкою в гаражі.
Де він, лядь, іде? У мене в хаті +31я скоро здохну :wacko:

Ото ж ,треба тримати котів які полюють а не чекають віскас ?в минулому житті була кішка ася ,так вона витягала всіх і мишок і пацюків ,і на порозі складала щоб бачив )))
Не тримаю я в хаті мишей. Мої тільки мух ловлять і теж мені трупики на підвіконня складують.

А взагалі цікаво виходить. Хто вчора себе погано поводив, сьогодні вже холостяк?)))
Без поняття... я завжди чемний... а хто проти - популярно і поглиблено поясню що вони заблуждаються :spiteful: :cool:

Це він спеціально себе погано поводив, щоб відправили в гараж спати. На Україну йде холодний циклон, вночі буде тільки +13.
Останні дні коли можна залягли на матрас з пивом і рибкою в гаражі.
Немає потреби наразі це робити в певному приміщенні чи місці :cool:
В мене дійсно мудра жінка... знає і розуміє що я всеодно зроблю як хочу :lol::lol::lol:
Дід, А тебе в гаражі пацюків немає?
Найн... є пташки якісь на стриху над гаражем
Де він, лядь, іде? У мене в хаті +31я скоро здохну :wacko:
В нас вчора вже як стемніло було +30.... нині вже +19, вітерець... комфортно
Свєжо пріданіє,да вєрітся с трудом
а це твої особисті труднощі ))
доказувати з піною у рота шо я "сільная і нєзавісімая музчіна" не маю ні потреби ні бажання ? :cool:

1691407528354.webp

Хірург не ділився з головним?
Ні, то нові порядки.
Якщо будуть скарги до нсзу, то з лікарнею розірвуть договір, грошей не буде, ніхто не буде прикривати працівника, що спалився на пянці.
Тепер у кожної бабці може бути телефон з камерою. І через годину ти зірка тік- тока.

Ні, то нові порядки.
Якщо будуть скарги до нсзу, то з лікарнею розірвуть договір, грошей не буде, ніхто не буде прикривати працівника, що спалився на пянці.
Тепер у кожної бабці може бути телефон з камерою. І через годину ти зірка тік- тока.
А лікувати хто буде ?

Назад
Угорі