Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Подивись рецепт від Хлібців від Лізи Глінської. Мінімум роботи і буде що погризти.
У меня и хлеба нет, я его почти не ем)))))) Тут 2 шага, просто лениво. Но я себя заставлю. Мне просто еще сидеть долго, потому есть смысл.

У меня и хлеба нет, я его почти не ем)))))) Тут 2 шага, просто лениво. Но я себя заставлю. Мне просто еще сидеть долго, потому есть смысл.
Что у Вас случилось??Я выпала чуть из жизни...

Там тільки мука, приправи, сіль, олія вода і все, духовку правда потрібно.

Ти хоч погугли рецепт.
Погуглила, любопытно. Но у меня и муки практически нет. Как-то вот, не купила :dash1:
Так что, будет путь мой аж на 5 минут туда и столько же обратно. В магазин. По любому. Уже почти собралась)
Что у Вас случилось??Я выпала чуть из жизни...
Борьба между ленью и желанием чего-то вкусного. А дома ничего подходящего нет. Страшная беда :crazy:

Лиска, Я люблю прості рецепти. А цей простіше нікуди. Дитина приготує. Я беру замість італійських трав приправу до куриці.
Смакота і хрустять. Правда у мене пергаментний папір з сіліконом.

Лиска, Я люблю прості рецепти. А цей простіше нікуди. Дитина приготує. Я беру замість італійських трав приправу до куриці.
Пішла і я гуглити... Схуднеш бл з вами?

Спробую на днях, коли куплю муку та буде настрій. Італійскі трави як раз в мене є, борошна нема.

Я брала малій млинці з полуницею, коли не було часу готувати) і котлети для бургерів. Шпинатні млинці.
Шпинатні?Дуже виручає, коли гості на порозі або коли просто реально немає часу чи бажання)

Пішла і я гуглити... Схуднеш бл з вами?
Давай до мене.у мене запіканка з яблуками і клюквою
Так. Ой, я обожнюю шпинат. Зараз теж стушила у вершках з пармезаном і блакитним сиром)
Бл!ще одна мажорша..блакитний сир мать її??
В нас теж повно їх
У вас ,це де???

Останнє редагування:
Бл!ще одна мажорша..блакитний сир мать її??
Во-во. В мене звичайний з недорогих в холодильнику "дорожчає".... А вони.
Ні, щось мені підказує, тут якісь аферисти та оті, як воно, мошеннікі зібралися.
Бо наріт той во, зубожіє, а вони.... :lol:

Я повернулася. Добре, що все ж таки пішла, бо подивилася - а котиків майже нічим було годувати, тепер вони мені морду не набьють, бо їм все теж купила )))))

Назад
Угорі