Ксенія
Перевірений
- Дописи
- 27808
- Реакції
- 68651
- Бали
- 7615
Ксенія не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У нас куча магазинов"Галя балувана"классные полуфабрикаты.Но я к сожалению больше люблю сама заморачиваться?Ото ви, Галю, балувана. Беріть, що є. )))))))
У меня и хлеба нет, я его почти не ем)))))) Тут 2 шага, просто лениво. Но я себя заставлю. Мне просто еще сидеть долго, потому есть смысл.Подивись рецепт від Хлібців від Лізи Глінської. Мінімум роботи і буде що погризти.
Ти хоч погугли рецепт.У меня и хлеба нет, я его почти не ем)))))) Тут 2 шага, просто лениво. Но я себя заставлю. Мне просто еще сидеть долго, потому есть смысл.
Что у Вас случилось??Я выпала чуть из жизни...У меня и хлеба нет, я его почти не ем)))))) Тут 2 шага, просто лениво. Но я себя заставлю. Мне просто еще сидеть долго, потому есть смысл.
Там тільки мука, приправи, сіль, олія вода і все, духовку правда потрібно.У меня и хлеба нет, я его почти не ем)))))) Тут 2 шага, просто лениво. Но я себя заставлю. Мне просто еще сидеть долго, потому есть смысл.
Погуглила, любопытно. Но у меня и муки практически нет. Как-то вот, не купилаТи хоч погугли рецепт.

Борьба между ленью и желанием чего-то вкусного. А дома ничего подходящего нет. Страшная бедаЧто у Вас случилось??Я выпала чуть из жизни...

Пішла і я гуглити... Схуднеш бл з вами?Лиска, Я люблю прості рецепти. А цей простіше нікуди. Дитина приготує. Я беру замість італійських трав приправу до куриці.
Смакота і хрустять. Правда у мене пергаментний папір з сіліконом.
Спробую на днях, коли куплю муку та буде настрій. Італійскі трави як раз в мене є, борошна нема.Лиска, Я люблю прості рецепти. А цей простіше нікуди. Дитина приготує. Я беру замість італійських трав приправу до куриці.
Смакота і хрустять. Правда у мене пергаментний папір з сіліконом.
Переглянути вкладення 117279Пішла і я гуглити... Схуднеш бл з вами?
В нас теж повно їхУ нас куча магазинов"Галя балувана"классные полуфабрикаты.Но я к сожалению больше люблю сама заморачиваться?
Я млинці з рибкою постійно там беру, і вареники з чорницею?В нас теж повно їх
Я брала малій млинці з полуницею, коли не було часу готувати) і котлети для бургерів. Шпинатні млинці.Я млинці з рибкою постійно там беру, і вареники з чорницею?
Шпинатні?Дуже виручає, коли гості на порозі або коли просто реально немає часу чи бажання)Я брала малій млинці з полуницею, коли не було часу готувати) і котлети для бургерів. Шпинатні млинці.
Так. Ой, я обожнюю шпинат. Зараз теж стушила у вершках з пармезаном і блакитним сиром)Шпинатні?Дуже виручає, коли гості на порозі або коли просто реально немає часу чи бажання)
???Так. Ой, я обожнюю шпинат. Зараз теж стушила у вершках з пармезаном і блакитним сиром)
Давай до мене.у мене запіканка з яблуками і клюквоюПішла і я гуглити... Схуднеш бл з вами?
Бл!ще одна мажорша..блакитний сир мать її??Так. Ой, я обожнюю шпинат. Зараз теж стушила у вершках з пармезаном і блакитним сиром)
У вас ,це де???В нас теж повно їх
Во-во. В мене звичайний з недорогих в холодильнику "дорожчає".... А вони.Бл!ще одна мажорша..блакитний сир мать її??

Котиків не можна ображати ?котиків майже нічим було годувати, тепер вони мені морду не набьють, бо їм все теж купила )))))