Гато
Читач
- Дописи
- 20157
- Реакції
- 37330
- Бали
- 7740
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чи то про інків було?)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Чи то про інків було?)))
Ну, что уж тут. Как свинью ни назови, итог один)бідна Інка....
Хз. Як там писали, вмикай фантазію, кожен читає як хоче)Чи то про інків було?)))
Сама собі виріш?Агась)))
Краще би не читав)))кожен читає як хоче)
Ніт)))Сама собі виріш?
От і домовились)))Ніт)))
Як і завжди)))От і домовились)))
Ясно! значит мошеніца??Я безробітна взагалі-то?
ЯЯсно! значит мошеніца??

Є ще такий варіант. Але Ігор якийсь кістлявий дуже)
Мабуть Інка довела...![]()
А ацтеки є?
Ото ви, Галю, балувана. Беріть, що є. )))))))А ацтеки є?
Я болєю, мнє можно ???Ото ви, Галю, балувана. Беріть, що є. )))))))
Приймається, як хворію, теж балувата стаю. Скорішого одужання)Я болєю, мнє можно ???
Дякую) я то називаю синдромом хом‘яка - коли хочеться абищо, але гризти)) пошукай щось в хаті)Приймається, як хворію, теж балувата стаю. Скорішого одужання)
А в мене дилема. Дуже хочу чи то чипсіків, чи то горішків. Ну, щось таке, щоб гризти гидоту врєдну)
Дуже не хочу. Виходити на вулицю.
Так отож, що згризла все, що підійшло б, поки нормально їсти не могла. Ото на горішках усіляких і трималася частково. А тепер - упс. Мабуть, треба збиратися з силами та йти))))Дякую) я то називаю синдромом хом‘яка - коли хочеться абищо, але гризти)) пошукай щось в хаті)
Йой. Пробуй водою/чаєм перебити)))))Так отож, що згризла все, що підійшло б, поки нормально їсти не могла. Ото на горішках усіляких і трималася частково. А тепер - упс. Мабуть, треба збиратися з силами та йти))))
Подивись рецепт від Хлібців від Лізи Глінської. Мінімум роботи і буде що погризти.Приймається, як хворію, теж балувата стаю. Скорішого одужання)
А в мене дилема. Дуже хочу чи то чипсіків, чи то горішків. Ну, щось таке, щоб гризти гидоту врєдну)
Дуже не хочу. Виходити на вулицю.
У меня хомяки