Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

В Чернівцях.
Во-во. В мене звичайний з недорогих в холодильнику "дорожчає".... А вони.
Ні, щось мені підказує, тут якісь аферисти та оті, як воно, мошеннікі зібралися.
Бо наріт той во, зубожіє, а вони.... :lol:

Я повернулася. Добре, що все ж таки пішла, бо подивилася - а котиків майже нічим було годувати, тепер вони мені морду не набьють, бо їм все теж купила )))))
Ну а нє, аферюги, мошеняри й ізвращєнци))))

Добре, що я запаслась кормом для Кузі, бо виходити ?

Котиків не можна ображати ?
Факт. Да и стрьомна. Бо в мене тільки кішка мала, 4,5 кг. А оба коти - по 10 кг монстри.
Як мені син зараз написав, забути купити корм - то я з вогнем граюся. Бо коти за еду и двор стреляют в упор :D
А моя Сонька пішла на веселку?
То сумно. Треба дещо згодом малечу якусь взяти, буде якось веселіше.
В самої собак теж на веселку пішов, за чоловіком услід. Тиждень жерти нічого не хотів, сумував, і ось. Ну, така історія не перша, дуже він хозяїна любив, його собак був.
Плакала майже як за чоловіком. Потім якось вже....
І теж думаю, полінюся (поки що холодно і гуляти не хочеться), заспокоюся зовсім. І треба цуценя теж придивлятися. Бо з домашньою роботою без собаки я точна стану "ідеальною", тобто круглою)

Факт. Да и стрьомна. Бо в мене тільки кішка мала, 4,5 кг. А оба коти - по 10 кг монстри.
Як мені син зараз написав, забути купити корм - то я з вогнем граюся. Бо коти за еду и двор стреляют в упор :D

В самої собак теж на веселку пішов, за чоловіком услід. Тиждень жерти нічого не хотів, сумував, і ось. Ну, така історія не перша, дуже він хозяїна любив, його собак був.
Плакала майже як за чоловіком. Потім якось вже....
І теж думаю, полінюся (поки що холодно і гуляти не хочеться), заспокоюся зовсім. І треба цуценя теж придивлятися. Бо з домашньою роботою без собаки я точна стану "ідеальною", тобто круглою)
У мене теж була кицька Дашка-Дуська, в 14 рочків померла від онко.. ох як я ридала
Чудова компанія, я щітаю)

Треба, але поки що в роздумах... Трохи є планів змінити життя, а котик прив'яже, це величезна відповідальність. Тому просто сумую... Але в мене є падлюка Петрович (папуга), з ним не засумуєш надовго))) І рибки)

Треба, але поки що в роздумах... Трохи є планів змінити життя, а котик прив'яже, це величезна відповідальність. Тому просто сумую... Але в мене є падлюка Петрович (папуга), з ним не засумуєш надовго))) І рибки)
І у мене падлюка папуга)))

Розумію. Теж є такі думки, що собак знов прив'яже. З котами простіше все ж таки. Поїхати кудись - сусідам ключа оставила, зайшли, нагодували та й усе. Собак потребує уваги, прогулянок... Ну, будемо думати.
А папуга - то забавно і справді) Теж гарний варіант.
(рибок не дуже розумію, це щось таке, мабуть, для медитацій)

Вкладення

• A70D9D19-A0E4-43D1-8F60-D0A997DD2308.webp
    A70D9D19-A0E4-43D1-8F60-D0A997DD2308.webp
    63.6 Кб · Перегляди: 27
І в мене корелла)))))
Гімнюк рідкісний))) Шкода ходяча))) Останній раз перебрав мені колекційні фіалочки на суму близько 300 у.е., гнида ? Сховалося на холодильнику і тихесенько так звідти "Піз..ць?"))) Думала, що то останній його день)))

І в мене червоновуха черепаха
Теж є такі думки, що собак знов прив'яже. З котами простіше все ж таки. Поїхати кудись - сусідам ключа оставила, зайшли, нагодували та й усе.
Заводіть черепаху. Хоч на півроку на заробітки їдьте, ноу проблем і ключи не треба нікому лишати.

Ржу)))) мій до мене теж перейшов типу у спадок, у друга малого була алергія, і я забрала це щастя. Погриз мені папку з документами на другий же день. Точить все, що бачить, си вспокоює соляною лампою, що я привезла з Соледару. Сидить і лиже, ізвращєнєц)

Вкладення

• 4DE45E41-7B95-4FF6-9CE9-7F5A5F936BD2.webp
    4DE45E41-7B95-4FF6-9CE9-7F5A5F936BD2.webp
    50.9 Кб · Перегляди: 21
Останнє редагування:
Гімнюк рідкісний))) Шкода ходяча))) Останній раз перебрав мені колекційні фіалочки на суму близько 300 у.е., гнида ? Сховалося на холодильнику і тихесенько так звідти "Піз..ць?"))) Думала, що то останній його день)))
У моей мамы точно был бы его последний день жизни, она бы его на гриле зажарила за такие коллекционные фиалки?

Назад
Угорі