Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так фото с паспортом в руках вы же им сами при оформлении займа дали,это не с одноклассников.ПАННОЧКА, моє фото витягли з одноклассників, яким я не користувалася. І не розуміла, де вони взяли таке фото моє? В мене був фейсбук, там такої фотки не було. Коли мені на вайбер і багатьом друзям скинули колаж зі мною та моїм сином з паспортом в руках, що я надаю інтимні послуги та заробляю на борги сина на трасі і всі мої дані крупно, телефон, то це був удар! А коли я натрапила на форум, шукаючи інфу, ось тоді вияснилося, що в мене були одноклассники. А я ні сном ні духом.
Я просто поудалялась с соц сетей и при удалении удалила все фотографии и друзей.В вайбере поставила нейтральную картинку и настроила конфедициальность.На форумі я давненько,8-м місяців,і замітила ,що мфо-ніки,калли знущаються з тих людей ,які в соц, мережах були ,,відкритими ''.... Тобто, багато селфі, фото родичів, друзів.... інформації про них..
Мене ,чесно ,якось Бог вберіг,від цієї ,, відкритості''.... Більшість фото було дитячих,природи,гарних картинок...
Мало інформації писала про себе...
Не хотіла десь реєструватися....на інших сайтах...ЛІНЬКИ БУЛО)))))).І ,напевно,це мене врятувало,від багатьох проблем...
Мої діти , також навчені,не виставляти все на показ....
Тому, хочу спитати у Вас, чи є такі як я,?)))) ...
Чи все ж таки я помиляюсь?!!..
Я так як вы.На форумі я давненько,8-м місяців,і замітила ,що мфо-ніки,калли знущаються з тих людей ,які в соц, мережах були ,,відкритими ''.... Тобто, багато селфі, фото родичів, друзів.... інформації про них..
Мене ,чесно ,якось Бог вберіг,від цієї ,, відкритості''.... Більшість фото було дитячих,природи,гарних картинок...
Не хотіла десь реєструватися....на інших сайтах...ЛІНЬКИ БУЛО)))))).І ,напевно,це мене врятувало,від багатьох проблем...
Да, да. Кстати. На форуме интересноВи знаєте форум заміняє всі соц мережі: тут є спілкування, знайомства, пости, лайки...)))
Шкода,що з найкращих наших моментів в житті,вони роблять таку гидотуПАННОЧКА, моє фото витягли з одноклассників, яким я не користувалася. І не розуміла, де вони взяли таке фото моє? В мене був фейсбук, там такої фотки не було. Коли мені на вайбер і багатьом друзям скинули колаж зі мною та моїм сином з паспортом в руках, що я надаю інтимні послуги та заробляю на борги сина на трасі і всі мої дані крупно, телефон, то це був удар! А коли я натрапила на форум, шукаючи інфу, ось тоді вияснилося, що в мене були одноклассники. А я ні сном ні духом.
У мене був лише ВК,видалив сторінку,нікому крім мене та родичів не писали та не дзвонили,не присилали фото з погрозами і тд,тобто і вправду люба додаткова інформація для мфо,це вже щосьНа форумі я давненько,8-м місяців,і замітила ,що мфо-ніки,калли знущаються з тих людей ,які в соц, мережах були ,,відкритими ''.... Тобто, багато селфі, фото родичів, друзів.... інформації про них..
Я з Вами згідна..У мене був лише ВК,видалив сторінку,нікому крім мене та родичів не писали та не дзвонили,не присилали фото з погрозами і тд,тобто і вправду люба додаткова інформація для мфо,це вже щось
Есть я... тоже все по мининуму...?На форумі я давненько,8-м місяців,і замітила ,що мфо-ніки,калли знущаються з тих людей ,які в соц, мережах були ,,відкритими ''.... Тобто, багато селфі, фото родичів, друзів.... інформації про них..
В тему "А Вам слабо? " и расширения рамок восприятия мира и себя в нем...? Две пенсионерки три года держали в Крыму бордель «ЯлдаСан», заработали 91 миллион рублей и сбежали в КанадуКак вчера написал один форумчанин, в теме типа "Стыдно перед соседями", улыбаемся, с гордо поднятой головой, шлем всех (соседей имелось ввиду) на ..., спрашивая "А вам слабо?"
Эта история так мне что-то напоминает???. Когда уже никто не платит, а они по инерции даютВ тему "А Вам слабо? " и расширения рамок восприятия мира и себя в нем...? Две пенсионерки три года держали в Крыму бордель «ЯлдаСан», заработали 91 миллион рублей и сбежали в Канаду

Вы правы на 100%.На форумі я давненько,8-м місяців,і замітила ,що мфо-ніки,калли знущаються з тих людей ,які в соц, мережах були ,,відкритими ''.... Тобто, багато селфі, фото родичів, друзів.... інформації про них..
Які ми все ж такі безграмотНі(((((Вы правы на 100%.
Никто о тебе больше не узнает, как сам же не растрепешь.
А для чего соцсети создавались?
Для сбора и анализа инфы о людях.
Все верно...Эта история так мне что-то напоминает???. Когда уже никто не платит, а они по инерции дают![]()

Это да, а ведь всю инфу в соц сетях благородно предоставляем сами, в Одноклассниках обязательным ведь условием было отметить всех мам, братьев, сестёр и т.д. Прокомментить фотку соседа, написав : "О, у вас карп запечённый, тогда я спускаюсь к вам"! В ФБ обязательно надо указать весь свой карьерный путь, начиная с ВУЗа, и продолжая всеми местами, где проходил даже стажировку)))) А потом вопросик, а как они нашли???Вы правы на 100%.
Никто о тебе больше не узнает, как сам же не растрепешь.
А для чего соцсети создавались?
Для сбора и анализа инфы о людях.
Весь час згадую пародію кварталу на фільм "человек с бульвара капуцинов" в іх пародіі Ферст - познайомив людей з інтернетом а Секонд - з соціальними мережами. Соціальні мережі - зло яке заміняє людині необхідність спілкування та дає примарну видимість твоеі соціальноі активності. А насправді соцмережі тому і мають активний розвиток - бо потрібні "большому брату" для спрощення слідкування за Вами.На форумі я давненько,8-м місяців,і замітила ,що мфо-ніки,калли знущаються з тих людей ,які в соц, мережах були ,,відкритими ''.... Тобто, багато селфі, фото родичів, друзів.... інформації про них..