Весела Бджілка
Only read
- Дописи
- 4647
- Реакції
- 14518
- Бали
- 1998
Весела Бджілка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Nikki kusja, оце бабусі!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Поддерживаю 100%Я уверена ,что этот форум не одну жизнь спас!!
!!Восновном в этой ситуации люди одиноки...и в голову всякие мысли приходят,облегчение приходит,когда есть с кем поделиться...а если не с кем(???...то от мыслей о займах можно с ума сойти...Очень благодарна всем форумчанам и создателям форума!!!
А поделитесь пожалуйста от кого и каким образом выгреблиМеня тоже пронесло. Как услышал про коллажи, поудалял вк фотки и оставил только фотку с хорошим музыкантом))) если коллаж какой-то сделают, смогу поднять хайп на ситуации))) Родители вообще не пользуют соцсети) сестру одни пе##илы нашли, но потом знатно выгребли, что сами же переписки поудаляли, извинились и при разговорах даже тон не повышали))
Тоже удалила все соцсети... Кроме того, очень давно туда не заглядывала.. то как то без жалости...Я когда такая ф*гня началась с просрочками, звонками и прочим, поскрывала все соц сети как могла поменяла город проживания. Дату рождения, услышала об этом в видео на ютубе. Вк наверное надо удалить совсем))
А можно узнать сколько у вас займов? Может их борзость зависит от количества мфо?)
Точно точно)))И я за это! Дело Торквемады живёт в наших сердцах пылающих праведным гневом!Во имя наших детей и внуков-допрос четвёртой степени и на костёр!
Это отлично)повезло)DreamDecember, не знаю, может и звонили, но мне никто из соседей ничего не говорил... Я почитав форум очень боялась последствий, но каким-то чудом, меня это не особо коснулось, без угроз и пресинга
Я вчасно все повидаляла,майже .Правда колажжі зловила,але вони далеко не полетіли(мабуть моя реакція і реакція тих кому відіслали).При моїх 37,людей не багато знайшли,ось дійсно соц.мережі грають велику роль в пошуках оточення.Я коли сюди прийшла,то дослухалася до порад,це мене й врятувало.На форумі я давненько,8-м місяців,і замітила ,що мфо-ніки,калли знущаються з тих людей ,які в соц, мережах були ,,відкритими ''.... Тобто, багато селфі, фото родичів, друзів.... інформації про них..
Мене ,чесно ,якось Бог вберіг,від цієї ,, відкритості''.... Більшість фото було дитячих,природи,гарних картинок...
Мало інформації писала про себе...
Не хотіла десь реєструватися....на інших сайтах...ЛІНЬКИ БУЛО)))))).І ,напевно,це мене врятувало,від багатьох проблем...
Мої діти , також навчені,не виставляти все на показ....
Тому, хочу спитати у Вас, чи є такі як я,?)))) ...
Чи все ж таки я помиляюсь?!!..
Аналогічно. Хто читає та дослухається багато нервів зберігає))))Я вчасно все повидаляла,майже .Правда колажжі зловила,але вони далеко не полетіли(мабуть моя реакція і реакція тих кому відіслали).При моїх 37,людей не багато знайшли,ось дійсно соц.мережі грають велику роль в пошуках оточення.Я коли сюди прийшла,то дослухалася до порад,це мене й врятувало.
Багато зовсім не читають і не хочуть слухати порадАналогічно. Хто читає та дослухається багато нервів зберігає))))
Я ще можу зрозуміти новачків,але останнім часом все частіше паніку створюють старички.В мене навіть була грішна думка,а не пішли деякі підпрацьовувати?Багато зовсім не читають і не хочуть слухати порад
А я одноклассники еле-еле пароль с логином вспомнила, так сейчас страницу удалить нельзя, сервис не разрешает. Так я всех друзей и фотки удалила. А вот ВК не получается войти. Не помню пароль и логин. Вот так.Багато зовсім не читають і не хочуть слухати порад
Я ще можу зрозуміти новачків,але останнім часом все частіше паніку створюють старички.В мене навіть була грішна думка,а не пішли деякі підпрацьовувати?
Якраз тут вони впершу чергу шукають,пробуйте видалитиА я одноклассники еле-еле пароль с логином вспомнила, так сейчас страницу удалить нельзя, сервис не разрешает. Так я всех друзей и фотки удалила. А вот ВК не получается войти. Не помню пароль и логин. Вот так.
Є... Я?На форумі я давненько,8-м місяців,і замітила ,що мфо-ніки,калли знущаються з тих людей ,які в соц, мережах були ,,відкритими ''.... Тобто, багато селфі, фото родичів, друзів.... інформації про них..
Мене ,чесно ,якось Бог вберіг,від цієї ,, відкритості''.... Більшість фото було дитячих,природи,гарних картинок...
Не хотіла десь реєструватися....на інших сайтах...ЛІНЬКИ БУЛО)))))).І ,напевно,це мене врятувало,від багатьох проблем...
А... забыла. Маники мне в вайбер, мою же вайберовскую фотку, пытались пропихнуть с угрозами? типа, разошлём это вашим родным и друзьям? Говорю... шлите, бог в помощь-в жoпy овощь... ? Конченная какая то наяривала мне во все места для связи...На форумі я давненько,8-м місяців,і замітила ,що мфо-ніки,калли знущаються з тих людей ,які в соц, мережах були ,,відкритими ''.... Тобто, багато селфі, фото родичів, друзів.... інформації про них..
Можуть ,по виконавчому провадженніВсем привет!!!Ребят ,кто в курсе, если есть соц.карта,нигде не свитила ее, могут ли ее заблокировать???.
Ти що? Хто ж в тебе таку викликав думку?Багато зовсім не читають і не хочуть слухати порад
Я ще можу зрозуміти новачків,але останнім часом все частіше паніку створюють старички.В мене навіть була грішна думка,а не пішли деякі підпрацьовувати?