Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Думаю не серьезно) думайте о предстоящих праздниках, а не об этих чмырях?Мені прийшов лист по пошті з договором переуступки. Відксерений листок. Ще в листі був зразок позовної заяви до Печерського суду в Києві.
Як думаєте, це щось серйозне? Справді продадуть до суду?
Так вже ті чмирі дістали, що навіть забуває про те, що є сім'я, що свята на носі... Спати не можу, все думаю, а як жити далі? Буває, що пропускає, але коли починають дзвонити, писати і листи в поштовій скриньці, то знову все напливає.Думаю не серьезно) думайте о предстоящих праздниках, а не об этих чмырях?
Сама с ужасом вспоминаю какую кучу нервов потратила на них. И на работе позор, и перед парой родственников. Но оказалось все не страшно. Не думайте о плохом, все будет хорошо?Так вже ті чмирі дістали, що навіть забуває про те, що є сім'я, що свята на носі... Спати не можу, все думаю, а як жити далі? Буває, що пропускає, але коли починають дзвонити, писати і листи в поштовій скриньці, то знову все напливає.
Сьогодні одні " мастаки" умудрился і колажів наробити... Короче, капєц якийсь...
установите себе на телефон Truecaller0443649658 это они? Кто в курсе? Обрывают мобильный с 6 утра
Як довго в вас цей терор продовжувався? Скільки мфо? Бо в мене вже з вересня це триває і ніякого спаду немає, а здається, що ще гірше сталоСама, как вспомню так вз
Сама с ужасом вспоминаю какую кучу нервов потратила на них. И на работе позор, и перед парой родственников. Но оказалось все не страшно. Не думайте о плохом, все будет хорошо?
Сколько времени прошло? И какое тело?А меня Талионы перепродажи Еапб))) Эти чмoшнuкu работу задрачуют по черному, достали сцуки
У меня с мая. 5 штук незакрытых. Звонят 2 фирмы-коллектора. Смски, несколько писем и много заблокированных номеров. Уже спокойнее.Як довго в вас цей терор продовжувався? Скільки мфо? Бо в мене вже з вересня це триває і ніякого спаду немає, а здається, що ще гірше стало. Як довго це все триватиме?
Нас же ніхто не відвідав! Шкода. В мене бита така гарна стоїть у кутку, а на ній надпис "вихователь". Син десь привіз ії . А я з нього ще посміялася. А тепер думаю, де " мобільні групи" захвата! В мене такий інструмент пилом припадає.Предыдущая часть темы тут: Талион плюс [Part-3]
Всім доброго дня. Сьогодні Таліон знову погрожує?. Знову питання(знаю що багатьом вже набридли такі питання, але....) чи реально це все? Може хто стикався з цим? Поділіться "опытом".
Кожен раз налаштовую себе, що всі ці повідомлення блеф, але.... Трошки "стрьомненько"
"ПІП залишилось 2 дні для вирішення питання стосовно БОРГУ перед Таліон+. За відсутності дзвінка - відвідуємо вас та/або родичів. Рекомендуємо вам не залишати місто! Деталі за тел.: 0800215017"
ОСЬ ТАК... ?
Фух.... Порошки відлягло... Але, погодьтеся, вміють вони страху нагнати!
Мені теж майже тридцятку нагнали своїми відсотками.., то через це і страшно, бо це ж не 1000 і навіть не 2000...
Мне пришло письмо на почту домой , типо зрачок заяви до суду скажите на кого нибудь подали и могут ли вообщеТа не звертайте уваги. Незабаром свята запропонують акцію Вам!
Та не звертайте уваги. Незабаром свята запропонують акцію Вам!
Мені теж лист з зразком заяви прийшов. Незнаю як реагувати, що буде...Мне пришло письмо на почту домой , типо зрачок заяви до суду скажите на кого нибудь подали и могут ли вообще
Нічого собі "тихі" в моєму випадку пів села на вуха підняли! Дзвонили навіть до тих, з ким я заочно знайома... ?Блин,а нам Талион(мужа кредит)предлагают закрыть меньше чем за тело(пролонгаций не было)тело 5000,просят 4110.И справку обещают.Были бы деньги-закрыли(((Тихие они(что манивео,что Талион)Эх...
Я заходил в реестр судебных решений ну из всех дел я ни нашёл вроде бы чтоб суд они выигрывали и к тому же больше половины исков , подвали на них должникиМені теж лист з зразком заяви прийшов. Незнаю як реагувати, що буде...
Монивео отбитые , каким образом они отбирают не знаю, но исков от них много и все зависят от судьи, есть одна которая их уничтожает , а остальные рассматривают на поx , а меня продали Таллиону десять дней назад , пока пишут смс мне и маме и не звонят , а так хотелось с ними пообщаться ((Я заходил в реестр судебных решений ну из всех дел я ни нашёл вроде бы чтоб суд они выигрывали и к тому же больше половины исков , подвали на них должники
Можу дати номер телефону, поспілкуєтеся. Бо вони мене вже дістали, мабудь більше за всіх!!!!Монивео отбитые , каким образом они отбирают не знаю, но исков от них много и все зависят от судьи, есть одна которая их уничтожает , а остальные рассматривают на поx , а меня продали Таллиону десять дней назад , пока пишут смс мне и маме и не звонят , а так хотелось с ними пообщаться ((
Но это манивео а мне прислали талионыМонивео отбитые , каким образом они отбирают не знаю, но исков от них много и все зависят от судьи, есть одна которая их уничтожает , а остальные рассматривают на поx , а меня продали Таллиону десять дней назад , пока пишут смс мне и маме и не звонят , а так хотелось с ними пообщаться ((