Талион плюс. Переуступка долга. Что это?

Сильвия, таке саме прийшло,думаю,що якби вони могли щось зробити тими надписями нотар.то вже давноб всіх перетрясли,а так просто новенька лякалка))

Мне пару месяцев назад прислали какие-то несусветный ксерокопии договора с енотами и такую же шляпу от талиона. Пару раз звонили, но на вопрос, а где бумаги, как положено визжали и бросали трубку. Подобные сообщения тоже на днях получил, в принципе готов к такому раскладу, но наверное юрист адекватный нужен.

Мені прийшов лист по пошті з договором переуступки. Відксерений листок. Ще в листі був зразок позовної заяви до Печерського суду в Києві.
Як думаєте, це щось серйозне? Справді продадуть до суду?
Думаю не серьезно) думайте о предстоящих праздниках, а не об этих чмырях?

Думаю не серьезно) думайте о предстоящих праздниках, а не об этих чмырях?
Так вже ті чмирі дістали, що навіть забуває про те, що є сім'я, що свята на носі... Спати не можу, все думаю, а як жити далі? Буває, що пропускає, але коли починають дзвонити, писати і листи в поштовій скриньці, то знову все напливає.
Сьогодні одні " мастаки" умудрился і колажів наробити... Короче, капєц якийсь...

Сама, как вспомню так вз
Так вже ті чмирі дістали, що навіть забуває про те, що є сім'я, що свята на носі... Спати не можу, все думаю, а як жити далі? Буває, що пропускає, але коли починають дзвонити, писати і листи в поштовій скриньці, то знову все напливає.
Сьогодні одні " мастаки" умудрился і колажів наробити... Короче, капєц якийсь...
Сама с ужасом вспоминаю какую кучу нервов потратила на них. И на работе позор, и перед парой родственников. Но оказалось все не страшно. Не думайте о плохом, все будет хорошо?

Сама, как вспомню так вз
Сама с ужасом вспоминаю какую кучу нервов потратила на них. И на работе позор, и перед парой родственников. Но оказалось все не страшно. Не думайте о плохом, все будет хорошо?
Як довго в вас цей терор продовжувався? Скільки мфо? Бо в мене вже з вересня це триває і ніякого спаду немає, а здається, що ще гірше стало☹️. Як довго це все триватиме?

Як довго в вас цей терор продовжувався? Скільки мфо? Бо в мене вже з вересня це триває і ніякого спаду немає, а здається, що ще гірше стало☹️. Як довго це все триватиме?
У меня с мая. 5 штук незакрытых. Звонят 2 фирмы-коллектора. Смски, несколько писем и много заблокированных номеров. Уже спокойнее.

Предыдущая часть темы тут: Талион плюс [Part-3]

Всім доброго дня. Сьогодні Таліон знову погрожує?. Знову питання(знаю що багатьом вже набридли такі питання, але....) чи реально це все? Може хто стикався з цим? Поділіться "опытом".
Кожен раз налаштовую себе, що всі ці повідомлення блеф, але.... Трошки "стрьомненько"

"ПІП залишилось 2 дні для вирішення питання стосовно БОРГУ перед Таліон+. За відсутності дзвінка - відвідуємо вас та/або родичів. Рекомендуємо вам не залишати місто! Деталі за тел.: 0800215017"
ОСЬ ТАК... ?
Нас же ніхто не відвідав! Шкода. В мене бита така гарна стоїть у кутку, а на ній надпис "вихователь". Син десь привіз ії . А я з нього ще посміялася. А тепер думаю, де " мобільні групи" захвата! В мене такий інструмент пилом припадає.

Фух.... Порошки відлягло... Але, погодьтеся, вміють вони страху нагнати!
Мені теж майже тридцятку нагнали своїми відсотками.., то через це і страшно, бо це ж не 1000 і навіть не 2000...
Та не звертайте уваги. Незабаром свята запропонують акцію Вам!
Мне пришло письмо на почту домой , типо зрачок заяви до суду скажите на кого нибудь подали и могут ли вообще
Та не звертайте уваги. Незабаром свята запропонують акцію Вам!

Мне пришло письмо на почту домой , типо зрачок заяви до суду скажите на кого нибудь подали и могут ли вообще
Мені теж лист з зразком заяви прийшов. Незнаю як реагувати, що буде...

Блин,а нам Талион(мужа кредит)предлагают закрыть меньше чем за тело(пролонгаций не было)тело 5000,просят 4110.И справку обещают.Были бы деньги-закрыли(((Тихие они(что манивео,что Талион)Эх...

Блин,а нам Талион(мужа кредит)предлагают закрыть меньше чем за тело(пролонгаций не было)тело 5000,просят 4110.И справку обещают.Были бы деньги-закрыли(((Тихие они(что манивео,что Талион)Эх...
Нічого собі "тихі" в моєму випадку пів села на вуха підняли! Дзвонили навіть до тих, з ким я заочно знайома... ?

Мені теж лист з зразком заяви прийшов. Незнаю як реагувати, що буде...
Я заходил в реестр судебных решений ну из всех дел я ни нашёл вроде бы чтоб суд они выигрывали и к тому же больше половины исков , подвали на них должники

Я заходил в реестр судебных решений ну из всех дел я ни нашёл вроде бы чтоб суд они выигрывали и к тому же больше половины исков , подвали на них должники
Монивео отбитые , каким образом они отбирают не знаю, но исков от них много и все зависят от судьи, есть одна которая их уничтожает , а остальные рассматривают на поx , а меня продали Таллиону десять дней назад , пока пишут смс мне и маме и не звонят , а так хотелось с ними пообщаться ((

Монивео отбитые , каким образом они отбирают не знаю, но исков от них много и все зависят от судьи, есть одна которая их уничтожает , а остальные рассматривают на поx , а меня продали Таллиону десять дней назад , пока пишут смс мне и маме и не звонят , а так хотелось с ними пообщаться ((
Можу дати номер телефону, поспілкуєтеся. Бо вони мене вже дістали, мабудь більше за всіх!!!!

Но это манивео а мне прислали талионы

Ваш борг не сплачено. Ми ініціюємо порушення кримінальної справи за ст. 190 КК України (шахрайство). Крім цього, в рамках судової процедури буде звернено стягнення на ваші грошові кошти, в тому числі, якщо вони перебувають у інших осіб або ви володієте ними спільно з іншими особами, відповідно ЗУ "Про виконавче провадження". 0800215017 Таліон+
Мені ось таке прислали , варто хвилюватися??

Назад
Угорі