Babaika
✩ Premium ✩
- Дописи
- 5642
- Реакції
- 9124
- Бали
- 6015
Babaika не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Може б ви самі краще розповіли рідним ?????А соц служба
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Може б ви самі краще розповіли рідним ?????А соц служба
А що мені робитиЯ Вам скажу грубо до пи...соц службе Ваши кредиты
Таліон ше ті ****** відбиті,запитайте в них про 9 ст.п 4 загоніть Ви їх в штопор.Я серйозно питаю
не удержался.Девушка,у Вас дети голые и босые бегают по улицам и кушать у прохожих просят?Вы выпиваете?Что у вас может делать соц служба?Хватит бояться собственной тени!А соц служба
Нееее виженуть а чоловік лишить менеМоже б ви самі краще розповіли рідним ?????
А що мені робити
Живите дальше спокойно...А що мені робити
А то щоТаліон ше ті ****** відбиті,запитайте в них про 9 ст.п 4 загоніть Ви їх в штопор.
Звідки такі думки????Нееее виженуть а чоловік лишить мене
Успокоиться и жить дальшеА що мені робити
За що виганяти і за що кидати?Нееее виженуть а чоловік лишить мене
Так знаюЗвідки такі думки????
За кредитЗа що виганяти і за що кидати?
Та і соцслужба тут ні до чого. Ви взяли кредит або займ - це що означає, що Ви не виконуєте батьківські обов'язки? Ні. Це по-перше. А по-друге, на фіг тій соцслужбі з шарагами бігати борги вибивати?))) Та й на якій основі?А соц служба
Ровным счетом ничего. Перестаньте себя накручиватьА то що
га((Успокоиться и жить дальше
У Вас деньги есть?Так знаю
За кредит
Перестаньте вірити всьому, що вам пишуть в смс ці шараги.А соц служба
Тоді мені ваших родичів шкода......а вам не повезло з такими родичамиТак знаю
За кредит
Це все фігня скажу вам прямо....якщо вони за це ладні вигнати то ім лікуватися треба....Так знаю
За кредит
Вони Вам не зможеуть надати данний документ,де є підтвердження,з якого та на який рахунок були переведені кошти.Цим і маніпулюйте,тако ж після продажу Вам мають надіслати повідомлення про право вимоги від іншої компанії,Вам таке приходило в письмовому вигляді,гадаю що НІ.Тому спілкуйтесь ссилаючись на законодавство,або просто забудьте про них,то все шахраї,які не знають законів і нічого Вам не зможуть зробити на словах.А то що
Вот сами себе дайте ответ: вы боитесь чего? Что ваш муж бросит вас? Вы настолько в себе не уверены? Какая причина думать, что муж вас бросит? Вы займ брали на что-то, о чем он не знает? Или все-таки для семьи деньги брались? Вам надо сперва в себе разобраться.Нееее виженуть а чоловік лишить мене