Талион плюс. Переуступка долга. Что это?

не удержался.Девушка,у Вас дети голые и босые бегают по улицам и кушать у прохожих просят?Вы выпиваете?Что у вас может делать соц служба?Хватит бояться собственной тени!

А що мені робити

Та і соцслужба тут ні до чого. Ви взяли кредит або займ - це що означає, що Ви не виконуєте батьківські обов'язки? Ні. Це по-перше. А по-друге, на фіг тій соцслужбі з шарагами бігати борги вибивати?))) Та й на якій основі?

Перестаньте вірити всьому, що вам пишуть в смс ці шараги.
Заспокійтеся в решті решт, бо вам люди відписують, а ви, таке враження, не читаєте а далі як з кулемета пишете одне й те саме.
Паніка поганий супутник в розруленні цієї ситуації.
По темі - ніякого відношення чи впливу ні мфо ні колектори не мають до держ служб.
Вся їхня можливість - дзвонити і писати, тим самим давлячи на вашу психіку і виводячи вас з рівноваги, для того щоб
ви з остраху побігли стрімголов платити їм їхні намальовані суми.

Так знаю

За кредит
Тоді мені ваших родичів шкода......а вам не повезло з такими родичами
Так знаю

За кредит
Це все фігня скажу вам прямо....якщо вони за це ладні вигнати то ім лікуватися треба....

Вони Вам не зможеуть надати данний документ,де є підтвердження,з якого та на який рахунок були переведені кошти.Цим і маніпулюйте,тако ж після продажу Вам мають надіслати повідомлення про право вимоги від іншої компанії,Вам таке приходило в письмовому вигляді,гадаю що НІ.Тому спілкуйтесь ссилаючись на законодавство,або просто забудьте про них,то все шахраї,які не знають законів і нічого Вам не зможуть зробити на словах.

Нееее виженуть а чоловік лишить мене
Вот сами себе дайте ответ: вы боитесь чего? Что ваш муж бросит вас? Вы настолько в себе не уверены? Какая причина думать, что муж вас бросит? Вы займ брали на что-то, о чем он не знает? Или все-таки для семьи деньги брались? Вам надо сперва в себе разобраться.
И вам мой совет (как и ранее было сказано) - поговорите с мужем и все рсскажите

Назад
Угорі