Kp716115
Only read
- Дописи
- 1708
- Реакції
- 1999
- Бали
- 2980
Kp716115 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Та нічого Вам не буде.А то що
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та нічого Вам не буде.А то що
Не хай не брешуть. Вони обіцяють, а не приїжддають.)))Чоловік якло узнає і його сімя то забють мене і лишусь я сама. Таліон сказав маю час до 3 години а далі чекати за пропискою поліцію і соціальну службу бо маю малих дітей
Вчора дзвонили двом сусідам і писали довго це буде??Не хай не брешуть. Вони обіцяють, а не приїжддають.)))
Если соседи будут с ними общаться, долго.Вчора дзвонили двом сусідам і писали довго це буде??
Необщаються....Если соседи будут с ними общаться, долго.
Значит, через пару дней перестанут.Необщаються....
А далі що до суду готовитись??Значит, через пару дней перестанут.
У всех по разному, у кого-то тишина, кому-то ИНН сделали, на кого-то в суд подали.А далі що до суду готовитись??
Незнаю що робитиУ всех по разному, у кого-то тишина, кому-то ИНН сделали, на кого-то в суд подали.
Соціальні служби важко дочекатися там,де дітей рятувати потрібно.Якщо є малолітні діти,то навіть РЕС світло за несплату не відрізає.Ви вірите що до вас прийде соцпрацівник питати чому ви показуєте дітям поганий приклад і не віддаєте гроші??Чоловік якло узнає і його сімя то забють мене і лишусь я сама. Таліон сказав маю час до 3 години а далі чекати за пропискою поліцію і соціальну службу бо маю малих дітей
Режим Снежинки, если собираетесь их закрывать, собирайте деньги и ждите предложений за тело.Незнаю що робити
НезнаюСоціальні служби важко дочекатися там,де дітей рятувати потрібно.Якщо є малолітні діти,то навіть РЕС світло за несплату не відрізає.Ви вірите що до вас прийде соцпрацівник питати чому ви показуєте дітям поганий приклад і не віддаєте гроші??
Скоро вони пропонують??Режим Снежинки, если собираетесь их закрывать, собирайте деньги и ждите предложений за тело.
Где-то после 3-4мес.Скоро вони пропонують??
Ого а вони тепер весь цей час будуть писати і дзвонити іншим??? Тл краще мені застрелитись тоді(((Когда Талиону отдают, где-то после 3-4мес.
В основном они звонят только заемщику и контактным.Ого а вони тепер весь цей час будуть писати і дзвонити іншим??? Тл краще мені застрелитись тоді(((
КапецВ основном они звонят только заемщику и контактным.
Что именно, звонки? Вы серьёзно? Установите блокиратор, контактные сами разберутся, что им делать сменить номер или установить себе блокиратор.Капец
Я цьог непереживу
Незнающо робитиЧто именно, звонки? Вы серьёзно? Установите блокиратор, контактные сами разберутся, что им делать сменить номер или установить себе блокиратор.
Послушайте, у Вас есть два выхода или платить или не платить. Вот и исходите от своей ситуации. Если нечем, значит меняйте своё отношение к данной ситуации. Никто к Вам приезжать и выбивать деньги не будет.Незнающо робити
Незнаю що робити