Талион плюс. Переуступка долга. Что это?

о до мене також хочуть приїхати, засумували... давно ж вони мене й не чіпали...
У них весеннее обострение,у психически не здоровых весной это норма:crazy:

вже скоро місяць
Отпишитесь что вам ответят,у меня только вторая неделя пошла,интересно как отреагируют

Ребята нужна помощь психологическая нет сил уже это терпеть сегодня письмо от Твлиона получила состоит из трех листов первое уведомление что они являются новыми кредиторами второе зразок заявления в полицию по статте 190,192.И какаято бумажка о передаче прав Манивео Талиону что делать незнаю аж трусит всю еще эта бумажка очень мелким шрифтом напечатана.
Мне тоде само пришло. Это не документы а договор переуступки липовый и не соответсивует настоящему договору факторинга. Выкень бумадки они нечего не значат.

Вчора позвонив оператор, нормально говорив - зразу говорив оплатити 2 тіла, але по розмові я зрозумів, що можлива і оплата тіла тільки.
В темі писали, що вони "кідають" і після оплати тіла будуть вимагати ще оплати...
Варіант оплати тіла мені підходить, але як зробити щоб не кинули? Просити вислати гарантійний лист?

Домовились на оплату тіла, прологацій не було. Оплата не на інші реквізити, а в МаніВео.
Тому, всетаки, оплачу через пару днів.
Так як договору факторинга мені не прислали (щось схоже прислали, але там не підписів не печаті нормальної немає), то я винен первинному кредитодавцю (МаніВео).
Якщо після оплати будуть щось ще вимагати, то напишу ще раз в нацком, а нацком, як я зрозумію, відповість про оплата тіла, як більшості по договорам МаніВео.

Останнє редагування:
Мне пришел ответ от нацкомфинуслуг на Манивео два месяца шел ответ, что они мне должны вернуть все проценты что я оплатила а я им тело. Тело я вернула а письмо отправила Талиону на их адрес. Жду ответа.

Мне пришел ответ от нацкомфинуслуг на Манивео два месяца шел ответ, что они мне должны вернуть все проценты что я оплатила а я им тело. Тело я вернула а письмо отправила Талиону на их адрес. Жду ответа.
А вы писали до того как продали или после продажи?

Здравствуйте. Скажите, а кто еще из мфо продает талиону? У меня в манивео все ок, а сейчас уже два пропущенных от вероятно талиона, пишут в комментах что это их номер.
Есть просрочки в грошивсим, майкредит, микрокеш и кредит плюс...

Напишете тоді що відповіли вони?

Да мандражить це точно , я наняла юриста буду визнавати договір не дійсним, хочу спробувати!
Підскажіть а яка ціна юриста? Місто? Я також з юристом радилась каже 1500грн

Ви в маршрутному листі для з'ясування платоспроможності Вас і Вашої родини. Підготуйте всю суму і очікуйте нас з квитанцією, яка підтверджує закриття кредиту. Рекомендуємо знаходитись за адресою. Відповідальний за виконання Таліон+. 0800215017
Щено мені прийшло!
Таке ж прийшло

Ola0801, щось мало.Мабуть,це за створену позовну заяву???Чи я щось не розумію?!

Таліону більше ніхто з МФО не продає кредити. Зрозуміло, що це карманна компанія Манівео, яка через ліцензію на факторинг прикриває свою "маму" від візиту поліції через не законні методи роботи.
Ось тут більш детально по Таліон та їх методи роботи Кто такие ООО «Талион Плюс»? Как работает данная коллекторская компания в Украине?

Назад
Угорі