Талион плюс. Переуступка долга. Что это?

Полудуркі ці арослали мені повідомлення спатіть 000 до 5 числа і кредит закриєм) я і сплатив

Только что позвонили из Тлиона плюс
попросил предоставить договор факторинга
сказали отправят на электронку
начали ставить срок погашения на сегодня конец дня! или будут звонить родственникам и тд....
что делать?

Народ,я розумію що це звичайна страшилка напевно,але брат чоловіка жити не дає нормально...Як йому пояснити???Тільки себе заспокою ,як знову якась фігня прилітає
Ой, та надрукуйте десь в сусіда на принтері лист-відповідь із царської палати, що проти Таліону розпочато кримінальну справу по статті шахрайство! Підсуньте листа і хай собі читають ваші хлопці.
Якщо вірять смс-кам, то і листу повірять) інакше ніяк...клин клином

Только что позвонили из Тлиона плюс
попросил предоставить договор факторинга
сказали отправят на электронку
начали ставить срок погашения на сегодня конец дня! или будут звонить родственникам и тд....
что делать?
А что делать? Или готовься к звонкам или плати все их хотелки :dntknw:
Это так работает...

Что делать, что делать - на хй послать и без суда ничего не платить вообще. И срать, кому они будут звонить или не будут - это не должно вообще никак волновать.

А в мене через 2 місяці після продажу пропонували пів тіла.І абсолютно ніякого трешу не влаштовували.Тільки смс мені.
У мене теж трешу не влаштовували, грозилися усіх колег об'дзвонити, але я показала, що не боюся. У грудні буде рік. Тіло пропонували десь через місяць, а це половину клянчати почали. Мені що 15000, що 7500. Платити не збираюся, бо накормила Манівео добре.

У мене теж трешу не влаштовували, грозилися усіх колег об'дзвонити, але я показала, що не боюся. У грудні буде рік. Тіло пропонували десь через місяць, а це половину клянчати почали. Мені що 15000, що 7500. Платити не збираюся, бо накормила Манівео добре.
Аналогічно.?

Добрый день. Сегодня пришла смс что мой долг манивео продал в Талион плюс, а также пришло смс моей подруге.
Почитала на форуме что они предлагают заплатить тело, возможно ли это ?
Кто то уже оплачывал?

Добрый день. Сегодня пришла смс что мой долг манивео продал в Талион плюс, а также пришло смс моей подруге.
Почитала на форуме что они предлагают заплатить тело, возможно ли это ?
Кто то уже оплачывал?
Почитайте ещё,мы вот прям здесь только это обсуждали

Народ,я розумію що це звичайна страшилка напевно,але брат чоловіка жити не дає нормально...Як йому пояснити???Тільки себе заспокою ,як знову якась фігня прилітає
Всех вылечит время) со временем поймет, что это пугалки для детей)

Ой, та надрукуйте десь в сусіда на принтері лист-відповідь із царської палати, що проти Таліону розпочато кримінальну справу по статті шахрайство! Підсуньте листа і хай собі читають ваші хлопці.
Якщо вірять смс-кам, то і листу повірять) інакше ніяк...клин клином
Та там брат готовий мене з землею зрівняти,бо я опозорила їхню царську сім'ю,кредитів набрала,ну не від доброго життя я їх брала...А доказати там щось дуже важко,я пробувала їм пояснювати,але толку мало

Та там брат готовий мене з землею зрівняти,бо я опозорила їхню царську сім'ю,кредитів набрала,ну не від доброго життя я їх брала...А доказати там щось дуже важко,я пробувала їм пояснювати,але толку мало
А що вам до брата?У вас своя сім'я.

А що вам до брата?У вас своя сім'я.
В мене то своя,тільки мужа брат пхається в мою,бо їхнє прізвище фігурує в моїх кредитах,а кредити для чоловікової сім'ї це щось позорне,страшне і тому подібне..Сказав що вбити мене мало?

Назад
Угорі