Талион плюс. Переуступка долга. Что это?

Привіт всім форумчанам. Розкажу свою історію з Таліоном. Добралися ці козли до моїх знайомих, родичів,.... З@драчували дзвінками всіх, а ті ВСІ, потім мене. Написала на Таліон в кіберполіцію, урядову, ВАФК. Писала, що дзвонять людям, контакти яких я не вказувала , при оформленні займа. Прикладала скріни їхніх смс, і дзвінків. І договір Факторинга я не отримата, просто смс , Вас продали....
Урядова передала діло в НБУ.
І сьогодні я отримала від них відповідь. Мол Таліон- зайчики, нікого не трогають, і діють законно. Я не знаю, чи скарги допомогли, чи ні, але вони мовчать більше місяця. Навіть мене не трогають.Надіюся, що відстали від всих.
Всім гарних вихідних?
Я писала теж через сайт урядового контактного центру на них після кожного їхнього дзвінка мені. І навіть якусь справу відкрили. Але мені здається що на мене мало інфо є, бо від червня продзвон був тільки близьким. Або мені нічого не говорять.

Я писала теж через сайт урядового контактного центру на них після кожного їхнього дзвінка мені. І навіть якусь справу відкрили. Але мені здається що на мене мало інфо є, бо від червня продзвон був тільки близьким. Або мені нічого не говорять.
Аби дзвонили комусь, то Ви б про це вже знали. То вони Вам та близьким перестали дзвонити?

Аби дзвонили комусь, то Ви б про це вже знали. То вони Вам та близьким перестали дзвонити?
Вони якось точково наярюють. І кожен раз летить заява на них після дзвінка. Манівео сказало, що фінансових претензій до мене немає. Ці договір не надали. А мені чисто до одного місця, що вони в сусідніх кабінетах.

Вони якось точково наярюють. І кожен раз летить заява на них після дзвінка. Манівео сказало, що фінансових претензій до мене немає. Ці договір не надали. А мені чисто до одного місця, що вони в сусідніх кабінетах.
Треба буде і собі так зробити, якщо знову діставать будуть. Вони мене, а я їх. Не тільки ж їм нам «дєлать нєрви«

Сегодня пришло сообщение о том что манивео продал мой долг талиону
что можете посоветовать в данной ситуации?

Сегодня пришло сообщение о том что манивео продал мой долг талиону
что можете посоветовать в данной ситуации?
Смотря что ты хочешь? Если платить говори что тело только,нет так жди потом сами предложат!
А если не платить то не плати :sarcastic:

Народ,я розумію що це звичайна страшилка напевно,але брат чоловіка жити не дає нормально...Як йому пояснити???Тільки себе заспокою ,як знову якась фігня прилітає

Вкладення

• IMG_20201104_114729.webp
    IMG_20201104_114729.webp
    44.6 Кб · Перегляди: 151
Народ,я розумію що це звичайна страшилка напевно,але брат чоловіка жити не дає нормально...Як йому пояснити???Тільки себе заспокою ,як знову якась фігня прилітає
Так пусть муж объяснит ему популярно что это не его дело вообще :dntknw:

Почитай выше. Хр.на с ними договариваться))) скорей всего откажут,потом поймут что не возьмут с тебя ничего и предложат за тело закрыть
просто я понимаю что сейчас доставать меня начнут,но если переключатся на семью тут то и начнется самая жесть

просто я понимаю что сейчас доставать меня начнут,но если переключатся на семью тут то и начнется самая жесть
Ну если ты их даже очень хорошо просить будешь они всеравно тело сразу не дадут,пока не попытаются покошмарить!

Предыдущая часть темы тут: Талион плюс [Part-3]

Всім доброго дня. Сьогодні Таліон знову погрожує?. Знову питання(знаю що багатьом вже набридли такі питання, але....) чи реально це все? Може хто стикався з цим? Поділіться "опытом".
Кожен раз налаштовую себе, що всі ці повідомлення блеф, але.... Трошки "стрьомненько"

"ПІП залишилось 2 дні для вирішення питання стосовно БОРГУ перед Таліон+. За відсутності дзвінка - відвідуємо вас та/або родичів. Рекомендуємо вам не залишати місто! Деталі за тел.: 0800215017"
ОСЬ ТАК... ?
Пугалка

А он - парень не из робкого десятка)

Так пусть муж объяснит ему популярно что это не его дело вообще :dntknw:
Ну він свято вірить що все що стосується його брата,його справа..А муж підтримує брата?
А он - парень не из робкого десятка)
Ну так,але я в його особисте життя не лізу,і нехочу щоб в моє пхались...Чогось швидше не питав як ми живемо,а тепер сильно взявся за мене

Я так понял он твердолобый маленько,что ты ему объяснишь :dntknw: Скажи посадят значит отсижу,цветы только поливайте)))
Только не реагировать на него да и все
Сухарі хай сушить,буде передачі мені носити??

Назад
Угорі