Талион плюс. Переуступка долга. Что это?

О, то Капєц! Більше року трималися, а зараз платити надумали? Та не треба! Простіть їм той ваш борг, та хай йдуть.... лісом??
Та я теж так думаю...а далі- побачимо...я по натурі- опох*їст...надіюсь на краще,а якщо ні,то мені поx....

Фух.... Порошки відлягло... Але, погодьтеся, вміють вони страху нагнати!
Мені теж майже тридцятку нагнали своїми відсотками.., то через це і страшно, бо це ж не 1000 і навіть не 2000...
мені 80 тисяч нарахавуои

на момент закрытия сколько были на просрочке?
Примерно пол года, но это зависит от обстоятельств как только нужно платить ЗП звонилкам тогда за частую и предлагают закрыть по телу, так что ждите конец месяца.

Примерно пол года, но это зависит от обстоятельств как только нужно платить ЗП звонилкам тогда за частую и предлагают закрыть по телу, так что ждите конец месяца.
Больше двух месяцев тихо,даже смс нет

Получила сегодня
а​
ГАРАНТІЙНИЙ ЛИСТ
Товариство з обмеженою відповідальністю "Таліон Плюс" (далі – Товариство) повідомляє про те, що у відповідності до ст.ст. 1077, 1080, 1082 Цивільного кодексу України, на підставі Договору факторингу № 28/1118-01 від 28.11.2018 року, укладеного з Товариством з обмеженою відповідальністю "МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА", нами було отримано право вимоги Вашої заборгованості (включаючи: основну суму боргу, проценти за користування кредитом) за Кредитним договором № 381600247 від 17.04.2018 року (далі – Кредитний договір).
За вказаним Кредитним договором та на його умовах Вам було надано в користування кредит, за яким Ви взяли на себе зобов'язання вносити певну плату за кредитом шляхом перерахування її на рахунки Кредитора та забезпечити своєчасне повернення, сплатити проценти за користування кредитом та інші платежі.
Станом на 22.04.2020 року загальний розмір Вашої заборгованості за Кредитним договором становить 40006,46 грн.
Товариство з обмеженою відповідальністю "Таліон Плюс" пропонує Вам наступний варіант погашення боргу, а саме: за умови внесення Вами платежу в сумі 4580,00 грн до 08.05.2020р., Товариство зобов’язується анулювати залишок заборгованості, та гарантує відсутність фінансових та інших претензій за Кредитним договором.
У випадку порушення зазначених умов, Гарантійний лист вважається недійсним та втрачає юридичну силу!

Получила сегодня
а​
ГАРАНТІЙНИЙ ЛИСТ
Товариство з обмеженою відповідальністю "Таліон Плюс" (далі – Товариство) повідомляє про те, що у відповідності до ст.ст. 1077, 1080, 1082 Цивільного кодексу України, на підставі Договору факторингу № 28/1118-01 від 28.11.2018 року, укладеного з Товариством з обмеженою відповідальністю "МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА", нами було отримано право вимоги Вашої заборгованості (включаючи: основну суму боргу, проценти за користування кредитом) за Кредитним договором № 381600247 від 17.04.2018 року (далі – Кредитний договір).
За вказаним Кредитним договором та на його умовах Вам було надано в користування кредит, за яким Ви взяли на себе зобов'язання вносити певну плату за кредитом шляхом перерахування її на рахунки Кредитора та забезпечити своєчасне повернення, сплатити проценти за користування кредитом та інші платежі.
Станом на 22.04.2020 року загальний розмір Вашої заборгованості за Кредитним договором становить 40006,46 грн.
Товариство з обмеженою відповідальністю "Таліон Плюс" пропонує Вам наступний варіант погашення боргу, а саме: за умови внесення Вами платежу в сумі 4580,00 грн до 08.05.2020р., Товариство зобов’язується анулювати залишок заборгованості, та гарантує відсутність фінансових та інших претензій за Кредитним договором.
У випадку порушення зазначених умов, Гарантійний лист вважається недійсним та втрачає юридичну силу!
тело кредита?

Всім привіт!)Ось чим сьогодні мене порадували...кому приходило?)Що робити?

Вкладення

• IMG_20200424_110209.webp
    IMG_20200424_110209.webp
    31.1 Кб · Перегляди: 51
Брала 3 тыс пролонгації на 11 тыс , продали талиону ещё хотят 3 тыс , пусть хотят )))) муж брал 5 тыс ,без пролонгацый , хотели талионы уже 17 тыс , на праздники прислали 5 тыс +% и росходимся . Решили раз 17 тыс скинули до 5+ то и 5+ простят , темболее что я оплатила своими пролонгацыями и свое и мужа уже , пусть радуются

У меня уже как год в манивео висит долг. Продали талиону . Мне пришло письмо. Я его спалила и все как бы
Правильно
Наверное вы правы , я сам наделал ошибок, нужно было реально меньше общаться , теперь С*ки не слезут (((
Симку меняй!

Останнє редагування:
Получила сегодня
а​
ГАРАНТІЙНИЙ ЛИСТ
Оттакое и я слово в слово получил...токо сумма 2 тыс к оплате выставили...
Думал платить, не платить...
Форумчане посоветовали трижды подумать...и были правы-вчера пришло мне гамноСМС-" Мы знаем что вы за границей!!! И можем подать на "ДержПогранСлужбу" про заборону виїзду, заплатіть сумму боргу, Сумма боргу 23789гр"
Меня аж покоробило, значит отак? Значит ваши обещалки-фуфло??
Ну тогда им только дорога в СУД!
Даже в самом гнилом раскладе-
Исполнительная служба хоть не дурит....
А 2000 грн я потрачу на покупку водяной системы охлаждения процессора...

Предыдущая часть темы тут: Талион плюс [Part-3]

Всім доброго дня. Сьогодні Таліон знову погрожує?. Знову питання(знаю що багатьом вже набридли такі питання, але....) чи реально це все? Може хто стикався з цим? Поділіться "опытом".
Кожен раз налаштовую себе, що всі ці повідомлення блеф, але.... Трошки "стрьомненько"

"ПІП залишилось 2 дні для вирішення питання стосовно БОРГУ перед Таліон+. За відсутності дзвінка - відвідуємо вас та/або родичів. Рекомендуємо вам не залишати місто! Деталі за тел.: 0800215017"
ОСЬ ТАК... ?
Та блін.Не ведіться.Це вже заїзжена пугалка,ніхто не приїде.Кому тільки з моїх знайомих її не слали.І в ітогі потім вам напишуть смс,що вас не було вдома

Та блін.Не ведіться.Це вже заїзжена пугалка,ніхто не приїде.Кому тільки з моїх знайомих її не слали.І в ітогі потім вам напишуть смс,що вас не було вдома
Дякую? я це вже зрозуміла?. Це ще зимою вони мене лякали ?
Оттакое и я слово в слово получил...токо сумма 2 тыс к оплате выставили...
Думал платить, не платить...
Форумчане посоветовали трижды подумать...и были правы-вчера пришло мне гамноСМС-" Мы знаем что вы за границей!!! И можем подать на "ДержПогранСлужбу" про заборону виїзду, заплатіть сумму боргу, Сумма боргу 23789гр"
Меня аж покоробило, значит отак? Значит ваши обещалки-фуфло??
Ну тогда им только дорога в СУД!
Даже в самом гнилом раскладе-
Исполнительная служба хоть не дурит....
А 2000 грн я потрачу на покупку водяной системы охлаждения процессора...
???

Вітаннячка, як реагувати на це?)
Сьогодні зранку дзвонив до родичів питався про моє місце проживання

Вкладення

• 8AAAEA3B-12F8-4460-B797-D88123AFF884.webp
    8AAAEA3B-12F8-4460-B797-D88123AFF884.webp
    142 Кб · Перегляди: 95
  • 8FBD8A02-4E77-420A-B711-CBBF12771835.webp
    8FBD8A02-4E77-420A-B711-CBBF12771835.webp
    144.7 Кб · Перегляди: 101
Вітаннячка, як реагувати на це?)
Сьогодні зранку дзвонив до родичів питався про моє місце проживання
Фігня то все! Вони вже не знають чим лякати, то лякають допитами! Хто ж їм дав таке право, брати якісь свідчення в людей??? Можливо і знайшли дані ваших рідних, будуть до них дзвонити, але, я більше ніж впевнена, на цьому все і закінчиться!

Получила сегодня
а​
ГАРАНТІЙНИЙ ЛИСТ
Не идите на Это!!! Вначале карантина они сами предложили реструктуризацию. Оплатили 20% и остальное разбили на равные части для оплаты каждые 15дней. Но сегодня вчера пересчитали процент за период реструктуризации и хотят то же что было вначале. Хотя половину тела оплатили и перед этим была пролонгация. Диалог не получился с ними , кричали что больные , послали их в суд...сказали что я не имею права указывать что им делать, так как у них свои методы. Короче сказали что продадут. Я так понимаю , что у них конец месяца и зарплата на носу, должников куча и плюс добавится еще... И к стати или сегодня или завтра у всех мфо отчёт за квартал в нацкомфинпослуг, и то что у них много должников причем безнадежных, то это отразится на проверках их деятельности. В общем с лицензией будет вопрос. Хочу добавить , что сегодня написала в полиции заявление на них- обзванивают всех по месту регистрации, и с угрозами, вымогательством. При том что я общаюсь с ними. Теперь вообще❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Талион порадовал: Предлагаем закрыть кредит за 2400,00 грн. В случае отказа, мы не будем нести ответственности за действия региональных коллекторов в отношении Вас и членов Вашей семьи. 0800215017, сегодня пришло. Меня что, продать собрались?

Талион порадовал: Предлагаем закрыть кредит за 2400,00 грн. В случае отказа, мы не будем нести ответственности за действия региональных коллекторов в отношении Вас и членов Вашей семьи. 0800215017, сегодня пришло. Меня что, продать собрались?
Сегодня подобные мараки и я получил...а перед этим им написал,пытался по человеческих договориться,мол-конечно заплачу....только после получения Укрпочтой подтверждение факторинга и Гарантийное письмо.... Или - идите в суд!начали писать всякую ересь- типа- мы токо на электронику высылаем,документы в центральном офисе,делайте запрос...но у меня вопрос- неужели так тяжело бомагу прислать и получить деньги? Ну,на нет и суда нет....потрачу деньги на себя,любимого....
Не идите на Это!!! Вначале карантина они сами предложили реструктуризацию. Оплатили 20% и остальное разбили на равные части для оплаты каждые 15дней. Но сегодня вчера пересчитали процент за период реструктуризации и хотят то же что было вначале. Хотя половину тела оплатили и перед этим была пролонгация. Диалог не получился с ними , кричали что больные , послали их в суд...сказали что я не имею права указывать что им делать, так как у них свои методы. Короче сказали что продадут. Я так понимаю , что у них конец месяца и зарплата на носу, должников куча и плюс добавится еще... И к стати или сегодня или завтра у всех мфо отчёт за квартал в нацкомфинпослуг, и то что у них много должников причем безнадежных, то это отразится на проверках их деятельности. В общем с лицензией будет вопрос. Хочу добавить , что сегодня написала в полиции заявление на них- обзванивают всех по месту регистрации, и с угрозами, вымогательством. При том что я общаюсь с ними. Теперь вообще❄❄❄❄❄❄❄❄❄
То есть, обещали одно,потом вы платили,а они вернулись к исходной сумме?

Останнє редагування:
Назад
Угорі