Талион плюс. Переуступка долга. Что это?

А мені сьогодні таке щастя принесли! Мені цікаво чи вони подавали в суд на когось ? Я вже рік їм не плачу нічого з тіла 2000 виросла така шикарна сума зашибісь!
на судовій владі можно посмотреть

Ну Таліон "мочить" сьогодні!!!!!! Дзвонять нарахунок мене взагалі незнайомих людям, яких я може колись в дитинстві бачила чи чула, що такі є!!! Сьогодні дзвонить мені людина, і каже, що йому мій номер телефону дали з компанії Таліон, щоб він до мене передзвони і запитав, навіщо я вказала його як поручителя. Він назвав своє ім'я і прізвище, я з трудом згадала, що і справді в далекій юності в одній компанії тусувалися. Але яке відношення він має до мене???? Ті долбойоби з таліону вже не мають чим зайнятися, то фігньою страждають. Потім прислали смс цій людині, що будуть робити опис його майна, в рахунок погашення МОГО боргу!!!! Маразм чистої води! Людина в шоці, до мене претензії! Я ж в свою чергу сказала, що це шахраї і не вірити їхній писанині і дзвінкам. Ось така історія...
Позвоните на урядову линию. После этого они немного сбавляют обороты. Эти мудозвоны наяривал соседям, на работу, куда только могли, представлялись СБУ, ЦРУ и хрен ещё знает кем. После звонка на горячую линию, хоть заткнулись.

Позвоните на урядову линию. После этого они немного сбавляют обороты. Эти мудозвоны наяривал соседям, на работу, куда только могли, представлялись СБУ, ЦРУ и хр*н ещё знает кем. После звонка на горячую линию, хоть заткнулись.
Коли подзвонити на урядову лінію, то потім приїжджають з поліції? Для вияснення обставин?

Так. Або викликають у відділення.
Ви коли дзвонили на урядову лінію, казали, про те що у вас насправді кредит чи говорили, що аферисти дістають дзвінками і ви незнаєте чому? Як правильно говорити?

Фух.... Порошки відлягло... Але, погодьтеся, вміють вони страху нагнати!
Мені теж майже тридцятку нагнали своїми відсотками.., то через це і страшно, бо це ж не 1000 і навіть не 2000...
А у меня такое?
Пишут в суд подают

Вкладення

• Screenshot_2019-12-10-14-15-35-919_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2019-12-10-14-15-35-919_com.viber.voip.webp
    92.5 Кб · Перегляди: 117
  • Screenshot_2019-12-10-14-23-59-356_com.google.android.gm.webp
    Screenshot_2019-12-10-14-23-59-356_com.google.android.gm.webp
    103.8 Кб · Перегляди: 157
Останнє редагування:
А у меня такое?

Пишут в суд подают
они какие-то не постоянные, то подали в полицию за шахрайство, то выехали к вам за долгом. на*рена спрашивается ехать на бензин тратиться, если в полицию подали заяву. прям понос сообщений какой-то :)

Як там подивитись ? Не під скажете
На сайте судова влада(в гугле вбейте) вводите имя,фамилия,отчество и ищите дела. Если дел с вашими данными нет,то соответственно никто на вас не подавал в суд

Сегодня как на зло нужно было включить старую сим карту и бо там нужный мне номер записан.Включаю симку и сразу смс что осталось 2 дня и тому подобное и сразу стало как то не комфортно от этой смс:mad:
Да я понимаю что нужно отдавать но не такие бешаные проценты,с 15к хотят аж 50!!!Они там вообще с дуба рухнули?!!И опять если начнеться реальный обзвон и терор родни и работы будет хреновато.

А кому писали про исполнительную надпись нотариуса?
Мені щойно прийшло?

Нами готуються документи для отримання виконавчого напису нотаріуса, для позасудового стягнення заборгованості. Сума боргу складає 27916,08 грн. Для добровільного рішення сплатіть 19 541,26 грн. до 13.12. Деталі 0800215017

Що буде???? Справді в це вірити???

Мені щойно прийшло?

Нами готуються документи для отримання виконавчого напису нотаріуса, для позасудового стягнення заборгованості. Сума боргу складає 27916,08 грн. Для добровільного рішення сплатіть 19 541,26 грн. до 13.12. Деталі 0800215017

Точно такое только что пришло.

А кому писали про исполнительную надпись нотариуса?
Мне сегодня написали : " Нами готуються документи для отримання виконавчого напису нотаріуса, для позасудового стягнення заборгованості. "

Только о каком нотариусе может идти речь без моего присутствия и подписи ? ?

Или это они меня пугают тем , что у них не получилось сделать перед тем , как я закрыл карту ПриватБанка?))

Мені щойно прийшло?

У меня сумма в два раза болтше))))))
Мне сегодня написали : " Нами готуються документи для отримання виконавчого напису нотаріуса, для позасудового стягнення заборгованості. "

Только о каком нотариусе может идти речь без моего присутствия и подписи ? ?

Или это они меня пугают тем , что у них не получилось сделать перед тем , как я закрыл карту ПриватБанка?))
У меня монетка сделала такую надпись!

Назад
Угорі