Таллион предлагает закрыть кредит за половину тела

• Автор теми Автор теми Перевозчик
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 193
  • Перегляди Перегляди 15K
Вже почитав. Мені взагалі цікаво, чому всі сараї так активізувались. Не такі вже великі терміни просрочок у мене.
Валентинка, А каву без мене пити не чесно!)))
Так закон же вступил в силу... Вот они и беснуются, суды, Инн...Я заметила, что за июль месяц их много прилетело форумчанам.

Так закон же вступил в силу... Вот они и беснуются, суды, Инн...Я заметила, что за июль месяц их много прилетело форумчанам.
Можливо. Цікаво почитати реєстр калокантор, але його ще немає, або я не знайшов.

Ну позаконну вони не мають право дзвонити до третіх осіб і розголошувати про кредит інформацію і ще й уводити їх в оману що вони є поручителями.А це досіх пір роблять

Ну позаконну вони не мають право дзвонити до третіх осіб і розголошувати про кредит інформацію і ще й уводити їх в оману що вони є поручителями.А це досіх пір роблять
Вы до сих пор верите что они будут соблюдать закон?

Им тот Закон до Звёзды...
Пакостили, пакостят и будут пакостить.
Як з ними боротися?
Игнором)
Валентинка, звісно. Сайт регістрації калів є і все.
Они или не зарегана ещё или вообще не коллекторы.

Закрыла по гарантийке : пол тела разбили на три части на три месяца, вроде бы и все ок, но справку о закрытии не могу выпросить с 20.07((
,,ваш спец с вами свяжется ,, и с концами
Хз закрыла я их или нет)
На який день запропонували пів тіла?

На який день запропонували пів тіла?
вы хотели сказать на який год ?
мне лично через 1,5 года и то я не просил и то случайно в спаме нашел предложение и случайно были деньги как раз на тело свободные
за все это время не единой мысли о воможности оплатить пол тела и ты свободен , мысли только о том что влупят ИНН этак на 70к , и что потом делать , это присутствовало в голове каждый день ... случайность свое дело сделало

Останнє редагування:
За ними такого не замічалось.
Отримуйте гарантійку та й закривайте
"...добрий день, компанія Таліон Плюс, я Світлана Володимирівна, заступник керівника відділу примусового стягнення, з приводу вашого боргу перед Манівео 46 582,00 грн, права вимоги за кредитом передані нам, завтра формуються документи на конфіскацію майна, сьогодні вже йде зв'язок з рідними, а також передача даних на прикордонну службу про заборону виїзду, у вас сьогодні останній день на добровільно закриття кредиту.Компанія йде на зустріч, можу вам запропонувати списання, якщо знайдете на сьогодні 29 950,00 грн, залишок боргу буде списано. Чекаю вашої відповіді якщо ви маєте намір розрахуватися самостійно"-письмо счастья

"...добрий день, компанія Таліон Плюс, я Світлана Володимирівна, заступник керівника відділу примусового стягнення, з приводу вашого боргу перед Манівео 46 582,00 грн, права вимоги за кредитом передані нам, завтра формуються документи на конфіскацію майна, сьогодні вже йде зв'язок з рідними, а також передача даних на прикордонну службу про заборону виїзду, у вас сьогодні останній день на добровільно закриття кредиту.Компанія йде на зустріч, можу вам запропонувати списання, якщо знайдете на сьогодні 29 950,00 грн, залишок боргу буде списано. Чекаю вашої відповіді якщо ви маєте намір розрахуватися самостійно"-письмо счастья
Ничё они у Вас конфисковать без суда не могут, запретить выезд заграницу тоже может исключительно суд. Сказки это все венского леса.

Мне слово в слово от этой же мадам на 3 день у Талиона пришло тоже самое, только суммы другие. Удалила, ноль реакции с моей стороны. Правда она звонила мне, не дозвонившись обзвонила родителей. Так что будьте готовы на всякий случай.

Назад
Угорі