CreditKasa Суди Кредиткаса

Задовбують третіх осіб?
В моєму випадку не знайшли нікого.
А по іншим задовбували десь до півроку.зараз 3 місяці тиша
Це вам повезло.в мене протермінування з травня.тіло 20к ,пролонгувала 21к,в серпні подали до суду
Думаю, що вони не всіх підряд під суд тягнуть а по певним критеріям
В мене 18к тіло,договір від грудня.Я нічого їм не оплачував.

Це як в кого, в деяких і роки чекають, в деяких через місяць подають до суду, все індивідуально

Захищайтесь обов'язково, але беріть толкового адвоката який реально має досвід, подивіться по судовій владі скільки справ він виграв/ програв, бо деякі обіцяють виграти а дивишся - одні програні справи
А які на разі розцінки в адвокатів по судовим справам?
Я програла,виконавчий напис знесли,а зустрічний позов задовольнили
І що на разі? Продовжуєте процес чи вирішилось питання?

Подали все таки мене в суд(

Підкажіть, чи можливо після програшу суда домовитися з компанією про часткові щомісячні оплати без звернення від них до виконавця?

Подали все таки мене в суд(

Підкажіть, чи можливо після програшу суда домовитися з компанією про часткові щомісячні оплати без звернення від них до виконавця?
який час у вас просрочка була?

так это вроде + , меньше сумма для стягування
Ну лучше вообще чтобы не подавали))
А так да, если исходить что они точно подадут и 99% выиграют, то лучше чтобы проценты крутили пару месяцев, а не 10...

Ну лучше вообще чтобы не подавали))
А так да, если исходить что они точно подадут и 99% выиграют, то лучше чтобы проценты крутили пару месяцев, а не 10...
А шо, по статистиці, хіба вони виграють 99%?

Кароч, на розпутті. Мфошки одна за одною пропонують за тіло закрити крім кредиткаси звісно. Там переплата вже 24к набігла. Думаю, може псіханути та закрити їх в першу чергу, а на кого не вистачить - ті ще будуть пропонувати норм умови? Хто шо думає і шо робив би на моєсу місці? Бо з судами проти них якось пічально на разі і на суди витрачу майже так само. Чи ні? :)

Кароч, на розпутті. Мфошки одна за одною пропонують за тіло закрити крім кредиткаси звісно. Там переплата вже 24к набігла. Думаю, може псіханути та закрити їх в першу чергу, а на кого не вистачить - ті ще будуть пропонувати норм умови? Хто шо думає і шо робив би на моєсу місці? Бо з судами проти них якось пічально на разі і на суди витрачу майже так само. Чи ні? :)
Я планую їх теж закрити а не тягнути до суду. З ними зараз недуже весело

А сколько тело?

Назад
Угорі