Jimmy
Форумчанин
- Дописи
- 155
- Реакції
- 129
- Бали
- 193
Jimmy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ви як відповідач ствержуєте, чи позивач?)Вони виграють завжди
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ви як відповідач ствержуєте, чи позивач?)Вони виграють завжди
ВідповідачВи як відповідач ствержуєте, чи позивач?)
Вигравати завжди не реально , ви напевно людина з цієї мфо або іншої якщо кажете ще кк виграє завжди, є справа 373/989/23 в судовому реєстрі де ваша нахвалена кк програла суд жінці, суд присудив лише тіло без відсотків, тому я б не радив вам так одностайно стверджувати що кк всемогуча, завжди є можливість виграти у КК і зробити так що присудять тільки тіло, треба знати підходи в кожній справі.Відповідач
В мене така підозра, що ця каса комусь заплатила, щоб виграти перші справи з новими договорами і всіх налякати, щоб люди навіть не думали боротисяВигравати завжди не реально , ви напевно людина з цієї мфо або іншої якщо кажете ще кк виграє завжди, є справа 373/989/23 в судовому реєстрі де ваша нахвалена кк програла суд жінці, суд присудив лише тіло без відсотків, тому я б не радив вам так одностайно стверджувати що кк всемогуча, завжди є можливість виграти у КК і зробити так що присудять тільки тіло, треба знати підходи в кожній справі.
Підозри обгрунтованіВ мене така підозра, що ця каса комусь заплатила, щоб виграти перші справи з новими договорами і всіх налякати, щоб люди навіть не думали боротися
наподавали позовів про визнання договорів недійсними. дохіба їх подано саме по новимВ мене така підозра, що ця каса комусь заплатила, щоб
Желаю вам удачи, много хотят?У мене каса теж подала до суду , буду захищатись .
Трішки да ) з 18 накрутили 90. Але обрав адвоката з форуму тому не переймаюсь , переможу то чудово а ні то я знав на що йшов )Желаю вам удачи, много хотят?
Расскажите потом чем закончилось интересно присудят хоть половину из запрошенного или нетТрішки да ) з 18 накрутили 90. Але обрав адвоката з форуму тому не переймаюсь , переможу то чудово а ні то я знав на що йшов )
Як тільки відбудеться суд все розпишу , але впевнений навіть якщо програю то в апеляцію піду тож це буде не кінець історії)Расскажите потом чем закончилось интересно присудят хоть половину из запрошенного или нет
Очень интересно остался он один у меня, пока нет в судовой владе, я все закрыла кроме них, что ж они теляться с 4000 в убки уже 31, ждём вашего решения как они присудят, держу кулачкиЯк тільки відбудеться суд все розпишу , але впевнений навіть якщо програю то в апеляцію піду тож це буде не кінець історії)
Через какое время подали в суд?У мене каса теж подала до суду , буду захищатись .
На 270 день , за місяць до закінчення строку . Проте як зауважували люди з форуму вони можуть подати і через два місяці , а можуть і не подати зовсім . Дуже непередбачувані чортяки)Через какое время подали в суд?
Вы защищались?В мене був суд з касою ..
Договір з 28.08.22
суд задовольнив повністю на їх користь
Я теж програла суд з ними, що ви робили сплатили все зразу? Чи якось домовились частинами платилиВ мене був суд з касою ..
Договір з 28.08.22
суд задовольнив повністю на їх користь
Теж дуже цікавитьЯ теж програла суд з ними, що ви робили сплатили все зразу? Чи якось домовились частинами платили