CreditKasa Суди Кредиткаса

Договор от июня 2023 года
Не знаешь сути договоров новых то лучше молчи
У них даже архив есть на сайте, для таких как вы))) и можно сравнить довоенный договор начала 22 года и конца например))
И увидеть сколько раз- они его меняли/дополняли.

Один и тот же договор :rofl:

Якщо вас цікавить, то :

*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***

Ні.
Дякую, також полазила, нашло інфо, що раніше вних були договори і на 99 днів, десь з 2019 року. Але все ж таки ясно, що з ними то легко боритися, а от ці на 300 важче
У них даже архив есть на сайте, для таких как вы))) и можно сравнить довоенный договор начала 22 года и конца например))
И увидеть сколько раз- они его меняли/дополняли.

Один и тот же договор :rofl:
Як я розумію там навіть не так прикол в 300 днів (бо вони давно почали так робити), а саме в якихось інших моментах, які вони внесли з війною?

Дякую, також полазила, нашло інфо, що раніше вних були договори і на 99 днів, десь з 2019 року. Але все ж таки ясно, що з ними то легко боритися, а от ці на 300 важче

Як я розумію там навіть не так прикол в 300 днів (бо вони давно почали так робити), а саме в якихось інших моментах, які вони внесли з війною?
Ну видно, что они как минимум 6 раз за 22 год вносили изменения.

Все же интересно какая ефективность возврата средств по выигранным делам самой КК , с момента активности их в подачи в суд , кроме того что блокируют счета и пытаються высчитывать с зарплаты , за все время по всем выигранным делам много они вернули , ведь конечный результат не подача в суд и выиграть его а вернуть все деньги что суд присудил
или подача в суд это тоже своеобразная стратегия, вот суд а вот тело 20к а вот проценты 140к за 300 дней , таким образом легче монипулировать должником
просто если должник знает что в суд они не подают , проценты могут списать со временем , а за начальный период капает мало , а за 300 дней приличная сумма + может быть суд и суд должник может проиграть и повесят все что накапало
и таким образом должник будет пытаться договариваться и доминатором будет естественно КК

Останнє редагування:
Я теж вийшов майже місяць на прострочену, чекаю чим закінчиться
Поки з мої сторони повний ігнор
Закрив би за тілом, але таких пропозицій поки немає
Я їм писала на пошту з пропозиціями, барани баранами

Я теж вийшов майже місяць на прострочену, чекаю чим закінчиться
Поки з мої сторони повний ігнор
Закрив би за тілом, але таких пропозицій поки немає
9місяць.з 18 хочуть десь 130...але пропонують за 27 порішати

У меня договор от марта 2023 года, пока сидят тихо, пролонгировал им 9к в общей сумме, тело 20к, жду пока пойдут в суд или тело предложат, щас и того и другого нету, но я и не спешу, подожду пока тело предложат
Це вам повезло.в мене протермінування з травня.тіло 20к ,пролонгувала 21к,в серпні подали до суду

Це вам повезло.в мене протермінування з травня.тіло 20к ,пролонгувала 21к,в серпні подали до суду
Це як в кого, в деяких і роки чекають, в деяких через місяць подають до суду, все індивідуально
Так.найняла адвоката.і тут консультуюсь.але позов був 3.08 але крім складу суду не має нічого,ні документів, що подали до суду,ні сповіщення.чекаю
Захищайтесь обов'язково, але беріть толкового адвоката який реально має досвід, подивіться по судовій владі скільки справ він виграв/ програв, бо деякі обіцяють виграти а дивишся - одні програні справи

Так.найняла адвоката.і тут консультуюсь.але позов був 3.08 але крім складу суду не має нічого,ні документів, що подали до суду,ні сповіщення.чекаю
Можете зареєструватися в електронному суді. Дуже зручно.
Там і зможете ознайомитись з позовною заявою.
І все що відбуватиметься ( ухвали, рішення, відзови і т.п ) буде відображатись і прилітати на телефон.
Потрібен КЕП для реєстрації. Або Дія-підпис.

І все що відбуватиметься ( ухвали, рішення, відзови і т.п ) буде відображатись і прилітати на телефон.
Я так на Інвеструм подавав заяву на знесення напису нотаріуса)
Через ЕС

То ви вже давно в кредитах, директор з досвідом
А як інакше?))
То ви вже давно в кредитах, директор з досвідом
Ну не так аж давно, пів року, деякі вже закриваю за тіло, маніфою і мілоан запропонували, кредит + хоче з тіла 6к відсотками 16к, зараз прогують закрити за 9к
А як інакше?))

Ну не так аж давно, пів року, деякі вже закриваю за тіло, маніфою і мілоан запропонували, кредит + хоче з тіла 6к відсотками 16к, зараз прогують закрити за 9к
Але 9к забагато, рівно за тіло без проблем закрию

І яким це ви боком напис нотаріуса зносили?

Назад
Угорі