Судові справи з Дорошкевичкою

Скажите пожалуйста кто выигрывал апелляцию и суд удовлетворил прошение о взыскании на правовую помощь. Вы писали заявление на исполнителя или она сама по постанове отправляла ? Переводом или на карту

Скажите пожалуйста кто выигрывал апелляцию и суд удовлетворил прошение о взыскании на правовую помощь. Вы писали заявление на исполнителя или она сама по постанове отправляла ? Переводом или на карту
Я написала заяву, оскільки від виконавця ніяких рухів)) але ж Дорошкевич багіня, у відпустці, так що чекаю, коли вони соізволять))

Я пока ждал суда выплатил долг, начали сами с зп снимать
Пытаюсь звонить им пускай останавливают вп. Трубку не берут. Позвонил в миньюст

Я пока ждал суда выплатил долг, начали сами с зп снимать
Пытаюсь звонить им пускай останавливают вп. Трубку не берут. Позвонил в миньюст
Я тоже выплачу :) Вы на них в суд подайте, пусть бабло вернут...
Интересно, можно в суде потребовать 700% годовых, за то что пользовались моими деньгами?:)

ні, уся справа в тому, що дуже багато людей які отримали ьки через цей форуід неї ВП, просто беруть і покірно сплачують (а як не платити? - прийшов ЛИСТ:pravila: про відрахування в бухгалтерію!!!, та й навіть БАНК заблокував рахунки - Ой-Йой-Йойo_O і в людини не виникає сумнівів чи треба повертати:vinsent:).
я думаю що таких десь 80% від загальної кількості клієнтів Алексів/ФінФорсів та ін. з ким вона працює
ті 20% які йдуть до суду - це відвідувачі цього форуму:preved: та люди які мають знайомих юристів, котрі можуть все вирішити у законному порядку:mail1:
АЛЕ вона:mamba: ж не знає хто буде зносити ВП чи ВН в суді, у той момент коли арештовує рахунки
і методами звичайної математики отримуємо шалені цифри прибутків від тих самих 80%, а покрити інших 20% судові витрати - це дрібниці (якщо звісно мій умовний поділ "80 на 20" вірний:ok:)
Я особисто тільки через цей форум подав апеляцію.
Ніколи не подумав би що можа таке зробити (чекаю тепер су та рішення суду)
Да і платити престав теж через цей форум.
Хотя всі знайомі мої говорять, що ці кошти ніхто не подарує. Ще вони вилізуть боком.

Я сьогодні отримала смс і як тепер
Screenshot_20200924-141251.png

Останнє редагування модератором:
Назад
Угорі