Takernata
✩ Premium ✩
- Дописи
- 3351
- Реакції
- 10231
- Бали
- 6000
Takernata не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ваше право))Асуждаю демпинг меня)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ваше право))Асуждаю демпинг меня)))
Хмм, ну тогда мне и вправду выгоднее купить, относительно времени и усилий на самостоятельный поиск)???а я ще дешевше))
? не хочу в бан)))
Торгуються
Маленькими циферками напишіть...? не хочу в бан)))
580/3311/19 ? только никому)))Маленькими циферками напишіть...
Він не побачить?
Звісно,звісно...?580/3311/19 ? только никому)))
Я написала заяву, оскільки від виконавця ніяких рухів)) але ж Дорошкевич багіня, у відпустці, так що чекаю, коли вони соізволять))Скажите пожалуйста кто выигрывал апелляцию и суд удовлетворил прошение о взыскании на правовую помощь. Вы писали заявление на исполнителя или она сама по постанове отправляла ? Переводом или на карту
Я тоже выплачуЯ пока ждал суда выплатил долг, начали сами с зп снимать
Пытаюсь звонить им пускай останавливают вп. Трубку не берут. Позвонил в миньюст
+штрафи,+пеня...?Я тоже выплачуВы на них в суд подайте, пусть бабло вернут...
Интересно, можно в суде потребовать 700% годовых, за то что пользовались моими деньгами?![]()
Двойная ответственность)) нельзя))+штрафи,+пеня...?
А принцип взаимности? Равенства сторон? И главный кармический + космические пистюлины..Двойная ответственность)) нельзя))
опускаться до уровня помойки? увольте)))А принцип взаимности? Равенства сторон? И главный кармический + космические пистюлины..
Я особисто тільки через цей форум подав апеляцію.ні, уся справа в тому, що дуже багато людей які отримали ьки через цей форуід неї ВП, просто беруть і покірно сплачують (а як не платити? - прийшов ЛИСТпро відрахування в бухгалтерію!!!, та й навіть БАНК заблокував рахунки - Ой-Йой-Йой
і в людини не виникає сумнівів чи треба повертати
).
я думаю що таких десь 80% від загальної кількості клієнтів Алексів/ФінФорсів та ін. з ким вона працює
ті 20% які йдуть до суду - це відвідувачі цього форумута люди які мають знайомих юристів, котрі можуть все вирішити у законному порядку
АЛЕ вонаж не знає хто буде зносити ВП чи ВН в суді, у той момент коли арештовує рахунки
і методами звичайної математики отримуємо шалені цифри прибутків від тих самих 80%, а покрити інших 20% судові витрати - це дрібниці (якщо звісно мій умовний поділ "80 на 20" вірний)
Обов'язково! Тільки не вам! А тим, хто нагрібає собі мільйони за рахунок простих людей!вилізуть боком.
Nat1991, Ви заради гумору пишете чи дійсно за 1.5 роки на форумі не орієнтуєтесь в ситуації?)Я сьогодні отримала смс і як тепер