Iren7777
Форумчанин
- Дописи
- 572
- Реакції
- 163
- Бали
- 3625
Iren7777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
разомРазом, чи по кожній МФО окремо?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
разомРазом, чи по кожній МФО окремо?
В мене аналогіна ситуація, пройшло вже майже 3 місяці з винесенням рішення апеляційного суду (не на мою користь звісноДоброго дня шановні форумчани звертаюся до Вас з порадою як поступити чи можна домовитися з єапб про закриття суми без відкриття провкадження. Програли два суди повністю і районний і апеляцію. Зараз шоковий стан не знаю як поступити допоможіть
Отримають в суді виконавчий лист і відкриють провадження з усіма можливими наслідкамиВ мене аналогіна ситуація, пройшло вже майже 3 місяці з винесенням рішення апеляційного суду (не на мою користь звісно) і всюди тиша.
Нічого не розумію?
Як і коли почнуть стягувати, та як це взагалі буде?![]()
Наприклад?Отримають в суді виконавчий лист і відкриють провадження з усіма можливими наслідками
Ви з власного досвіду відповідаєте?Отримають в суді виконавчий лист і відкриють провадження з усіма можливими наслідками
Так,з власного. З тією різницею,що у мене результат суду був більш прийнятний-тіло+% до просрочки. На мирову не пішли,думали 2 місяці і відкрили ВП. Арешт рахунків і відрахування 20% з заробітної платиНаприклад?
Ви з власного досвіду відповідаєте?
Так,з власного. З тією різницею,що у мене результат суду був більш прийнятний-тіло+% до просрочки. На мирову не пішли,думали 2 місяці і відкрили ВП. Арешт рахунків і відрахування 20% з заробітної плати
І чому арешт, якщо я захищалася з адвокатом , подавали на апеляцію, не просто ігнорувала.Арешт рахунків - можна детальніше?
Всю сумму в мінус на картку заробітної плати чи як?
Ви не зможете користуватись грошима на картці. Далі залежить від виконавця,якщо не полінується,то направить в банк платіжну інструкцію і спише,що там буде. У мене злямзив 3,76грн. Ви можете подати заяву на визнання рахунку видатковим і користуватись грошима в межах 13400 на місяць.Арешт рахунків - можна детальніше?
Всю сумму в мінус на картку заробітної плати чи як?
Рішення суду є? Там має бути вказана сума до стягнення, якщо суд програноІ чому арешт, якщо я захищалася з адвокатом , подавали на апеляцію, не просто ігнорувала.
20% від Вашого офіційного доходу перераховує бухгалтерія до надходження на картуЯ так розумію 20% від того що заходить на картку по зарплаті?
А якщо в мене всього 9 тис на картку заходить?Ви не зможете користуватись грошима на картці. Далі залежить від виконавця,якщо не полінується,то направить в банк платіжну інструкцію і спише,що там буде. У мене злямзив 3,76грн. Ви можете подати заяву на визнання рахунку видатковим і користуватись грошима в межах 13400 на місяць.
Тобто вже без цих 20% буде заходити зп, і так щомісяця?Ви не зможете користуватись грошима на картці. Далі залежить від виконавця,якщо не полінується,то направить в банк платіжну інструкцію і спише,що там буде. У мене злямзив 3,76грн. Ви можете подати заяву на визнання рахунку видатковим і користуватись грошима в межах 13400 на місяць.
Рішення суду є? Там має бути вказана сума до стягнення, якщо суд програно
20% від Вашого офіційного доходу перераховує бухгалтерія до надходження на карту
9 000 то офіційна зарплата? Будете отримувати 7 200. Вище я Вам писав,що виконавець може надсилати в банк платіжну інструкцію і списувати наявні на рахунку кошти в межах суми провадженняА якщо в мене всього 9 тис на картку заходить?
Все одно не розумію, як воно, якщо 20% то це фіксовано має бути, 20% від тої суми що заходить на карту.
А якщо арешт то це вся сумма з'являється зразу з мінусом на картці
І все що заходить, все зразу списується.
ТакТобто вже без цих 20% буде заходити зп, і так щомісяця?
Так 9 тис офіційно, те що заходить на картку, правда за два рази(аванс і зп)9 000 то офіційна зарплата? Будете отримувати 7 200. Вище я Вам писав,що виконавець може надсилати в банк платіжну інструкцію і списувати наявні на рахунку кошти в межах суми провадження
По 1 виконавчому провадженню за рішеннямсуду. Не важливо банк чи мфоЩо я прочитала зараз? Був суд з МФО. Не на користь позичальника. І відраховують від зарплати 20%??? Я правильно зрозуміла? Чи то мова йде про банк?
Мдааа.... Сумна перспектива в майбутньому.... Це я про себе....По 1 виконавчому провадженню за рішеннямсуду. Не важливо банк чи мфо
Так, МФО не одне викупляє колекторська компанія, об'єднуючи подає до суду.Що я прочитала зараз? Був суд з МФО. Не на користь позичальника. І відраховують від зарплати 20%??? Я правильно зрозуміла? Чи то мова йде про банк?
Не біжіть поперед паровоза. Не всі такі "везучі"Мдааа.... Сумна перспектива в майбутньому.... Це я про себе....
Я Вас зрозуміла.Не біжіть поперед паровоза. Не всі такі "везучі"
Ви не одна такаМдааа.... Сумна перспектива в майбутньому.... Це я про себе....
Це точноНе біжіть поперед паровоза. Не всі такі "везучі"
До судов вы сможете все позакрывать за тело.Мдааа.... Сумна перспектива в майбутньому.... Це я про себе....