Суд з єапб- повна поразка!!!

• Автор теми Автор теми Iren7777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 117
  • Перегляди Перегляди 8K
Доброго дня шановні форумчани звертаюся до Вас з порадою як поступити чи можна домовитися з єапб про закриття суми без відкриття провкадження. Програли два суди повністю і районний і апеляцію. Зараз шоковий стан не знаю як поступити допоможіть
В мене аналогіна ситуація, пройшло вже майже 3 місяці з винесенням рішення апеляційного суду (не на мою користь звісно 😒) і всюди тиша.
Нічого не розумію?
Як і коли почнуть стягувати, та як це взагалі буде?🙄

В мене аналогіна ситуація, пройшло вже майже 3 місяці з винесенням рішення апеляційного суду (не на мою користь звісно 😒) і всюди тиша.
Нічого не розумію?
Як і коли почнуть стягувати, та як це взагалі буде?🙄
Отримають в суді виконавчий лист і відкриють провадження з усіма можливими наслідками

Отримають в суді виконавчий лист і відкриють провадження з усіма можливими наслідками
Наприклад?
Ви з власного досвіду відповідаєте?

Наприклад?

Ви з власного досвіду відповідаєте?
Так,з власного. З тією різницею,що у мене результат суду був більш прийнятний-тіло+% до просрочки. На мирову не пішли,думали 2 місяці і відкрили ВП. Арешт рахунків і відрахування 20% з заробітної плати

Так,з власного. З тією різницею,що у мене результат суду був більш прийнятний-тіло+% до просрочки. На мирову не пішли,думали 2 місяці і відкрили ВП. Арешт рахунків і відрахування 20% з заробітної плати

Арешт рахунків - можна детальніше?
Всю сумму в мінус на картку заробітної плати чи як?
І чому арешт, якщо я захищалася з адвокатом , подавали на апеляцію, не просто ігнорувала.
Я так розумію 20% від того що заходить на картку по зарплаті?

Ви не зможете користуватись грошима на картці. Далі залежить від виконавця,якщо не полінується,то направить в банк платіжну інструкцію і спише,що там буде. У мене злямзив 3,76грн. Ви можете подати заяву на визнання рахунку видатковим і користуватись грошима в межах 13400 на місяць.
І чому арешт, якщо я захищалася з адвокатом , подавали на апеляцію, не просто ігнорувала.
Рішення суду є? Там має бути вказана сума до стягнення, якщо суд програно
Я так розумію 20% від того що заходить на картку по зарплаті?
20% від Вашого офіційного доходу перераховує бухгалтерія до надходження на карту

Останнє редагування:
Ви не зможете користуватись грошима на картці. Далі залежить від виконавця,якщо не полінується,то направить в банк платіжну інструкцію і спише,що там буде. У мене злямзив 3,76грн. Ви можете подати заяву на визнання рахунку видатковим і користуватись грошима в межах 13400 на місяць.
А якщо в мене всього 9 тис на картку заходить?
Все одно не розумію, як воно, якщо 20% то це фіксовано має бути, 20% від тої суми що заходить на карту.
А якщо арешт то це вся сумма з'являється зразу з мінусом на картці
І все що заходить, все зразу списується.

Рішення суду є? Там має бути вказана сума до стягнення, якщо суд програно

20% від Вашого офіційного доходу перераховує бухгалтерія до надходження на карту
Тобто вже без цих 20% буде заходити зп, і так щомісяця?

А якщо в мене всього 9 тис на картку заходить?
Все одно не розумію, як воно, якщо 20% то це фіксовано має бути, 20% від тої суми що заходить на карту.
А якщо арешт то це вся сумма з'являється зразу з мінусом на картці
І все що заходить, все зразу списується.
9 000 то офіційна зарплата? Будете отримувати 7 200. Вище я Вам писав,що виконавець може надсилати в банк платіжну інструкцію і списувати наявні на рахунку кошти в межах суми провадження
Тобто вже без цих 20% буде заходити зп, і так щомісяця?
Так

9 000 то офіційна зарплата? Будете отримувати 7 200. Вище я Вам писав,що виконавець може надсилати в банк платіжну інструкцію і списувати наявні на рахунку кошти в межах суми провадження
Так 9 тис офіційно, те що заходить на картку, правда за два рази(аванс і зп)

Що я прочитала зараз? Був суд з МФО. Не на користь позичальника. І відраховують від зарплати 20%??? Я правильно зрозуміла? Чи то мова йде про банк?

Що я прочитала зараз? Був суд з МФО. Не на користь позичальника. І відраховують від зарплати 20%??? Я правильно зрозуміла? Чи то мова йде про банк?
По 1 виконавчому провадженню за рішеннямсуду. Не важливо банк чи мфо

Так, МФО не одне викупляє колекторська компанія, об'єднуючи подає до суду.
Захищалися.
Але було прогано суд першої інстанції.
Подали апеляцію.
Нажаль прогано також.
Тепер, чекаю що і як буде далі.

Назад
Угорі