Ludmyla
Читач
- Дописи
- 2
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
Ludmyla не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Тенго та мілоан продадуть Кредит-Капіталу, а ті майже на рівні з ЄАПБ подають до суду. ЄАПБ, зазвичай не тягнуть більше року після відкриття кредиту. Мої два кредита вже у судді, тому не раджу ігнорувати, якщо присилають якісь дуже акційні пропозиції, краще закривати. Але тільки по Гарантійному листу від них!!!Так оцеж , мені зараз поки на поступки не йдуть , тому думаю в мене є пів року їх поігнорити , тим паче після того як я поспілкувався з АФК з посиланнями на закони вони й близьких турбувати перестали. Тому режим сніжинка ! Але дуже зараз хочу закрити кляті тенго та мілоан , їх боти мене до білля гарячки доведуть![]()
АФК закрила за тіло, але перед тим багато перемовин по ел.пошті булоТенго та мілоан продадуть Кредит-Капіталу, а ті майже на рівні з ЄАПБ подають до суду. ЄАПБ, зазвичай не тягнуть більше року після відкриття кредиту. Мої два кредита вже у судді, тому не раджу ігнорувати, якщо присилають якісь дуже акційні пропозиції, краще закривати. Але тільки по Гарантійному листу від них!!!