Суд з єапб- повна поразка!!!

• Автор теми Автор теми Iren7777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 117
  • Перегляди Перегляди 8K
Я понял спс а как у Вас было на тело шли некоторые тут усердно пишут что надо ждать время что бы они сами предложили хорошие условия?
Йшли майже всі. Манівео навіть пів тіла пропонували (Таліон тобто замість них). Ну але не завжди була можливість тіло віддати в той момент як вони пропонували. А після початку війни я вже вирішила взагалі не тратити на них гроші, почекають.

Йшли майже всі. Манівео навіть пів тіла пропонували (Таліон тобто замість них). Ну але не завжди була можливість тіло віддати в той момент як вони пропонували. А після початку війни я вже вирішила взагалі не тратити на них гроші, почекають.
Большое СПС за инфу будем ждать все равно денег нет спасибо
Ещё вопросик а когда они успокоились со звонками говорят два месяца будет треш

Ещё вопросик а когда они успокоились со звонками говорят два месяца будет треш
Місяця три найгірше було. Потім почало зменшуватись. Але і зараз буває хтось телефонує.
І може комусь кришу знести в будь-який момент. В мене так недавно монетка сказилась, вирішили в один день влаштувати мільйон дзвінків і повідомлень 🤷‍♀️

Місяця три найгірше було. Потім почало зменшуватись. Але і зараз буває хтось телефонує.
І може комусь кришу знести в будь-який момент. В мене так недавно монетка сказилась, вирішили в один день влаштувати мільйон дзвінків і повідомлень 🤷‍♀️
Ясненько набираемся терпения
С соцсетей удалялися

Все-таки мені здається, що в більшості випадків офіційне працевлаштування грає роль, подадуть в суд чи ні. Не завжди, але все ж.
Вже писала в іншій темі, що офіційно працевлаштовані [на прикладі мене ) ] можуть, зокрема, бути офіційно працевлаштованими, але не отримувати ЗП. ) Перебуваючи у безоплатній відпустці по догляду за дитиною.
І от у випадку задоволення позовних вимог ЄАПБ [теж суд у процесі зараз], повного чи й часткового, доведеться їм, очевидно, чекати ще два роки, поки я вийду на роботу. Якщо вийду.

Доброго дня шановні форумчани звертаюся до Вас з порадою як поступити чи можна домовитися з єапб про закриття суми без відкриття провкадження. Програли два суди повністю і районний і апеляцію. Зараз шоковий стан не знаю як поступити допоможіть
Яка в вас сума тіл була?

Подскажите, может ли еапб подать в суд если право вимоги вiдступлено по договору факторинга?

им. я почему-то думал что факторинг это только прозвон
как раз факторинг это переуступка прав требований
прозвон это коллекторская деятельность (без переуступки прав требований)

как раз факторинг это переуступка прав требований
прозвон это коллекторская деятельность (без переуступки прав требований)
я думал что у них несколько моих договоров, но оказалось что они теперь у других каллов, по крайней мере от других приходят письма на е-мейл. и вот недавно 2 подряд смс от еапб про переуступку прав требований, один договор переуступки от 7-го месяца, другой от 11-го.

Останнє редагування:
я думал что у них несколько моих договоров, но оказалось что они теперь у других каллов, по крайней мере от других приходят письма на е-мейл. и вот недавно 2 подряд смс от еапб про переуступку прав требований, один договор переуступки от 7-го месяца, другой от 11-го.
ну... наверно надо готовиться к возможному суду.

Зрозумів , співчуваю :( а були від них лояльні пропозиції , чи ви геть ігнорувати їх вимоги?
вибачте пропустила да була пропозиція я нею не скористалася нажаль, тепер дуже жалкую про це.
В ЄАПБ сильні юристи. Важко з ними боротись...
манівео, зе кредит. манібум
Яка в вас сума тіл була?
порядка 10 000 по 3 мфо

Останнє редагування:
Назад
Угорі