Стоит ли исправлять данные?

• Автор теми Автор теми Элэнка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 122
  • Перегляди Перегляди 3K
vetal050, мені кажеться що не міг він бути актуальним так як мені дали ід- карту,а той забрали.Мені дали на не діючий паспорт,якого небуло вже.

vetal050, мені кажеться що не міг він бути актуальним так як мені дали ід- карту,а той забрали.Мені дали на не діючий паспорт,якого небуло вже.
Ну хорошо, даже если он был не актуальный, вам же мфо выдало на него займ, вопрос, кто в этом виноват? ну явно не вы, почему мфо не проверило актуальность информации перед выдачей займа
Перечитайте свой спич.. Мне не пиши,.не с кем поругаться-займись чделом
Вот специально зашел в гугл и посмотрел значение слова "Спич" Краткая приветственная застольная речь
Вот скажите мне, вы когда пишите, вы хотя бы смысл написанного понимаете, или просто что не будь сочиняете, а потом просто начинаете переходить на личности, типа вас обидели и тд, и тп.

vetal050, а ..уй його знає,як мені вже осто...изділо це все!Вибачте за мій акцент.Я тільки цим форумом і спасаюсь,чоловік воопше непонімає шо зі мною,чого дьоргана і несплю не їм.БО НЕЗНАЄ,скажу то прийдеться третій раз виходити.)))))

Kredit_s, а я раз пролонгацію робила по промокоду,потом звонили мені я говорила з ними,і просила в електр.листах про менші проценти і про розділення суми на частини,незахотіли.Як би не спілкувалась ,то може і так сказала б.Шо робити?
А з чого ви взяли, що то ви робили, якусь пролонгацію? Де документ з вашим підписом? Мало що коли і як ви говорили? Може зв кредит, що закрили рік назад? І взагалі не в цьому мфо. А може спяну? Жартували? Які листи? Хто і звідки писав? З чого взяли, що це ви писали? Зараз, що хочеш підробити можна

vetal050, а ..уй його знає,як мені вже осто...изділо це все!Вибачте за мій акцент.Я тільки цим форумом і спасаюсь,чоловік воопше непонімає шо зі мною,чого дьоргана і несплю не їм.БО НЕЗНАЄ,скажу то прийдеться третій раз виходити.)))))
Ну тогда успокойтесь и не нервничайте, муж ваш я так понял ище не знает про ваши займы?

vetal050, у меня один займ в 12000,а с процентами 21000 уже
Я так полагаю в маников? да вы вообще счастлив человек, они особо не назойливы, хотя у всех по разному, ИН не делают на данный момент, в суд тоже не охотно в последнее время идут, да и суд для нас это самый оптимальный вариант, так что мужу желательно рассказать, а то рано или поздно могут добраться и все преподнести в своих красках ему

Данная ситуация имеет две стороны.
Одна сторона - мошенничество (взяли кредит по несуществующим документам)
Вторая сторона - кредит не брали, в документах ваши старые данные указаны.
Перевод на карту - наверное по ошибке сделан.
Какой вариант выбрать - решать вам!)

Назад
Угорі