MoneyVeo Історія прострочення у Манівео. Передали до АФК / Таліон. Отримано листа про "Розірвання договору".

• Автор теми Автор теми Ruthless_Cat
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 39
  • Перегляди Перегляди 2K
У большинства именно еноты стали первыми... У меня тоже)). В 2013 году их реклама всюду была и я решил попробовать 🤷.
В итоге пять лет кормил 7 мфошек
Подали до суду сволоти вже як років 5 пройшло з моменту підписання договору з 20к хочуть 90☠️💀🤬

Подали до суду сволоти вже як років 5 пройшло з моменту підписання договору з 20к хочуть 90☠️💀🤬
У них, кстати , одно время были договора со сроком 5 лет или больше.

Mamamia, в договоре ничего о сроках не пишут?

С ними раньше всегда было тяжело в судах...
По отзывам и сейчас нелегко... помимо того что и ихние звонилки АФК упоротые так это двойное комбо какое-то, но хорошо что я с ними начал решать вопрос до суда, хоть с кем-то за последнее время.

У большинства именно еноты стали первыми...
Цитатко:
"В Европейском Союзе еноты считаются инвазивным видом. Это означает, что они являются чужеродными для местной европейской экосистемы и могут представлять угрозу для биологического разнообразия."

Ну тут сцуко наоборот, биологическое разнообразие после этих развилось так, что просто. В этой пока ещё любимой, ибо другой нет, стране, всё напуй наоборот.

У большинства именно еноты стали первыми... У меня тоже)). В 2013 году их реклама всюду была и я решил попробовать 🤷.
В итоге пять лет кормил 7 мфошек
може є десь топік про ретро кредити? мені дельта банк відписав із небуття.

Цитатко:
"В Европейском Союзе еноты считаются инвазивным видом. Это означает, что они являются чужеродными для местной европейской экосистемы и могут представлять угрозу для биологического разнообразия."

Ну тут сцуко наоборот, биологическое разнообразие после этих развилось так, что просто. В этой пока ещё любимой, ибо другой нет, стране, всё напуй наоборот.
У нас мабуть єдина країна в світі, де є така кількість фін.організацій на "душу" населення...Так бізнес рентабельний...але це все відбувається не без допомоги владних інститутів. Хоча з іншої точки зору...ніхто нікого не примушує влазити в "кабалу".

Особсто від "своєї юридичної олсоби"?
ні, якісь колектори, вони навіть дзвонили колись, дуже давно,в мене навіть в душі щось йокнуло,замислився над тим яка я негарна людина, але вирва нових подій затягнула,в ці нові події,і стало байдуже.

ні, якісь колектори, вони навіть дзвонили колись, дуже давно,в мене навіть в душі щось йокнуло,замислився над тим яка я негарна людина, але вирва нових подій затягнула,в ці нові події,і стало байдуже.
Ви менше зважайте на "вирви подій",а краще знайдіть/згадайте коли був укладений договір.... та на який строк. Це буде корисніше як для Вас так і ваших рідних.

колись хранив я ці бумажні договори,де вони... просили в слухавку,дайте хоч триста грн, скупа чоловіча сльоза, і... і все ))

Добрий день.
Історія наступна:
- Кредит було протерміновано ще 26.09.2024, з тілом 7 000 грн і загально до повернення суми за кредитом - 8 300 грн.
- Згодом Манівео передали справу до АФК / Таліон Плюс. Ті в свою чергу на електронку надсилали листи з вимогою сплати на їх рахунки суми 21 330 гривень 75 копійок, а ще пізніше і до 28 000 гривень, наразі вона зросла до 29 630 гривень 55 копійок.
- Сьогодні отримав електронного листа з назвою теми - "Розірвання договору", зміст листа буде закріплено нижче.
Питання наступне, що це може означати?
Це натяк на те, що вони збираються звертатись до суду?

1751719902084.webp
Меня через месяц продал манивео талиону. Почему так бістро не пойму

Прям вас продали? 😮😁
У мене теж вже договір по Лімон кредиту продали, було теж десь приблизно 3-4 тижні протермінованих
Не понятно , чего так бістро. Думаю Талион тоже бістро побежит в суд

Мабуть ви робили пролонгації.
Я не делала пролонгации, но в какой-то момент мне они тоже прислали такое предложение, правда срок оплаты был до недели. А потом еще неделю я ждала от них документ о закрытии кредита.

Не понятно , чего так бістро. Думаю Талион тоже бістро побежит в суд
Це стандартна процедура манівео, через +- місяць продають таліону, ти ж в свою чергу підключить дзонілок афк, а ті будуть дзвонити і розсилати свої блдскі смс-ки всім підряд

Назад
Угорі