Стоит ли исправлять данные?

• Автор теми Автор теми Элэнка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 122
  • Перегляди Перегляди 3K
В моей голове много вымышленной информации - фантазия у меня бурная!)
В том то и дело... Это вообще отдельная категория...
Маri, ше пришиють статью шахрайка,шо документи не змінила.
Понятно...)))))))
Ну мы так предполагаем...

Vados2020, Маri, да такий я панікер!!!Шо тут такого, я перший раз в такій ...опі.Вибачте якщо когось образила.
Та і я не все життя,але Вам тут написали люди,написали юристи,а Ви далі?Не довіряєте,сходіть до юриста в свому місті.Як би я ваажала,що тут всі клоуни і не дослухалась до людей які раніше тут,то б не жила щасливо зі своїми 37 вже півроку.Ви,краще читайте.Не хотіла Вас образити

Мені Здається, що автор належить до тієї категорії, якій пояснюєш, а потім через деякий час вона знову приходить і запитує те саме.

Мені Здається, що автор належить до тієї категорії, якій пояснюєш, а потім через деякий час вона знову приходить і запитує те саме.
Наверное в Вайбер ей какой-то Ахмед что-то страшное написал - вот человек и запаниковал!)

Та і я не все життя,але Вам тут написали люди,написали юристи,а Ви далі?Не довіряєте,сходіть до юриста в свому місті.Як би я ваажала,що тут всі клоуни і не дослухалась до людей які раніше тут,то б не жила щасливо зі своїми 37 вже півроку.Ви,краще читайте.Не хотіла Вас образити
Правильно сходіть до юриста в своєму місті, заплатіть нормальні гроші. Він вам звичайно не допоможе. Потім повернетеся на форум і можливо вже тут звернетеся до правильного юриста)

В мене знайома така є,дуже важко спілкуватися з такою людиною
Правильно сходіть до юриста в своєму місті, заплатіть нормальні гроші. Він вам звичайно не допоможе. Потім повернетеся на форум і можливо вже тут звернетеся до правильного юриста)
Це не я зібралася до юриста :prankster: :acute:

Кожен третій- четвертий.
Скажу вам так : тут на форумі є з десяток юристів або досвідчених людей. Читаючи їхні пости можна отримати відповіді на безліч питань, при чому за які б адвокати взяли б купу грошей.
Так, от що дивує - люди замість того щоб подякувати - нехтують, возмущаються і просто хамлять. Реально *****. І я завжди цитую:
Нє мечите бисер перед свиньями, ибо придут и потопчут

Це не я зібралася до юриста :prankster: :acute:
Я не про вас)

Кожен третій- четвертий.
Скажу вам так : тут на форумі є з десяток юристів або досвідчених людей. Читаючи їхні пости можна отримати відповіді на безліч питань, при чому за які б адвокати взяли б купу грошей.
Так, от що дивує - люди замість того щоб подякувати - нехтують, возмущаються і просто хамлять. Реально *****. І я завжди цитую:
Нє мечите бисер перед свиньями, ибо придут и потопчут

Я не про вас)
То я зрозуміла.Я майже на всі свої питання ,відповіді знайшла тут,а з більш складнішими звертаюся до юристів

Так!Вибачайте!За оте,пару годин назад!Нехотіла когось образити!!Все читаю,тепер і розумію.Вдячна за допомогу!

Год назад брала в манивео кредит,брала на старый паспорт и фамилию,так там все осталось,пользовалась год.Когда вышла замуж в октябре , и сменила паспорт на IDкарту и фамилию,неисправила в данных,забыла.Вот в мае брала кредит опять,вышла просрочка,и...тУт я вспоминаю что там и фамилия и паспорт и статус замужем! неправильно.
Что делать,это нарушение каких то там законов,они могут предьявить что я нарушила законы?Или как?
ничего исправлять не нужно, они сами про все позаботятся)
когда у меня были шараги, то в одной старый адрес с пропиской дал, дали денег без проблем
в манивео левый адрес написал, но все равно дали и потом получил раз от них письмо, а второй раз от талиона, пару раз Ч*пуш*ло с талиона звонил, и в вайбер писал...а потом пропали...

Если будет суду-то могут,но на практике не встречал такого по судовим справам
Не могут. .мошенничество это если ты берёшь на чужие документы, а если на свои , это гражданско правовые отношения, а не уголовные.
Что касается автора , то тут надо будет доказать что она не давала им новые документы.и потом зависит от позиции автора, она хочет в будущем оплатить, или нет
Нет, ещё по выслуге есть...
У меня соц выплата по инвалидности, и в документах везде пишется соц выплата

@ЛеночкаВалерочка,конешно я хочу все закрыть и забыть,но пока нечем.Буду ждать удобных))) предложений от них.

Назад
Угорі