Добрий день. Вчора писала про смс від швидкої готівчки. Сьогодні зранку відправила їм скаргу на електронку такого змісту:
Я являюся клієнтом вашої компанії, на даний час в мене є забогованність по кредиту від 2.11.2018р. В зв`язку з тим що заробітну плату задержали в мене виникли складнощі з закриттям боргу.
05.11.2018р. з номера +380639644993, на мій телефон +380962726696 о 12-21 прийшло смс повідомлення з таким змістом:
"шаболда верни деньги в швидку готивочку по хорошому".
Звертаюсь до вас та вашого керівництва такі повідомлення та дзвінки з погрозами вважаю неприємлемі і несуть за собою кремінальну відповідальнісь.
Заява з скріном вашого повідомлення написана в поліцію, прокуратуру та в електронному вигляді на офіційному сайті Нацкомфінпослуг. То що в мене є заборгованість не дає вам права на розсилку та погрози в мій адрес. Прошу розглянути мою скаргу та відповісти мені на елекерону прошту.
В найближчі дні кредит планую закрити повнітю.
Діхтяр О.В.
На що вони мені таки відповіли:
Уважаемая Оксана Викторовна, добрый день! Мы приняли Вашу жалобу и на данный момент проводиться разбирательство, о результатах сообщим Вам.
І після цього прийшло смс де я вже не "шаболда", а поважна.
В принципі я хочу їх закрити і планую в найближчий час, так як сума там 3000грн.