Срочно!сейчас ребята нужна информация о мфо,, которых лишили лицензии и они продолжают работать.

• Автор теми Автор теми Michael
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 82
  • Перегляди Перегляди 12K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Мені, на жаль, інколи потрібні, бо не завжди можу розраховувати на свою зарплату та й допоги від рідних теж не маю, а ще й зараз, коли комуналка просто величезна. я не приховую факту наявності у мене таких кредитів і не відкидаю того, що буду брати ще, просто скажу чесно, що ставлюсь до них дуже обережно

і ще не знаю чому і як, але як тільки зареєструвалась тут, до мене уже зателефонували з двох адвокатських компаній і запропонували допомогу, Ви що кудись зливаєте інформацію?
да, чтобы адвокаты разваливали все эти кабальные договора. В вашей конторе они вообще ничтожные в плане законности

да, чтобы адвокаты разваливали все эти кабальные договора. В вашей конторе они вообще ничтожные в плане законности
моя Вам рекомендація -просто не лізьте в такі контори

і ще не знаю чому і як, але як тільки зареєструвалась тут, до мене уже зателефонували з двох адвокатських компаній і запропонували допомогу, Ви що кудись зливаєте інформацію?
Я не понял, это какая-то претензия ко мне или что?

це не претензія, а просто реальне розуміння того, що кожен заробляє як може. І ніхто реально нікому допомогти не хоче. а лише за гроші(((

У меня претензия почему мне не звонят у меня их херова туча 30 насчитала может кого то и забыла Оксана избранная? Никому не звонили а ей подзвонили...

це не претензія, а просто реальне розуміння того, що кожен заробляє як може. І ніхто реально нікому допомогти не хоче. а лише за гроші(((
Поможить мені я на грані...

Форумчане подскажите как с лицензией у кредиткассы?

У меня претензия почему мне не звонят у меня их херова туча 30 насчитала может кого то и забыла Оксана избранная? Никому не звонили а ей подзвонили...

Поможить мені я на грані...
в кто вам должен позвонить? Что то просто сути не пойму

а зачем что б вам звонили,меня если честн з....т звонкам кешбери и еврогроши соревнуються кто больше и кто раньше с утра позвонит,с ними в паре манибум!Пора привыкнуть что черный список и наяривать нечего!

вот теперь уловил мысли !!!кто кому и почему не звонит

@@@@@@@@ NAV, та мова не про мфо йде , читайте зверху і зрозумієте

Мені, на жаль, інколи потрібні, бо не завжди можу розраховувати на свою зарплату та й допоги від рідних теж не маю, а ще й зараз, коли комуналка просто величезна. я не приховую факту наявності у мене таких кредитів і не відкидаю того, що буду брати ще, просто скажу чесно, що ставлюсь до них дуже обережно

А білі маги не дзвонили?:ahaha:

в кто вам должен позвонить? Что то просто сути не пойму
Просто чого Оксані лише зареєструвалась юристи звонять а мені ні? А я довше на форумі?Я Оксані відповіла та Адміну хто розумний той зрозуміє.Оксана мабудь просто хоче розвалити форум Спочатку писала що самі винні потім що треба платити МФО читати договора це не подіяло написала вона що форум зливає данні їй звонили адвокати Я і питаю чого мені не звонили Оксана що ВІП?

Просто чого Оксані лише зареєструвалась юристи звонять а мені ні? А я довше на форумі?Я Оксані відповіла та Адміну хто розумний той зрозуміє.Оксана мабудь просто хоче розвалити форум Спочатку писала що самі винні потім що треба платити МФО читати договора це не подіяло написала вона що форум зливає данні їй звонили адвокати Я і питаю чого мені не звонили Оксана що ВІП?
Оксана - МФО)))))))

Олечка, да это и так понятно)))
"Админ сливает инфу адвокатам и юристам" - я, конечно, улыбнулся!:)

Форумчане подскажите как с лицензией у кредиткассы?
Было расспоряжение от нацкома по поводу лицензионных нарушений конторы, должны были исправить вначале этого месяца. Результат неизвестен

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі