Срочно!сейчас ребята нужна информация о мфо,, которых лишили лицензии и они продолжают работать.

• Автор теми Автор теми Michael
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 82
  • Перегляди Перегляди 12K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
https://www.nfp.gov.ua/files/ROZPORYADGHRNYA/KU_DEPARTMENT/2018/R-2005.pdf
Ліцензії, видані в Нацкомфінпослуг
Как понять? Это crediton - у них лицензия есть или забрали пока не исправят нарушения?
Нет,это не лишение лицензии. это всего лишь Постановление об устранении нарушений...всего лишь.. иными словами -"видимость" работы Нацкомфинуслуг...бред,как по мне.

Нет,это не лишение лицензии. это всего лишь Постановление об устранении нарушений...всего лишь.. иными словами -"видимость" работы Нацкомфинуслуг...бред,как по мне.
Дякую, ато важко розібратися "з ходу" з всім цим, з цими конторами...
Хоч законів начитався і то легше в телефонному режимі спілкуватися.

https://www.nfp.gov.ua/files/ROZPORYADGHRNYA/KU_DEPARTMENT/2018/R-2005.pdf
Ліцензії, видані в Нацкомфінпослуг
Как понять? Это crediton - у них лицензия есть или забрали пока не исправят нарушения?
Я вижу это так: нарушения в МФО есть, нацкомфинуслуг отправили запрос в компанию, они в свою очередь отвалили бабок Нацкому, а расспоряжение висит для видимости.

вот их лицензия Ліцензії, видані в Нацкомфінпослуг

Search в поле "Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ" указываете ваше мфо, за тем "Тип фінансової установи" выбираете финансовоя компания и нажимаете ПОШУК все информация но МФО лицензии

Search ссылка на поисковик НАЦКОМФИН

Все судебные дела касательно компании КРЕДИТ КАСА можете почитать Опендатабот — пошук судових рішень
А вот за это спасибо.

А Вам еще нужны кредиты?
Мені, на жаль, інколи потрібні, бо не завжди можу розраховувати на свою зарплату та й допоги від рідних теж не маю, а ще й зараз, коли комуналка просто величезна. я не приховую факту наявності у мене таких кредитів і не відкидаю того, що буду брати ще, просто скажу чесно, що ставлюсь до них дуже обережно

Мені, на жаль, інколи потрібні, бо не завжди можу розраховувати на свою зарплату та й допоги від рідних теж не маю, а ще й зараз, коли комуналка просто величезна. я не приховую факту наявності у мене таких кредитів і не відкидаю того, що буду брати ще, просто скажу чесно, що ставлюсь до них дуже обережно

і ще не знаю чому і як, але як тільки зареєструвалась тут, до мене уже зателефонували з двох адвокатських компаній і запропонували допомогу, Ви що кудись зливаєте інформацію?

і ще не знаю чому і як, але як тільки зареєструвалась тут, до мене уже зателефонували з двох адвокатських компаній і запропонували допомогу, Ви що кудись зливаєте інформацію?
Де ті адвокати і мені треба....

А Ви навіщо взагалі на форумі реєструвалися якщо Вам потрібні ще ці МФО

Олечка, так Адмін вирішив їй безплатно допомогти напевно, і найняв за свій рахунок їй адвокатів:facepalm::sarcastic:

Може Ви настільки заплуталися що ще десь і в адвокатських конторах зареєструвалися?В той день коли і на цьому сайті

Може Ви настільки заплуталися що ще десь і в адвокатських конторах зареєструвалися?В той день коли і на цьому сайті
Мне знакомый говорил,что когда у него просрочка была в манивео,ему звонили с какой-то организации,то ли юридической,то ли адвокатская контора и предлагала свои услуги. У меня возникла мысль,может МФО уже настолько обнаглело,что и туда инфу сливает...?

Мне знакомый говорил,что когда у него просрочка была в манивео,ему звонили с какой-то организации,то ли юридической,то ли адвокатская контора и предлагала свои услуги. У меня возникла мысль,может МФО уже настолько обнаглело,что и туда инфу сливает...?
так от на таких як ми з вами і заробляють(

Олечка, це ж зрозуміло що ця оксана2011працівниця мфо агітуе ще брати займи
ні в якому разі не агітую, але я принаймні чесна, і не кажу, що всі поганні, а я хороша, а сама нажимаю кнопку Оформить займ, у мене і зараз є кредит, але я цього не приховую. Хоча хотілося б заробляти стільки, щоб їх не мати... А зареєструвалась тут, бо не хочу допустити Ваших помилок і ввести себе в таку боргову яму, з якої не можна вилізти

у мене самої є юридична освіта, хоча й працюю, на жаль, не по спеціальності, але от всяким юристам і адвокатам, які хочуть нагріти руки найменше довіряю

Олечка, так Адмін вирішив їй безплатно допомогти напевно, і найняв за свій рахунок їй адвокатів:facepalm::sarcastic:
хай би ще Вам допомогли, але найкращий спосіб уникнути проблем -це не допускати їх, я беру кредити дуже обережно, перечитую по 2-3 рази договір, шукаю, де менший % і стараюсь погашати вчасно. І навіть зараз перечитую переписки і шукаю для себе щось корисне, а не якусь нісенітницю, більше того, як пишуть адміни в Правилах: 1.7. Если Вы хотите узнать, как взять кредит и не выплачивать его в дальнейшем - можете смело покинуть Форум. Здесь не дадут Вам такой совет.

Де ті адвокати і мені треба....

А Ви навіщо взагалі на форумі реєструвалися якщо Вам потрібні ще ці МФО
а тут я не одна така, усі сидять і скаржаться на банки, МФО, а самі паралельно відкривають кредит за кредитом, це як хвороба, у мене така ж ситуація була з братом, батьки за нього закривали кредит, а він відкривав інший, тому я й ставлюсь до цього всього з насторогою, але періодично все ж беру кредит до зарплати, а що робити(((

Dasha, так ви оприділіться , бо раз кажете що мфо зливає , раз що адмін

Oksana2011, ну і беріть собі хоть у всіх мфо що зареєстровані в україні.можете ще і у банках набрати.бути юристом і набирати кредитів це якась дикість.ви напевне такий юрист як я дочка юліїї тимошенко.хотя працівники мфо всі юристи і старші слідчі

ні в якому разі не агітую, але я принаймні чесна, і не кажу, що всі поганні, а я хороша, а сама нажимаю кнопку Оформить займ, у мене і зараз є кредит, але я цього не приховую. Хоча хотілося б заробляти стільки, щоб їх не мати... А зареєструвалась тут, бо не хочу допустити Ваших помилок і ввести себе в таку боргову яму, з якої не можна вилізти

у мене самої є юридична освіта, хоча й працюю, на жаль, не по спеціальності, але от всяким юристам і адвокатам, які хочуть нагріти руки найменше довіряю

хай би ще Вам допомогли, але найкращий спосіб уникнути проблем -це не допускати їх, я беру кредити дуже обережно, перечитую по 2-3 рази договір, шукаю, де менший % і стараюсь погашати вчасно. І навіть зараз перечитую переписки і шукаю для себе щось корисне, а не якусь нісенітницю, більше того, як пишуть адміни в Правилах: 1.7. Если Вы хотите узнать, как взять кредит и не выплачивать его в дальнейшем - можете смело покинуть Форум. Здесь не дадут Вам такой совет.

а тут я не одна така, усі сидять і скаржаться на банки, МФО, а самі паралельно відкривають кредит за кредитом, це як хвороба, у мене така ж ситуація була з братом, батьки за нього закривали кредит, а він відкривав інший, тому я й ставлюсь до цього всього з насторогою, але періодично все ж беру кредит до зарплати, а що робити(((
дуже розумна перечитала договір Я їх не брала щоб не платити і на форумі не для цього

по перше більшість на цьому форумі не для того як не платити ...А ті котрих це МФО довело вже до крайнощів .І яки виплачували їм і платили а з де котрими вже і разрахувались а якщо добре порахувати так ще і МФО багатьом довжне.А якщо за моральний ущерб можна би було в суд подати де котрі МФО би вже банкротами стали але на жаль вони діють як в 90

а де ж ми кредити брати будемо(
Оксана колись я прочитала десь Люди якщо Ви користуєтеся послугами МФО Ви вже на дні а я посміялася це не про мене я всьо контролюю Доконтролювалася ...І грошей не бачила і на курортах не була а також за комуналку борг також і перед знайомими

Dasha, ой вибачте , це не вам

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі