так от на таких як ми з вами і заробляють(
ні в якому разі не агітую, але я принаймні чесна, і не кажу, що всі поганні, а я хороша, а сама нажимаю кнопку Оформить займ, у мене і зараз є кредит, але я цього не приховую. Хоча хотілося б заробляти стільки, щоб їх не мати... А зареєструвалась тут, бо не хочу допустити Ваших помилок і ввести себе в таку боргову яму, з якої не можна вилізти
у мене самої є юридична освіта, хоча й працюю, на жаль, не по спеціальності, але от всяким юристам і адвокатам, які хочуть нагріти руки найменше довіряю
хай би ще Вам допомогли, але найкращий спосіб уникнути проблем -це не допускати їх, я беру кредити дуже обережно, перечитую по 2-3 рази договір, шукаю, де менший % і стараюсь погашати вчасно. І навіть зараз перечитую переписки і шукаю для себе щось корисне, а не якусь нісенітницю, більше того, як пишуть адміни в Правилах: 1.7. Если Вы хотите узнать, как взять кредит и не выплачивать его в дальнейшем - можете смело покинуть Форум. Здесь не дадут Вам такой совет.
а тут я не одна така, усі сидять і скаржаться на банки, МФО, а самі паралельно відкривають кредит за кредитом, це як хвороба, у мене така ж ситуація була з братом, батьки за нього закривали кредит, а він відкривав інший, тому я й ставлюсь до цього всього з насторогою, але періодично все ж беру кредит до зарплати, а що робити(((