Списывают начисленные проценты? Идут на реструктуризацию?

• Автор теми Автор теми Evgeniya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 213
  • Перегляди Перегляди 22K
Тут о нём отзывы положительные)

Опять всех пачкой продали...
Я с ними общалась за пол года может раза 2, на прошлой неделе позвонили попросили заплатить до 19.04 всю сумму иначе передадут дело в Юр отдел

Прошу допомоги!!! Кашинський мене дістав. Прострочки було неділю, вони мене передали "Гелексі", коли я попросила договір уступки, вони відповіли що такого не мають, що вони просто представляють інтереси кашинського. дістали по телефону батька і бившу сотрудніцу. ми пообщалися з ними і вони притихли на тиждень. І тут, не дзвонячи до мене вони обзвонили всіх і сказали що якщо я не заплачу до 25.04 сума буде 8тис., в них я брала 2тис.. Що робити незнаю, написала на електрону адресу кашинського лист з притензіями і пропозиціями.
Підскажіть.

Прошу допомоги!!! Кашинський мене дістав. Прострочки було неділю, вони мене передали "Гелексі", коли я попросила договір уступки, вони відповіли що такого не мають, що вони просто представляють інтереси кашинського. дістали по телефону батька і бившу сотрудніцу. ми пообщалися з ними і вони притихли на тиждень. І тут, не дзвонячи до мене вони обзвонили всіх і сказали що якщо я не заплачу до 25.04 сума буде 8тис., в них я брала 2тис.. Що робити незнаю, написала на електрону адресу кашинського лист з притензіями і пропозиціями.
Підскажіть.
Кешинский это и есть Гелекси

Снежжкк, до мене єпаб чи якось так звонять, я ім сказала що тільки письмово і також просила докази про іх домовленість. Відключаються

Снежжкк, до мене єпаб чи якось так звонять, я ім сказала що тільки письмово і також просила докази про іх домовленість. Відключаються
та якби вони мене трогали то таке, а так ці деятілі відразу дзвонять до батька, а йомущось пояснити важко, вперся платимо і все, а я не хочу платити ту суму яку вони просять.

Значить не платіть !!! Стійте на своєму , вговоріть батька... Я взагалі забула про їхнє існування!!!

Снежжкк, а моі відразу відвернулися, вирішую все сама(( такщо тільки по рішенню суду буду плати
Мені повезло з папіком, а якщо взнає мама буде горе. Проблема в тому що я завжди мовчу, я не хочу його тривожити, в нього проблеми з серцем.Просто не розумію чоговони мене не трогають, а дзвонять йому.

Значить не платіть !!! Стійте на своєму , вговоріть батька... Я взагалі забула про їхнє існування!!!
І як давно забули?

Снежжкк, а моі відразу відвернулися, вирішую все сама(( такщо тільки по рішенню суду буду плати
папік мені про суд також втірає, тільки різниця в тому що він боїться суда.

Підскажіть.
Підскажіть в які формі ви писали листа

Мне сегодня ответ по ним пришел

Вкладення

• S90419-164743(1).webp
    S90419-164743(1).webp
    215.5 Кб · Перегляди: 84
  • S90419-164751.webp
    S90419-164751.webp
    146.5 Кб · Перегляди: 85
Снежжкк, чому він боїться суда?Поясніть йому що у ваших діях немає ніякого криміналу (бо ці убогі,напевно,завірили його в іншому) і суд Вам лише на користь..

Мені повезло з папіком, а якщо взнає мама буде горе. Проблема в тому що я завжди мовчу, я не хочу його тривожити, в нього проблеми з серцем.Просто не розумію чоговони мене не трогають, а дзвонять йому.

І як давно забули?

папік мені про суд також втірає, тільки різниця в тому що він боїться суда.
Та хто-хто, а вони взагалі не чіпали... З самого початку, а просрочка вже місяці два !

Назад
Угорі