SOS кредит: як себе поводять в 2026 році?

• Автор теми Автор теми horizon
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 72

horizon

Перевірений
Дописи
124
Реакції
50
Бали
68
horizon не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дорогі друзі , потрібна пвдсказку , маю сос кредит тіло 18000 , прострочка типу перший день , але платіж потрібно було зробити 30 днів назад , сьогодні прислали лист , та ще багато цікавого)))) , хочуть 35000 , як себе поводять? Та що з ними робити? Менеджер наглий , хотів платіж сьогодні 15000 , вже каже заплати 7000, підскажіть що з ними робити?

Дорогі друзі , потрібна пвдсказку , маю сос кредит тіло 18000 , прострочка типу перший день , але платіж потрібно було зробити 30 днів назад , сьогодні прислали лист , та ще багато цікавого)))) , хочуть 35000 , як себе поводять? Та що з ними робити? Менеджер наглий , хотів платіж сьогодні 15000 , вже каже заплати 7000, підскажіть що з ними робити?
Доброго дня,вони всяко будуть на вас давити оплатити їхні хотілки,пені,штрафи і тд…
Через 1-3 міс просрочки запропонують за тіло закрити.
Брав в них 25 000 грн,то вони мені там нарахували біля 70000 грн
Спустя 2 місяця ігнору,закрив за тіло на два платежі.
Пускайте в ігнор,час від часу пропонуйте свої умови,вони не зразу але погодяться.
В суди не ходять,борг не продають.
Тому єдиний адекватний вихід для вас,це ігнор-ставити свої умови-закрити за тіло або тіло+1-2к.

І платіть тільки під гарантійку,не вірьте їхнім обіцянкам(типу,оплатіть зараз 3500 щоб ми бачили що ви готові і тд….)

Можуть прислати листа по містю поописки,казати що вже справа в суді і тд…
Це все залякування,не ведіться.

Доброго дня,вони всяко будуть на вас давити оплатити їхні хотілки,пені,штрафи і тд…
Через 1-3 міс просрочки запропонують за тіло закрити.
Брав в них 25 000 грн,то вони мені там нарахували біля 70000 грн
Спустя 2 місяця ігнору,закрив за тіло на два платежі.
Пускайте в ігнор,час від часу пропонуйте свої умови,вони не зразу але погодяться.
В суди не ходять,борг не продають.
Тому єдиний адекватний вихід для вас,це ігнор-ставити свої умови-закрити за тіло або тіло+1-2к.

І платіть тільки під гарантійку,не вірьте їхнім обіцянкам(типу,оплатіть зараз 3500 щоб ми бачили що ви готові і тд….)

Можуть прислати листа по містю поописки,казати що вже справа в суді і тд…
Це все залякування,не ведіться.
А третім особам дзвонять? Вони пробували але лоханулись)))

Попередній аналіз кредитної справи показав, що при оформленні кредиту Ви надали недостовірну інформацію щодо свого майнового стану (у заявці вказано відсутність витрат за діючими кредитами) та контактних осіб (номери виявилися неактуальними). Це може свідчити про отримання кредиту з наміром неповернення. Все вірно?
📌 Нагадуємо: згідно з п. 8.2 КД, особи, які надали завідомо неправдиві дані про себе та свій фінансовий стан, несуть кримінальну відповідальність.
На вказану Вами електронну адресу буде надіслано лист із вимогою закрити кредит. Невиконання цієї вимоги призведе до початку процесу досудового стягнення боргу.
Вимога компанії згідно п. 9.3 КД : закрити кредит до 18:00 сьогодні.

Менеджер хотів мене напрягнути , але не вийшло))))

А третім особам дзвонять?
Якщо знайдуть контакти то можуть набрати,якщо вже дійде до звінків до родичів,то можете сміло слати їх та тільки за тіло закривати,а були випадки що й за пів тіла люди закривають.

Дзвінки до родичів це їх останній козир в рукаві,вони поняли що погрози судами,видуманими законами і тд,не діють на вас,то останній шанс це психологічно надавити на вас,через родину.

За дзвінки особо не переживайте,це не біти,там просто попросять передати якусь інфу,або попросять контакти як заязатись з вами.
В моєму випадку тільки 1 раз набрали батьку,і сказали що є кредити в сос кредит,і щоб я вийшов на звязок.

Попередній аналіз кредитної справи показав, що при оформленні кредиту Ви надали недостовірну інформацію щодо свого майнового стану (у заявці вказано відсутність витрат за діючими кредитами) та контактних осіб (номери виявилися неактуальними). Це може свідчити про отримання кредиту з наміром неповернення. Все вірно?
📌 Нагадуємо: згідно з п. 8.2 КД, особи, які надали завідомо неправдиві дані про себе та свій фінансовий стан, несуть кримінальну відповідальність.
На вказану Вами електронну адресу буде надіслано лист із вимогою закрити кредит. Невиконання цієї вимоги призведе до початку процесу досудового стягнення боргу.
Вимога компанії згідно п. 9.3 КД : закрити кредит до 18:00 сьогодні.
На це все не звертайте уваги,будуть вам писати часто,по типу:
Ми вже тут на вході в суд стоїмо,тримаємо важу заяву в руках,оплатіть зараз або буде міліція,сбу,тцк,набу у вас біля будинку,10 год тюрми і тд…

Вообщем,не переживайте сильно за ті кредити))

Подзвонять всім особам, номера яких вказані у вашому договорі (скачайте та подивіться там внизу)

Через 6 місяців можна закрити за 80% тіла, через рік - за 50%. Далі, напевно, і менше, але таких історій не згадую)

В мене в договорі тільки один номер , та той неактивний , вони нікого не шукають? Типу родичів , знайомих?

В мене в договорі тільки один номер , та той неактивний , вони нікого не шукають? Типу родичів , знайомих?
Тут як повезе,можуть і зовсім не двонити,но номер вашої близької людини думаю знайдуть,будь то батько,мати,брат,сват.
Але прям до :далеких знайомих,друзів,сусідів навряд доберуться,ще залежить від менеджера який займається вашою справою.

Коротше кажучи,якщо неперейматись цим,пустити в повний ігнор,ставити свої умови,то за тіло спокійно мож закрити.
Якщо ж все таки рішили йти в просрочку,то стійте на своєму,та не подавайте вигляду що вам страшно і тд…
Бо знайдуть де вас найбільше «болить»і саме туди будуть тиснути.

Взагалі не спілкуйтесь з ними
Ніколи і ніяк
Поки на пошті не побачите пропозицію, яка вас влаштує

На пошті в мене вимога на закриття

Пише менеджер що на роботу на електронну адресу буде надіслано лист

Останнє редагування:
Назад
Угорі