Sos credit кому удалось договориться?

На при великий жаль і я попалась на данну контору. Отримавши у них кредит робила 2 рази пролонгацію.Суми звичайно великі. Скалось так що я лишилась без роботи та не могла оплати своєчасно. На що неодноразово писала їм листа на електронну адресу чи є можливість на реструкторізацію чи оплата частинами. На що отримала відповідь:
Шановний Клієнте!
Товариство з обмеженою відповідальністю «СОС КРЕДИТ» (далі- Товариство) отримало Вашу заяву на рахунок реструктуризації боргу та не нарахування штрафів і комісії ,за результатами розгляду якої повідомляє наступне.
Згідно умов кредитного договору який було укладено між Вами та ТОВ «СОС КРЕДИТ» списання відсотків, штрафів та комісії за користування кредитними коштами є неможливим.
Виходячи з вищевикладеного Товариство з обмеженою відповідальністю «СОС КРЕДИТ» не може виконати Ваше прохання, але в свою чергу може запропонувати Вам договір пролонгації.
Також нагадуємо, що Ви маєте можливість особисто перевіряти стан заборгованості за наданим кредитом у Вашому особистому кабінеті на сайті Товариства (soscredit.ua), де цілодобово оновлюється поточна інформація та міститься інформація щодо діючих та укладених раніше договорів. Також, за допомогою особистого кабінету Ви маєте можливість ознайомитись та роздрукувати укладені Договори, а у разі погашення заборгованості за Договором отримати довідку щодо відсутності заборгованості.
Дякуємо за Ваше звернення, та просимо на виконання вимог Договору здійснити погашення заборгованості за Договором на реквізити Товариства, а саме: ПАТ Б «Приват Банк», ЄДРПОУ 39487128, IBAN UA243007110000026505052600260, МФО 300711.
Для уточнення суми за Договором на дату погашення боргу, Ви можете звернутись за номером телефону 0 800 211 767, а також у Вашому Особистому кабінеті на Сайті Товариства.
Також обзвонювали всіх навіть неіснуючих родичів, що обурило мене.
Хто як з ними бориться, і чи реально з ними домовитись? Бо поки отримала лише у відповідь що ми чекаємо на оплату!!!
Если вас уже бомбили, какой смысл искать с ними договорённость, пусть они предлагают списание

Катя202087, в мене тіло 12тис,2 місяці стояла сума 18 тис,продали інкассо, тепер вони просять закрити за 18тис

Катя202087, соси вели себе пристойно, нікому не дзвонили, на роботу робот дзвонив,а хто-не знаю,інкассо поки дзвонили і писали мені, подивимося,що далі

тоже соскредит просрочка 2 недели,пока только автоответчик мне,контактным и родителям,как с ними договорится?

Тоже самое пришло щас думаю звонить или нет
как по мне будет очередное грузиво , выманивают на контакт
У кого есть этот Сос-кредит,как они себя сейчас ведут?Просрочка около 2месяцев!Хотим погасить за тело ,но они как-то притихли,а муж переживает ,что насчитают там дофига и больше(((Реально ли с ними договорится?
у меня тоже с 4000 насчитали уже почти 10k

Назад
Угорі