Сообщение от ЕАПБ

• Автор теми Автор теми Mprodan
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 221
  • Перегляди Перегляди 25K
У меня майкредит им продал,а теперь они мне пишут за динеро.не знаю продали или на прозвоне.

Добровільна оплата боргу перед тов фк єапб позбавитьвас від небажаниз негативних наслідків? Чого чекати

Добровільна оплата боргу перед тов фк єапб позбавитьвас від небажаниз негативних наслідків? Чого чекати
Ровным счётом ничего.... Разве что следующее СМС.
Відпустку.Мені теж таке прийшло.Навіть не знаю ,в кого вони купили
И я не знаю у кого купили.)Но сегодня нашли финансовый номер мой и туда СМС пришла.Ну-с..Жду теперь звонки..) Буду знать кто)

І я таку ж фігню отримав сьогодні. Теж не відомо хто продав.
Це мій перший продаж. За це тра випити!!
Переглянув свої записи по сараям. Найбільша просрочка 17 днів манівео, тенго, мілоан. Хто так оперативно продав?!

Останнє редагування:
Меня, по договору факторинга продали еноты. И на прозвон, Форвард. У обоих прошел срок исковой давности.
Про енотов забыли... А по Форварду веселят своим бредом :) Я их даже не блокировал никогда... 5 минут разговоров, и отличное настроение на весь день!!!

Вони ж слова не дають вставити)))). Як з ними можна говорити.
Ну що сказати....чмoшнuкu.....нехай шле іх....
чмoшнuкu ще ті, але вона не шле їх, а говорить мені, що їй це набридло, щоб я вирішувала питання....)))
Ну що сказати....чмoшнuкu.....нехай шле іх....
чмoшнuкu ще ті, але вона не шле їх, а говорить мені, що їй це набридло, щоб я вирішувала питання....)))

Вони ж слова не дають вставити)))). Як з ними можна говорити.

Вірю... Мені це теж знайомо...але я навчилася з цим жити.....

Ну про хто продав я згоден, але я ще питав кому найшидше ця контора вн робила, а тут вже, погодьтесь, в них питати про це - це смішно, тим самим позувати, що той вн і боюся.
кредит маркет тоже им продает,но муж в свое время с ними договорился,разбили на небольшии платежи ,договорились в самом начале как то так
кредит маркет тоже им продает,но муж в свое время с ними договорился,разбили на небольшии платежи ,договорились в самом начале как то так
правда тело было небольшое,единственное каждый месяц звонили спрашивали номер квитанции,справку о закрытии выслали

Останнє редагування:
Пришло сегодня смс от них. Интересно могут такое сделать?
1630517827828.png

Останнє редагування модератором:
Пожалуйста, не дублируйте темы и скрывайте личные данные
А по теме - обычная рассылка. Пытаются давить на вас

Назад
Угорі