Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Відпустку.Мені теж таке прийшло.Навіть не знаю ,в кого вони купилиДобровільна оплата боргу перед тов фк єапб позбавитьвас від небажаниз негативних наслідків? Чого чекати
Ровным счётом ничего.... Разве что следующее СМС.Добровільна оплата боргу перед тов фк єапб позбавитьвас від небажаниз негативних наслідків? Чого чекати
И я не знаю у кого купили.)Но сегодня нашли финансовый номер мой и туда СМС пришла.Ну-с..Жду теперь звонки..) Буду знать кто)Відпустку.Мені теж таке прийшло.Навіть не знаю ,в кого вони купили
Чмирять мою подругу, кого ще будуть і як ім рота закрити?)) сказали будуть до тих пір її діставати, доки я борг не виплачуМене кредит плюс ім продав...
Ну що сказати....чмoшнuкu.....нехай шле іх....Чмирять мою подругу, кого ще будуть і як ім рота закрити?)) сказали будуть до тих пір її діставати, доки я борг не виплачу
чмoшнuкu ще ті, але вона не шле їх, а говорить мені, що їй це набридло, щоб я вирішувала питання....)))Ну що сказати....чмoшнuкu.....нехай шле іх....
чмoшнuкu ще ті, але вона не шле їх, а говорить мені, що їй це набридло, щоб я вирішувала питання....)))Ну що сказати....чмoшнuкu.....нехай шле іх....
А позвонить не можно чтобы узнать?Юмор це добре, але мене цікавить: як взнати хто, і коли чекати вн.
Вірю... Мені це теж знайомо...але я навчилася з цим жити.....Вони ж слова не дають вставити)))). Як з ними можна говорити.
чмoшнuкu ще ті, але вона не шле їх, а говорить мені, що їй це набридло, щоб я вирішувала питання....)))
чмoшнuкu ще ті, але вона не шле їх, а говорить мені, що їй це набридло, щоб я вирішувала питання....)))
У меня тоже этот номер стоитсмс: ТОВ "ЄАПБ" розшукує гр. (моє піб)т.0504998597 - це все, в почтову скр. сьогодні ще не заглядав.
кредит маркет тоже им продает,но муж в свое время с ними договорился,разбили на небольшии платежи ,договорились в самом начале как то такНу про хто продав я згоден, але я ще питав кому найшидше ця контора вн робила, а тут вже, погодьтесь, в них питати про це - це смішно, тим самим позувати, що той вн і боюся.
правда тело было небольшое,единственное каждый месяц звонили спрашивали номер квитанции,справку о закрытии выслаликредит маркет тоже им продает,но муж в свое время с ними договорился,разбили на небольшии платежи ,договорились в самом начале как то так
Спасибо за ответПожалуйста, не дублируйте темы и скрывайте личные данные
А по теме - обычная рассылка. Пытаются давить на вас
Якби це було саме страшне,я б плювала..мені страшніше продзвон рідних ніж суд,нехай подають,нігде не працюю,нічого свого не маюСпасибо за ответ