Сообщение от ЕАПБ

• Автор теми Автор теми Mprodan
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 221
  • Перегляди Перегляди 25K
Майкредит продал еапб вчера, просрочка 6 месяцев, сегодня телефон у контактного обрывается с 08.30 утра ?

Ну ці таке як не продають єапб.
Хм... Я не дуже в курсі, але читала таке тут на форумі
В мене кредит плюс продав
Цих в мене немає..
Ну ці таке як не продають єапб....
Таки Майкредит
IMG_20210923_163319.webp

Останнє редагування:
Прийшло смс повідомлення. Думаю що продали качай гроші. У кого теж саме? І через який термін вони продають комусь далі? Або роблять напис?
Vash kredyt vidstupleno do TOV "FK "YEVROPEYS'KA AHENTSIYA Z POVERNENNYA BORHIV"

Мене кредит плюс ім продав...
О, наверное и меня они...обиделись на то, что я за тело не захотела закрывать :)
А я тоже обиделась, что они плохо попросили :) вот теперь ЕАПБ ищет меня :) подсказать им где искать, что ли? ?
Пришло смс, что я в розыске. Интересно, кто им продал. Никто не присылал ничего о перепродаже
Нет подтверждения перепродажи, значит нет и перепродажи :) нет бумажки - нет факта.

А разыскивать...ну мало ли кто там разыскивает и по какому поводу...может ещё денег хотят предложить? ?

Останнє редагування:
Прийшло смс повідомлення. Думаю що продали качай гроші. У кого теж саме? І через який термін вони продають комусь далі? Або роблять напис?
Vash kredyt vidstupleno do TOV "FK "YEVROPEYS'KA AHENTSIYA Z POVERNENNYA BORHIV"
Рассылка, мне такая же сегодня пришла

ЕАПБшки любят звонить. Когда позвонят вам, скажут у кого взяли на прозвон. Мне 3,5 года звонли по Манивео. Сейчас, уже пол года, по Русскому Стандарту. Как по мне, то очень безобидные няши... ;)
Мне даже подруга сказала, что если я на них нажалуюсь в НБУ или киберполицию, то неделю со мной не будет разговаривать...:mosking:

Смс від ЄАПБ тов єапб розшукує гр. ....., номер, я так розумію що хтось мене продав, як взнати хто(простр. у всіх менше місяця) і коли чекати від єапб вн, бо продаю нерехом.
Аналогічне смс прийшло мені, що шукають мене... Тупізнаааа¡

Останнє редагування:
ЕАПБшки любят звонить. Когда позвонят вам, скажут у кого взяли на прозвон. Мне 3,5 года звонли по Манивео. Сейчас, уже пол года, по Русскому Стандарту. Как по мне, то очень безобидные няши... ;)
Мне даже подруга сказала, что если я на них нажалуюсь в НБУ или киберполицию, то неделю со мной не будет разговаривать...:mosking:
Ух ты! Они меня тут "в розшук" в смс-ке подали. Тоже удивилась - кто такие? не знакома. оказывается. няшки? надо мужу сказать, чтоб не сильно обижал, а то у него последнее время какая-то прямо тяга кошмарить звонилок. Только поздно спохватился, почти все звонки - роботы, не хотят они с ним общаться. :lol:

Ух ты! Они меня тут "в розшук" в смс-ке подали. Тоже удивилась - кто такие? не знакома. оказывается. няшки? надо мужу сказать, чтоб не сильно обижал, а то у него последнее время какая-то прямо тяга кошмарить звонилок. Только поздно спохватился, почти все звонки - роботы, не хотят они с ним общаться. :lol:
Отбирают у меня работу... :mosking:
Этим я занимаюсь!!!

Вкладення

• 1626648856.webp
    1626648856.webp
    26.4 Кб · Перегляди: 31
Мне кажется эта самая дебильная коллекторская контора.Десять лет назад Дельта банк продал мой долг им,и до сих пор никак отстать не могут.Откуда у них мой номер новый появился - неизвестно.В суд меня приглашают.Как черти из табакерки под Новый Год появились.

Мне кажется эта самая дебильная коллекторская контора.Десять лет назад Дельта банк продал мой долг им,и до сих пор никак отстать не могут.Откуда у них мой номер новый появился - неизвестно.В суд меня приглашают.Как черти из табакерки под Новый Год появились.
В мене також знайшли мої номери. Ну я думаю,приват злив.

Звичайно мфо вчаться на своїх помилках і корегують свої методи тиску і повернення проблемних боргів.
Але, це в першу чергу є бізнес, і в цьому всі мфо мають певну відносну шаблонність, тобто ніхто не піде
на ранніх строках протермінування до нотаріуса, бо знають, що там можуть програти, якщо людина буде грамотно захищатися.
Отже вони застосовують максимально можливі інакші методи, накшталт довготривалих продзвонів всіх кого тільки знайшли,
писанини погрозливих і "вумних" листів, віддавання на дозвони іншим гарнітурщікам, і вже правове поле використовують як крайній
спосіб повернення коштів ... еле ніяк не як превентивний... Тобто ніхто не понесеться в суди чи до нотаріусів в 3-4 місяці протермінування.
Були випадки що раніше робили написи чи ні?
Я ні з ким не спілкуюся...бо грошей нема....так що куди звонять..кому....не знаю...гроші від іхнього обзвону не намалюються
Багато мфо і велика просрочка?

Назад
Угорі