Сообщение от ЕАПБ

• Автор теми Автор теми Mprodan
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 221
  • Перегляди Перегляди 25K
Ну тоді подумайте,що вам дадуть відповіді форумчан ,коли у всіх абсолютно різні строки.Ось я у них уже місяць+-продали дінеро.Ну зроблять напис,ну знесу його.І абсолютно все рівно коли вони це зроблять.Моніторю себе в реєстрах і судовій владі і все.
Підскажіть на яких ресурсах моніторити цю інформацію.

Юмор це добре, але мене цікавить: як взнати хто, і коли чекати вн.
Я, например, даже не заморачиваюсь, кто продал. А жду уже третий год. Но в теории, если Вас продали, инфа должна быть в кабинете личном того МФО, которое это сделало. Смотрите в кабинетах.

Я, например, даже не заморачиваюсь, кто продал. А жду уже третий год. Но в теории, если Вас продали, инфа должна быть в кабинете личном того МФО, которое это сделало. Смотрите в кабинетах.
Извините а зачем шастать по кабинетах( у меня после двух лет уже нет ни паролей ни номера телефона) чтобы чаще звонили всем подряд???? Да уже и не помню где у кого и сколько

Извините а зачем шастать по кабинетах( у меня после двух лет уже нет ни паролей ни номера телефона) чтобы чаще звонили всем подряд???? Да уже и не помню где у кого и сколько
Да я уже тоже не помню. Правда номер не меняла. Зашла, посмотрела, вышла. Никто не звонил...

Меня Кашинский продал, тело 2000грн пока хотят 11000грн,и тоже в розыске

Тоже в розыске по старому кредиту пятилетней давности. За все пять лет даже меня не нашли, не то что окружающих. Звонков много с разных номеров а так никаких проблем с ними не было

Пришло смс, что я в розыске. Интересно, кто им продал. Никто не присылал ничего о перепродаже

О, и у меня они есть. У вас как сейчас с ними дела?
Майкредит нарахував 22500 з тіла 9500 і проплат на 9500. Через місяців 5 продали ЄАПБ. Якби не зайшла в кабінет,то і не знала б. Написала їм на електронку,прислали договір факторингу. Присилають смс,шукають мене через мій номер телефону. Бачу,що дзвонять ращів по 5 в день. Запропонували реструктуризацію,але ж всього боргу.

Майкредит нарахував 22500 з тіла 9500 і проплат на 9500. Через місяців 5 продали ЄАПБ. Якби не зайшла в кабінет,то і не знала б. Написала їм на електронку,прислали договір факторингу. Присилають смс,шукають мене через мій номер телефону. Бачу,що дзвонять ращів по 5 в день. Запропонували реструктуризацію,але ж всього боргу.
Може ще запропонують щось вигідніше, як зрозуміють, що на їх умови ви не йдете

Почекаємоо
А Вас давно продали?

Останнє редагування:
А Вас давно продали?
Я не знаю навіть чи продали. Ніяке повідомлення про це не приходило. От вчора отримала смс від ЄАПБ. Думаю на Майкредит. В Майкредит просрочка десь 5 місяців.

на долгих просрочках от кредитднепр спамят у меня... по представительству якобы

Я не знаю навіть чи продали. Ніяке повідомлення про це не приходило. От вчора отримала смс від ЄАПБ. Думаю на Майкредит. В Майкредит просрочка десь 5 місяців.
Ну ці таке як не продають єапб....
Смс мені про розшук мене))))
В мене кредит плюс продав

Назад
Угорі