Всім привіт. Трохи апдейту.
Фінсфера надали гарантійку розбиття тіла на 2 платежі + 1000. Тіло було 10 000. То ж внесла 5500 через кабінет, ще стільки ж внесу наступного місяця. Договір з липня десь, прострочка з жовтня.
Манівео (Таліон, тобто АФК) пропонують 60% тіла закривати. Була така акція до дня всіх закоханих

- відмовилась, сказала коли буду готова. За таку суму готова закрити, бо переплатила більше тіла відсотками. Ще у них же Лімон - тільки от купили. Мілоан договір з червня, Лімон з серпня - забила платити в листопаді і в грудні відповідно. З грудня взагалі нікому ні копійки пролонгацій - і тоді стало простіше.
Писала лист ЄАПБ (у них 4 чи 5 кредитів). Питала лише по одному, Фінбар, - їх можна закрити лише за 2 тіла... Поки не спішу. Але в березні буду щось думати. Думаю закривати їх частинами. По черзі кожен договір.
Ще 20+ кредитів мфо (точніше 22) Близько 180 тис тіл по моїм даним. Але через ЄАПБ розумію що історія затягнеться. (На піку мала 318 К по всім мфо)
Віддала повністю борг другу, більше 10 тис залишалось. Ще двом винна але віддаю рівні суми щомісяця. Так само з банками, але там зовсім потрохи закриваю тіла.
Заробітку поки вистачає на розгрібання боргів, але звісно хотілось би більше, щоб це було швидше, і можна було жити більш комфортно. Але загалом я вважаю що непогано розприділяю тепер бюджет. Головне що вистачає на базові потреби +10% відкладаю. Якраз відкладені кошти - це вже про майбутній комфорт і важливі покупки.
Щоб стати повністю вільною людиною треба ще десь рік. Це насправді дуже пригнічує, бо життя ніби стоїть на паузі, поки я себе розкопую. Заробляти більше, щоб платити більше мфо - не дає натхнення, але можна збільшити тоді і заощадження - оце цікавіше.