СМС и письма, которые шлют кредиторы

А пропозицій гарних не пропонували чи немає змоги наразі платити?
Не маю змоги, виходила на роботу щоб потрохи закривати , але в меншої дитини такі конкретні проблеми зі здоров'ям і чоловік воює. Не знаю хто там отримує на фронті по 100 тисяч, але такого і близько немає у мого. Тому витрати зараз в більшості на аптеку

Не маю змоги, виходила на роботу щоб потрохи закривати , але в меншої дитини такі конкретні проблеми зі здоров'ям і чоловік воює. Не знаю хто там отримує на фронті по 100 тисяч, але такого і близько немає у мого. Тому витрати зараз в більшості на аптеку
Тримайтесь ❤️
Головне наразі родина - все інше почекає.

Всім привіт. Трохи апдейту.

Фінсфера надали гарантійку розбиття тіла на 2 платежі + 1000. Тіло було 10 000. То ж внесла 5500 через кабінет, ще стільки ж внесу наступного місяця. Договір з липня десь, прострочка з жовтня.

Манівео (Таліон, тобто АФК) пропонують 60% тіла закривати. Була така акція до дня всіх закоханих :scratch_one-s_head:- відмовилась, сказала коли буду готова. За таку суму готова закрити, бо переплатила більше тіла відсотками. Ще у них же Лімон - тільки от купили. Мілоан договір з червня, Лімон з серпня - забила платити в листопаді і в грудні відповідно. З грудня взагалі нікому ні копійки пролонгацій - і тоді стало простіше.

Писала лист ЄАПБ (у них 4 чи 5 кредитів). Питала лише по одному, Фінбар, - їх можна закрити лише за 2 тіла... Поки не спішу. Але в березні буду щось думати. Думаю закривати їх частинами. По черзі кожен договір.

Ще 20+ кредитів мфо (точніше 22) Близько 180 тис тіл по моїм даним. Але через ЄАПБ розумію що історія затягнеться. (На піку мала 318 К по всім мфо)

Віддала повністю борг другу, більше 10 тис залишалось. Ще двом винна але віддаю рівні суми щомісяця. Так само з банками, але там зовсім потрохи закриваю тіла.

Заробітку поки вистачає на розгрібання боргів, але звісно хотілось би більше, щоб це було швидше, і можна було жити більш комфортно. Але загалом я вважаю що непогано розприділяю тепер бюджет. Головне що вистачає на базові потреби +10% відкладаю. Якраз відкладені кошти - це вже про майбутній комфорт і важливі покупки.

Щоб стати повністю вільною людиною треба ще десь рік. Це насправді дуже пригнічує, бо життя ніби стоїть на паузі, поки я себе розкопую. Заробляти більше, щоб платити більше мфо - не дає натхнення, але можна збільшити тоді і заощадження - оце цікавіше.
Доброго дня, підкажіть по фінсфері прийшло смс

Zgidno punktu 6.4 dogovoru, vimoga kompaniyi, dostrokove vikonannya zobov'yazan' za kreditom v povnomu obsyazi! 0800310121

Як на нього реагувати?

Доброго дня, підкажіть по фінсфері прийшло смс

Zgidno punktu 6.4 dogovoru, vimoga kompaniyi, dostrokove vikonannya zobov'yazan' za kreditom v povnomu obsyazi! 0800310121

Як на нього реагувати?
яке смс? не було у вас ніякого смс)

який у вас строк просрочки і чи є оф працевлаштування?

яке смс? не було у вас ніякого смс)

який у вас строк просрочки і чи є оф працевлаштування?
Наче ще не вийшла на прострочення, просто боюсь заходити в кабінет, немаю роботи в декреті зараз)

Доброго дня, прислало бюро кредитних стягнень , це вони до судую готуються чи що . Бо про них вперше взагалі чую. БП їм продали договір

Вкладення

• Screenshot_20250318-064050.webp
    Screenshot_20250318-064050.webp
    82.9 Кб · Перегляди: 117
Вот такие сообщения приходят

Вкладення

• Screenshot_2025-03-18-16-11-28-122_com.android.mms.webp
    Screenshot_2025-03-18-16-11-28-122_com.android.mms.webp
    40.9 Кб · Перегляди: 104
  • IMG_20250318_161720.webp
    IMG_20250318_161720.webp
    39.7 Кб · Перегляди: 95

Вкладення

• 71FEDF91-9533-4EBE-9146-4CC1E617BB1B.webp
    71FEDF91-9533-4EBE-9146-4CC1E617BB1B.webp
    196.6 Кб · Перегляди: 101
Taedium Vitae, 98,3%. Ниче себе. Ото сколько у них выигранных дел, что прям получается высчитать такой процент))
Да, Mercato®? Они ж обычно выигрывают? ))
Последний раз поменяю счёт 16:0 и не в их пользу)))

У мене таке приходить на пошту вже 3 рік , як не плачу їм, було дохєріща пролонгацій, там 4т тіло . Грозяться судом, але не знаю що очікувати
Вы диджикам платили?

Taedium Vitae, 98,3%. Ниче себе. Ото сколько у них выигранных дел, что прям получается высчитать такой процент))

Вы диджикам платили?
Ні, тільки коли був кешбері , от їм платила - пролонгаціями чи реструктизаціями , вже непамятаю

😁
Я по всем делам вообще стату не веду) Их же там тысячи.
Когда в суде их возишь мордой по насаному, то рейтинг Диджи несколько скромнее 😎

:lol::lol::lol::lol::lol:
Но они об этом не напишут))))
Я по этому поводу вспомнил анекдот.

- У нас в офисе для повышения эффективности всем работникам выдали маленькие коробочки с надписью "мин*т".
- А в чем прикол?
- У хороших работников коробочки с кнопкой. А у плохих - с лампочкой.

Назад
Угорі