СМС и письма, которые шлют кредиторы

Певно англічани щось видумують)
Ото і мені здається що якась фігня ,думаю може в кібер поліцію звернутися. З вайбера я видалила, але скрін зробила

І що з цим робити ? Бо я нікуди не переходила за посиланням, а просто видалила

Останнє редагування:
Ото і мені здається що якась фігня ,думаю може в кібер поліцію звернутися. З вайбера я видалила, але скрін зробила

І що з цим робити ? Бо я нікуди не переходила за посиланням, а просто видалила
Нічого не робити, це звичайна смс-ка аля вітаю ви виграли 900000, зайдіть сюди і заберіть

Доброго дня,вони ж безрішення суду зараз цього не можуть зробити?

Вкладення

• Screenshot_20250224-163115.webp
    Screenshot_20250224-163115.webp
    32.3 Кб · Перегляди: 140
Доброго дня, з такого номера комусь прислали подібне, бо мені пише як забиваю номер, Попередження🤷

Вкладення

• IMG_20250225_161813_309.webp
    IMG_20250225_161813_309.webp
    66.9 Кб · Перегляди: 120
От я не розумію , шараги шлють "попередження" спочатку про включення в реєстр боржників, сьогодні, що передано до судового відділу. Блін , я що маю на кишках молодого оленя гадати в повню хто ви чи що . Інкогніто блін🤦

От я не розумію , шараги шлють "попередження" спочатку про включення в реєстр боржників, сьогодні, що передано до судового відділу. Блін , я що маю на кишках молодого оленя гадати в повню хто ви чи що . Інкогніто блін🤦
Не представляються - до побачення 😎

Не представляються - до побачення 😎
Та і не подзвонити , і не написати . Ну реально скажіть хто ви ,вони морозяться і буду . А взагалі якщо у мене продані договори , а року ще нема як продали , то коли чекати перших позовів до суду, може підкажете,я розумію що не вгадаєш , але приблизно

Та і не подзвонити , і не написати . Ну реально скажіть хто ви ,вони морозяться і буду . А взагалі якщо у мене продані договори , а року ще нема як продали , то коли чекати перших позовів до суду, може підкажете,я розумію що не вгадаєш , але приблизно
Вони можуть подати, коли завгодно. Зараз пришвидшили свої дії, довго не панькаються 😆

Назад
Угорі