СМС и письма, которые шлют кредиторы

Ого...
Сколько ж они за 4 года уже насчитали?..

Такі грозні булочки сьогодні

Вкладення

• Screenshot_20250409-105427.webp
    Screenshot_20250409-105427.webp
    22.4 Кб · Перегляди: 189
Доброго дня отримала сьогодні, це може бути типу розсилки? Нагадають про себе?

«ЯКОВЕНКО Ю.В., Кредитором залучено адвоката та розпочато позовну діяльність у відношенні кредитів ТОВ «Аванс Кредит»! Сплатіть 39650 грн. за Дог.№39561-02/2024 добровільно! ☎ 0673693337»

Мені приходять від Процент такі повідомлення,я теж після такої ситуації провіряю!

Вкладення

• IMG_4507.webp
    IMG_4507.webp
    43.6 Кб · Перегляди: 129
Мені приходять від Процент такі повідомлення,я теж після такої ситуації провіряю!
Не нужно ничего проверять. Это рекламные сообщения. Мне, например, приходят по несколько десятков в день)

Вкладення

• Screenshot_2025-04-21-11-38-56-861_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_2025-04-21-11-38-56-861_com.google.android.apps.messaging.webp
    86.5 Кб · Перегляди: 158
Каждое смс проверяете?
Не кожну,де пише схвалено або підтверджено!Є трохи страх,щоб не повісили кредит )

Не нужно ничего проверять. Это рекламные сообщения. Мне, например, приходят по несколько десятков в день)
Мені теж приходить багато,після того як закрила більше 20 МФО,але читаю в більшості ,вже звичка 😂

Не кожну,де пише схвалено або підтверджено!Є трохи страх,щоб не повісили кредит )
Дия есть? Туда в течении 5дней примерно приходит сообщение что оформлен кредит или оповещение что проверяли вашу КИ (приходит сразу), ещё в УБКИ можно подключить статус контроль, будет приходить в телеграм в реальном времени все сообщения по кредитам.

А эти проверки по каждому смс, что, кстати шлёт автоматом робот, делают лишние нервы вашей голове и показывают только вашу активность или интерес к ихнему продукту, когда заходите на сайт (по ссылкам в смс вообще нельзя заходить).

спам від сраних мфо, нічого вони не повісять, але задро4увати спамом "візьми, візьми" будуть регулярно

Сьогодні на телеграм прийшли погрози, яке не відомо від кого, може хтось бачив таке

Вже синові моєму погрози

Вкладення

• IMG_1729.webp
    IMG_1729.webp
    317.4 Кб · Перегляди: 146
Сьогодні на телеграм прийшли погрози, яке не відомо від кого, може хтось бачив таке

Вже синові моєму погрози
Зачем вы им отвечаете?) зайдите в настройки и запретите писать незнакомым вам смс и все) если вы работаете в больнице то лучше предупредите работников. Могут добраться до них

Зачем вы им отвечаете?) зайдите в настройки и запретите писать незнакомым вам смс и все) если вы работаете в больнице то лучше предупредите работников. Могут добраться до них
Напевно так і зроблю, просто не відомо хто це такий різкий

Вже синові моєму погрози
Дуже схоже на дніпровську банду: Єґроші, Топ1, Технофінанс та криптопозики. Їх почерк 💯

Дуже схоже на дніпровську банду: Єґроші, Топ1, Технофінанс та криптопозики. Їх почерк 💯
У мене є Топ 1, я також думаю що то вони, є гроші продали мій борг, саме цікаве я написала вже на топ 1 скаргу

Назад
Угорі