Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Підпис - топ!Такі грозні булочки сьогодні
А що ні хібаПідпис - топ!![]()
Мені тільки листи пишутьА що ні хіба![]()
У мене було вже два від них чи лякають чи вже подають не знаю, покаже часМені тільки листи пишуть![]()
Не нужно ничего проверять. Это рекламные сообщения. Мне, например, приходят по несколько десятков в день)Мені приходять від Процент такі повідомлення,я теж після такої ситуації провіряю!
Каждое смс проверяете?Мені приходять від Процент такі повідомлення,я теж після такої ситуації провіряю!
Не кожну,де пише схвалено або підтверджено!Є трохи страх,щоб не повісили кредит )Каждое смс проверяете?
Мені теж приходить багато,після того як закрила більше 20 МФО,але читаю в більшості ,вже звичкаНе нужно ничего проверять. Это рекламные сообщения. Мне, например, приходят по несколько десятков в день)
Дия есть? Туда в течении 5дней примерно приходит сообщение что оформлен кредит или оповещение что проверяли вашу КИ (приходит сразу), ещё в УБКИ можно подключить статус контроль, будет приходить в телеграм в реальном времени все сообщения по кредитам.Не кожну,де пише схвалено або підтверджено!Є трохи страх,щоб не повісили кредит )
спам від сраних мфо, нічого вони не повісять, але задро4увати спамом "візьми, візьми" будуть регулярноНе кожну,де пише схвалено або підтверджено!Є трохи страх,щоб не повісили кредит )
є криптопозики?Сьогодні на телеграм прийшли погрози, яке не відомо від кого, може хтось бачив таке
Вже синові моєму погрози
Ні, немає, на щастя, із неадекватна були тілько топ, але я хз хто це, я спитала мені так і не відповілиє криптопозики?
Зачем вы им отвечаете?) зайдите в настройки и запретите писать незнакомым вам смс и все) если вы работаете в больнице то лучше предупредите работников. Могут добраться до нихСьогодні на телеграм прийшли погрози, яке не відомо від кого, може хтось бачив таке
Вже синові моєму погрози
Напевно так і зроблю, просто не відомо хто це такий різкийЗачем вы им отвечаете?) зайдите в настройки и запретите писать незнакомым вам смс и все) если вы работаете в больнице то лучше предупредите работников. Могут добраться до них
Дуже схоже на дніпровську банду: Єґроші, Топ1, Технофінанс та криптопозики. Їх почеркСьогодні на телеграм прийшли погрози, яке не відомо від кого, може хтось бачив таке
Вже синові моєму погрози
У мене є Топ 1, я також думаю що то вони, є гроші продали мій борг, саме цікаве я написала вже на топ 1 скаргуДуже схоже на дніпровську банду: Єґроші, Топ1, Технофінанс та криптопозики. Їх почерк![]()