Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Які чемні )))![]()
Нужен опытный адвокат в Испании? Обратитесь к тем, кто знает местные законы досконально, вот контакт адвокат Испания.

А мені вони погрожували листами, але нічого не приходило. 22.01 прийшло смс що продають мене на Таліон ПлюсЦікаво, що вони там напишуть
Мені Limon вже місяць шле лист. Теж писали, чекайте![]()
О, мені теж таке. Це їх компашка. Манівео та Лімончели тамА мені вони погрожували листами, але нічого не приходило. 22.01 прийшло смс що продають мене на Таліон Плюс
Таліон і їхні дзвонілки Агенція фінансового контролю в перший день розіслали смс і обдзвонили людей з якими сто років не спілкувалась і родичамО, мені теж таке. Це їх компашка. Манівео та Лімончели там![]()
Хочуть ґрошей неґайноТаліон і їхні дзвонілки Агенція фінансового контролю в перший день розіслали смс і обдзвонили людей з якими сто років не спілкувалась і родичам![]()
Мені поки що нічого не писали і ніхто не жалівся що дзвонили або писали. Самі паскудні це Авіра та КЛТ, дзвонять всім підряд і причому по декілька разів на день різні "дзвонили" людей дратують, і не йдуть на списання відсотків або закриття за тілоТаліон і їхні дзвонілки Агенція фінансового контролю в перший день розіслали смс і обдзвонили людей з якими сто років не спілкувалась і родичам![]()
О, так ці товаріщі неприємніМені поки що нічого не писали і ніхто не жалівся що дзвонили або писали. Самі паскудні це Авіра та КЛТ, дзвонять всім підряд і причому по декілька разів на день різні "дзвонили" людей дратують, і не йдуть на списання відсотків або закриття за тіло
Я на них писала скарги в НБУ ,сумніваюсь що шось звичайно допомогло ,бо відповідь "ми нікому не дзвонимо і типу все в рамках" хоча скріни смс надавала ,нажаль записів не було ,що колишній начальниці та хлопцю ,ну і мамі ,тіткі і сестрі ,а ще кумі дзвонили і писалиХочуть ґрошей неґайно![]()
Підуть Авіра і КЛТ з часом ,мені пропонували тіло ,коштів не було ,так що продали. Але дзвонили теж до знайомихМені поки що нічого не писали і ніхто не жалівся що дзвонили або писали. Самі паскудні це Авіра та КЛТ, дзвонять всім підряд і причому по декілька разів на день різні "дзвонили" людей дратують, і не йдуть на списання відсотків або закриття за тіло
які цікаві «друзі»Однажды Хемингуэй поспорил, что способен написать самый короткий рассказ, способный растрогать каждого
які цікаві «друзі»![]()
Судя по всему кредит 7Підскажіть будь ласка кому приходило ось таке, це хто такі, і що далі?
Перевірте в убкі чи не з'явився новий кредит у вас, провсяк випадокДоброго дня, може не по темі, але що це за х****, ну я як мінімум не Джон![]()
Певно англічани щось видумують)Доброго дня, може не по темі, але що це за х****, ну я як мінімум не Джон![]()