Смс от Талион +.

Вот что!!!! опять только что прислали смс

Вкладення

• Screenshot_20201211-123153_Messages.webp
    Screenshot_20201211-123153_Messages.webp
    31.4 Кб · Перегляди: 149
Нічого не буде.
Читайте форум.
Далі буде смс що слідак Буров їде на Ланусі.
Їх на треба боятись.
Їхній договір фокторінга Ліпа.
Веселіше))))

Вот что!!!! опять только что прислали смс
Швидко треба платити 20 000, вони ж списали більше 50%. Біжи, лети до термінала і оплачуй, бо страшний дядя виконавець приїде ввечері і забере все твоє і твоїх рідних, сусідів, знайомих майно!
(сарказм)

Як мене веселять повідомлення типу "поможіть, умираю, МФО смску прислали"...
У половини форума смска від МФО викликає глубоку депресію і всесвітній страх.
Купа тем - "дістали МФО", "не знаю як жити", "жив(жила) не тужив(тужила) і тут раз і майже смерть", "поможіть-допоможіть сил немає боротися з МФО" ... захожиш в тему, а там МФО смску!!! СМСКУ!!! прислало.

Я розумію як би це були колажі, прозвон всіх і вся, на крайній випадок погрози в вайбері, але СМС... слів не вистачає.

Вроде и давно здесь, но просто давно их не слышала, и не видела их смс!!!! Что можно ожидать после этого смс?
Ничего не будет.Звонилки друг у друга с...ь будут.Удалите и забудьте.Обычная пугалка

Вроде и давно здесь, но просто давно их не слышала, и не видела их смс!!!! Что можно ожидать после этого смс?
Что я вам скажу.... Боятся надо....Это ж не последнее смс.....
Их будет ещё очень много.....
И все разные...
Не похожие друг на друга...
Ох...Эти смс..

Як мене веселять повідомлення типу "поможіть, умираю, МФО смску прислали"...
У половини форума смска від МФО викликає глубоку депресію і всесвітній страх.
Купа тем - "дістали МФО", "не знаю як жити", "жив(жила) не тужив(тужила) і тут раз і майже смерть", "поможіть-допоможіть сил немає боротися з МФО" ... захожиш в тему, а там МФО смску!!! СМСКУ!!! прислало.

Я розумію як би це були колажі, прозвон всіх і вся, на крайній випадок погрози в вайбері, але СМС... слів не вистачає.
У мене смс розіслали, що я шахрайка, і взяла на людей кредити по їх документах, щоб вони викликали поліцію по моїй адресі, і писали заяви до поліції. Чесно до цих пір в шоці. Так що і смс можуть неприємно вразити, і не знаю що робити, писати на них заяву у поліцію, і вже змиритися з усім, все одно така депресія ((

"....А что же из этого следует? Следует жить, шить карнавальные маски и легкие платья из ситца... "

У мене смс розіслали, що я шахрайка, і взяла на людей кредити по їх документах, щоб вони викликали поліцію по моїй адресі, і писали заяви до поліції. Чесно до цих пір в шоці. Так що і смс можуть неприємно вразити, і не знаю що робити, писати на них заяву у поліцію, і вже змиритися з усім, все одно така депресія ((
Я ж говорю про "тупі" смс саме боржнику.

Мне такое сегодня пришло. Все так оживились в последнее время(банк, МФО), хотят приехать, описать имущество, ещё что-то им нужно. Это такая подготовка к Новому году? У них нет денег на праздничный стол??

Вкладення

• 20201211_165252.webp
    20201211_165252.webp
    41.5 Кб · Перегляди: 36
Назад
Угорі