Маri
✩ V I P ✩
- Дописи
- 11921
- Реакції
- 18477
- Бали
- 2903
Маri не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
ОффтопТобто кінець світу
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ОффтопТобто кінець світу
Ещё СМС.Что можно ожидать после этого смс?
И опять с бредовым текстомЕщё СМС.
Это всё бред.Вот что!!!! опять только что прислали смс
внизу ответВот что!!!! опять только что прислали смс
Так дайте эти 20000?!внизу ответ
Оплатите 20000 и мы доки уничтожим
Новое смс ждать)Вроде и давно здесь, но просто давно их не слышала, и не видела их смс!!!! Что можно ожидать после этого смс?
Швидко треба платити 20 000, вони ж списали більше 50%. Біжи, лети до термінала і оплачуй, бо страшний дядя виконавець приїде ввечері і забере все твоє і твоїх рідних, сусідів, знайомих майно!Вот что!!!! опять только что прислали смс
О и мне пришла...Вот что!!!! опять только что прислали смс
Да успокойтесь Вы. Я такого добра получал вагон и маленькую тележку. А иин влепили по тихому.Вот что!!!! опять только что прислали смс
Ничего не будет.Звонилки друг у друга с...ь будут.Удалите и забудьте.Обычная пугалкаВроде и давно здесь, но просто давно их не слышала, и не видела их смс!!!! Что можно ожидать после этого смс?
Что я вам скажу.... Боятся надо....Это ж не последнее смс.....Вроде и давно здесь, но просто давно их не слышала, и не видела их смс!!!! Что можно ожидать после этого смс?
У мене смс розіслали, що я шахрайка, і взяла на людей кредити по їх документах, щоб вони викликали поліцію по моїй адресі, і писали заяви до поліції. Чесно до цих пір в шоці. Так що і смс можуть неприємно вразити, і не знаю що робити, писати на них заяву у поліцію, і вже змиритися з усім, все одно така депресія ((Як мене веселять повідомлення типу "поможіть, умираю, МФО смску прислали"...
У половини форума смска від МФО викликає глубоку депресію і всесвітній страх.
Купа тем - "дістали МФО", "не знаю як жити", "жив(жила) не тужив(тужила) і тут раз і майже смерть", "поможіть-допоможіть сил немає боротися з МФО" ... захожиш в тему, а там МФО смску!!! СМСКУ!!! прислало.
Я розумію як би це були колажі, прозвон всіх і вся, на крайній випадок погрози в вайбері, але СМС... слів не вистачає.
Я ж говорю про "тупі" смс саме боржнику.У мене смс розіслали, що я шахрайка, і взяла на людей кредити по їх документах, щоб вони викликали поліцію по моїй адресі, і писали заяви до поліції. Чесно до цих пір в шоці. Так що і смс можуть неприємно вразити, і не знаю що робити, писати на них заяву у поліцію, і вже змиритися з усім, все одно така депресія ((
Нічого не буде в мене рік по таліон поки тихоВроде и давно здесь, но просто давно их не слышала, и не видела их смс!!!! Что можно ожидать после этого смс?