Смс от смартивей. Стрёмно

• Автор теми Автор теми Iris
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 370
  • Перегляди Перегляди 56K

Вкладення

• IMG_20191118_101022.webp
    IMG_20191118_101022.webp
    54.8 Кб · Перегляди: 111
Всем привет.
Особая благодарность за форум и людей кто скажем так советует и успокаивает.
Но пришла СМС что они внесли адрес проживания в маршрут и будут сегодня в гостях.
Это как, правда или очередная пугалка?

P.s. они как-то умудрились позвонить соседке с которой пару раз общались во дворе, но ее номера не было в телефоне, она их послала, но у меня вопрос как они узнали ее номер телефона?

Всем привет.
Особая благодарность за форум и людей кто скажем так советует и успокаивает.
Но пришла СМС что они внесли адрес проживания в маршрут и будут сегодня в гостях.
Это как, правда или очередная пугалка?

P.s. они как-то умудрились позвонить соседке с которой пару раз общались во дворе, но ее номера не было в телефоне, она их послала, но у меня вопрос как они узнали ее номер телефона?
Ну если вы живёте там где прописаны, то это очень просто

Доброй ночи, прислали смс ( скрин ниже). Реально в тот же день звонят? И можно ли с ними договориться как то?
Якщо ви збираєтесь їм платить. то можна договоритись, але нівякому разі не грубіть. Тому що я через свій язик була змушено оплатить 2 тіла + % і на уступки не йшов ніхто з їхнього боку, а розсилку роблять капітальну, всім працівникам і в тому числі рідні і директору де я працюю.
А такое вам не приходило?

Отримано інфо стосовно роботи ваших близьких. Сьогодні оплата або їх репутація. 0800331034

И будут ли они звонить на работу родственникам ?
будуть всім і писать і звонить. по власному досвіду знаю, такшо якщо у вас є гроші краще заплатіть, бо платить прийдеться, я невитримала і платила.... хоча пережила шо хоч...

Що робити ??. Я немаю саого майна
Ціль повідомлення - щоб хтось із форумчан допоміг Вам у майновому питанні?)) Можу підказати сайти знайомств саме такого напрямку))
буде накладено арешт ЗУ
Який такий "арешт ЗУ"?))
Якщо всі Ваші нагальні питання, турботи і враження обмежуються цим фактом, то Ви або цілком щаслива людина, або зовсім нещасна...

Останнє редагування:
Ціль повідомлення - щоб хтось із форумчан допоміг Вам у майновому питанні?)) Можу підказати сайти знайомств саме такого напрямку))

Який такий "арешт ЗУ"?))

Якщо всі Ваші нагальні питання, турботи і враження обмежуються цим фактом, то Ви або цілком щаслива людина, або зовсім нещасна...
Та нетреба мені майно я просто питаю шо це може означати

Та нетреба мені майно я просто питаю шо це може означати
Якщо в цілому за змістом, то як на мене труднощі з розумінням тут навряд чи можливі, все чітко і прямо говориться)
на все майно буде накладено арешт
Якщо цікаво, що таке "арешт" - Вам у юридичні теми або до ЗУ"Про виконавче провадження". Наведу цитату з вільного ресурсу:
"Арешт полягає у накладенні заборони на право розпоряджатися майном боржника, яке з метою виконання судового рішення може бути реалізоване або передано стягувачеві у майбутньому. Під поняттям «майно» слід розуміти як окремі речі, їх сукупність, а також і всі майнові права боржника, що належать такому боржнику на момент вчинення виконавчого провадження."

Втім, якщо питання у реальних можливих діях і значенні таких СМС, то Вам уже десятки разів пояснювали ?

Я учитель, и в контактах родители, коллеги. Стрёмно что узнают про мою проблему.
І я про це ж.В мене є таеі контакти яким би не хотілося розповідати що то щахрпі і тд

Краще іх попередити,я пів книжки важливих контактів прозвонила......в мене в телефоні половина бази клієнтів з роботи......Скажіть що вашим деяким знайомим дзвонять шахраі,якщо будуть дзвонити ,нехай кажуть ,що вас не знають....

Краще іх попередити,я пів книжки важливих контактів прозвонила......в мене в телефоні половина бази клієнтів з роботи.....нСкажіть що вашим деяким знайомим дзвонять шахраі,якщо будуть дзвонити ,нехай кажуть ,що вас не знають....
Я вас розумію.Але якби там не було людей старших по роботі від яких залежить моє майбутне і зарплата то я так і зробила б.Але зі смартом доведеться вирішувати все.одним ним.І все.Там де я працювала до декрету такі номера не прлйдуть.там всі при статусі.І якщо ім прийде таке то ....якщо соцстрах не здасть звідки шва в декрет то не знайдуть.А якщо здасть з патрохами то.....
А мне сегодня пришло такое сообщение

Отримано інфо стосовно роботи ваших близьких. Сьогодні оплата або їх репутація. 0800331034

И будут ли они звонить на работу родственникам ?
Можна всього чекати
у меня месяц просрочки регулярный штурм кажен день.
Звінки смс?що ще

Останнє редагування:
Iris, моїй телефоній книжці і писали і дзвонили хотіла договориться так сказали що вони неможуть це зупинить іде все автоматом.Там дійсно говорить робот.Дзвонили іписали пока незаплатила.А в чоловіка якось лекше все проходить незнаю вроді недзвонять тільки смс кідають.

Babaika, поважні люди на такі речі ,як правило,не звертають увагу....Я б на вашому місті попередила всіх....Я вчителю своєї дитини дзвонила,і реакція була,,О,ми на таке не ведемось.....знаємо...,,була приємно вражена.

Б
Babaika, поважні люди на такі речі ,як правило,не звертають увагу....Я б на вашому місті попередила всіх....Я вчителю своєї дитини дзвонила,і реакція була,,О,ми на таке не ведемось.....знаємо...,,була приємно вражена.
Буду обзванювати

Назад
Угорі