Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
I правильно кажуть))Мені тоже таке прийшло.Кажуть не звертати уваги!!!!
Правильно кажутьМені тоже таке прийшло.Кажуть не звертати уваги!!!!
Якби мене саджали кожен раз, якби саджали кожного українця... прочтіше країну обплутати колючим дротом...Правильно кажуть
Мені дуже помогло)))))Хоть не кидає в припадках від звінків)))Мій совет ставте гетконтакт і живіть далі, забудьте про ці контори, з 1 чимла трохи їх відсіють і НБУ трохи візьметься за них і їх відсотки
Мене вже 37 шараг посадили+32,як контактну за співучастьЯкби мене саджали кожен раз, якби саджали кожного українця... прочтіше країну обплутати колючим дротом...
В телефонній розмові я запитав "звонаря"- "а назвіть номер виконавчого провадження по данній статті, скіко посадили боржників по данній статї?"
У відповідь"Ты такой борзый, будешь первым"
Ну не туїбні,га?
Пропоную в одну камеруМене вже 37 шараг посадили+32,як контактну за співучасть
Згодна,щоб скучати не довелося.До кінця життя нам сидітиПропоную в одну камеру![]()

Згодна,щоб скучати не довелося.До кінця життя нам сидіти![]()

?Треба,ще якесь МФО пошукати,щоб Віп камеру замовити ?
Та полюбому, ВІП камери вже є, харчі підігріють, интернет,ТВ...?
Треба,ще якесь МФО пошукати,щоб Віп камеру замовити ?

Будемо відпочивати,насолоджуватися життям,ще й за їх рахунокТа полюбому, ВІП камери вже є, харчі підігріють, интернет,ТВ...
А чим зайнятичсь ми знайдем![]()

А у мене з 20 т. вже 50 і це тільки під час карантину!!!! Скоиобази!!!!Успокойтеся я вже місяців три терплю, обдзвонили пару людей, їх послали нах*р, тепер з 15000 нарахували 42000, хворі) я сказав суд тільки суд. Тепер таліону продають, сказав щоб прислали договір про переуступку засовним листом і з підписом.
в Чехії слово "шукати" -значить ...ну, щоб помягче..."трахнуть"...?
Треба,ще якесь МФО пошукати,щоб Віп камеру замовити ?
На днях обсуждали этот новый приступ фантазии чмошников. И Bolt как юрист тоже высказался. Чтобы рассматривать факты причинения убытков кому-либо, суммы должны быть миллионные - это раз, а другое - так это явно не кредитные отношения, в которых будущие убытки(риски) должны быть учтены заранее кредитором. Конечно, с рекламой "даем даже бомжам" дивиденты будут шикарные. Но, тем не менее, под убытки неплатежи заемщика подвести никому не удастся.Знову смс від маніків![]()
На 3 пожизненных)))Мене вже 37 шараг посадили+32,як контактну за співучасть
Камеру значит побольше нужно заказатьНа 3 пожизненных)))