Збитки, це адміністративне, а не кримінальне) Криминал, это если вы деньги брали по поддельным документам! Запомните или закрепите где то, чтоб не плодили одно и тоже)

Успокойтеся я вже місяців три терплю, обдзвонили пару людей, їх послали нах*р, тепер з 15000 нарахували 42000, хворі) я сказав суд тільки суд. Тепер таліону продають, сказав щоб прислали договір про переуступку засовним листом і з підписом.

Правильно кажуть
Якби мене саджали кожен раз, якби саджали кожного українця... прочтіше країну обплутати колючим дротом...
В телефонній розмові я запитав "звонаря"- "а назвіть номер виконавчого провадження по данній статті, скіко посадили боржників по данній статї?"
У відповідь"Ты такой борзый, будешь первым"
Ну не туїбні,га?

Мій совет ставте гетконтакт і живіть далі, забудьте про ці контори, з 1 чимла трохи їх відсіють і НБУ трохи візьметься за них і їх відсотки

Це я з цим форумом та людьми які мені донесли в голову,що все не так страшно як я собі малюю!!!!Отдєльна блаґадарачка!!!!!!!!деяким людям)))))))))
Мій совет ставте гетконтакт і живіть далі, забудьте про ці контори, з 1 чимла трохи їх відсіють і НБУ трохи візьметься за них і їх відсотки
Мені дуже помогло)))))Хоть не кидає в припадках від звінків)))

Якби мене саджали кожен раз, якби саджали кожного українця... прочтіше країну обплутати колючим дротом...
В телефонній розмові я запитав "звонаря"- "а назвіть номер виконавчого провадження по данній статті, скіко посадили боржників по данній статї?"
У відповідь"Ты такой борзый, будешь первым"
Ну не туїбні,га?
Мене вже 37 шараг посадили+32,як контактну за співучасть

:drinks::beach:?

Треба,ще якесь МФО пошукати,щоб Віп камеру замовити ?
Та полюбому, ВІП камери вже є, харчі підігріють, интернет,ТВ...
А чим зайнятичсь ми знайдем:preved:

Пи Си.в Чехії слово "шукати" -значить ...ну, щоб помягче..."трахнуть"...
Я з Вами згоден...Потрібно шукати МФО!

Успокойтеся я вже місяців три терплю, обдзвонили пару людей, їх послали нах*р, тепер з 15000 нарахували 42000, хворі) я сказав суд тільки суд. Тепер таліону продають, сказав щоб прислали договір про переуступку засовним листом і з підписом.
А у мене з 20 т. вже 50 і це тільки під час карантину!!!! Скоиобази!!!!

Знову смс від маніків
Screenshot_2020-06-03-10-51-38.webp
На днях обсуждали этот новый приступ фантазии чмошников. И Bolt как юрист тоже высказался. Чтобы рассматривать факты причинения убытков кому-либо, суммы должны быть миллионные - это раз, а другое - так это явно не кредитные отношения, в которых будущие убытки(риски) должны быть учтены заранее кредитором. Конечно, с рекламой "даем даже бомжам" дивиденты будут шикарные. Но, тем не менее, под убытки неплатежи заемщика подвести никому не удастся.

Назад
Угорі