Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А звідки Ви знаєте, що вони дзвонять мало знайомим людям? Вони до Вас приходять, чи що?А откуда они могут знать фамилии людей и номера, которых я не знаю, так мимолетные знакомые
Дякую, теж так думаю. Щось зразу впала у відчай але стало легче... Що б я робила без цього форума.Реструктуризация = кабализация. Надо ждать лучших условий, поверьте, они будут.
Я смс розсилку з Вашими даними по знайомим і рідним?Вам запропонували реструктуризацію. Я думаю, що відстрочки платежів не нададуть. Ви впевнені, що зможете вносити кожного тижня такі суми? Якщо просрочите оплату - нарахують відсотки за просрочку і в найближчий період продадуть Таліону. Якщо немає грошей, то краще не платіть. Я в свій час допустила таку помилку з реструктуризацією, подарувала одну оплату, а потім не було чим заплатити, то нарахували пеню. Особисто в мене Манівео нікому не дзвонило і роботу не чіпало. Таліон поки теж, хоча грозився. У кожного по - різному.
Выезды будут но даже если вы у двора или двери спать будете то придет СМС что вас небыло дома когда они приехали.Короче Манивео рассылает смс людям номеров которых даже нет у меня. Все в бешенстве, мол что это за *****. Откуда они их берут? Я им тело уже пролонгациями заплатила. У кого так было, какие мысли?
Урядова может как то помочь в этом вопросе?
Стоит ли прозвонить на 1545 или это бессмысленно
Что я игнорирую их, и планируется выезд по адресу регистр и ближ родств
В любом случае, приготовьтесь к тому что будут звонить ко всем до кого смогу дотянуться.Дякую, теж так думаю. Щось зразу впала у відчай але стало легче... Що б я робила без цього форума.
База банка, имею ввиду у кого есть карточка банка (приват банка), то так и пробивают.По базе своей как? Как номера и люди, не понимаю
Знаю, то что я человека 3 года не видела, не слышала, номера нет, а тут раз и мне звонят и говорят так и так, присылают скрин смс.А звідки Ви знаєте, що вони дзвонять мало знайомим людям? Вони до Вас приходять, чи що?
с меня 34 к хотят ужеДякую, теж так думаю. Щось зразу впала у відчай але стало легче... Що б я робила без цього форума.
Я смс розсилку з Вашими даними по знайомим і рідним?
Вам тем более нельзя нервничать !!Працюю офіційно, переживаю що будуть на роботу звонити. Зараз вагітна, через місяць у декрет.
Та вже готова, після чоловіка за 4 міс прострочки, всі вже вкурсі, тільки за мої ще не знають яВ любом случае, приготовьтесь к тому что будут звонить ко всем до кого смогу дотянуться.
А яке тіло, в мене 20 т 7 тис вже проплатила, зараз 27 т хочуть 5 днів прострочкис меня 34 к хотят уже
Чому спитала, бо ,я наприклад, взагалі не відповідаю на дзвінки з незнайомих номерів. І мені жити стало легше. Хто дуже захоче зв'язатися зі мною, то напише смс.Знаю, то что я человека 3 года не видела, не слышала, номера нет, а тут раз и мне звонят и говорят так и так, присылают скрин смс.
тоже цікаво)А звідки Ви знаєте, що вони дзвонять мало знайомим людям? Вони до Вас приходять, чи що?
а скрін можна?Знаю, то что я человека 3 года не видела, не слышала, номера нет, а тут раз и мне звонят и говорят так и так, присылают скрин смс.
Цікаво що там пишуть)Знаю, то что я человека 3 года не видела, не слышала, номера нет, а тут раз и мне звонят и говорят так и так, присылают скрин смс.
В таком случае, Вы подготовленный боец)) Осталось пожелать Вам удачи))Та вже готова, після чоловіка за 4 міс прострочки, всі вже вкурсі, тільки за мої ще не знають я ❄, кажу зараз що це за його мене достають((
Аналогично, с незнакомых не беру, на вайбер писалиЧому спитала, бо ,я наприклад, взагалі не відповідаю на дзвінки з незнайомих номерів. І мені жити стало легше. Хто дуже захоче зв'язатися зі мною, то напише смс.
тоже цікаво)
[Людина просто відповідає на дзвінки з незнайомих номерів і це її помилка.
Я то зразу дуже переживала, але заходу читаю форум і зразу легче стає. Тут велика моральна підтримкаВам тем более нельзя нервничать !!
Вам же в декрет через месяц чего и волноваться за работу ,уволить не смогут ,ну пускай себе звонят до посинения !
Берегите себя и малыша ,это самое главное сейчас для вас !!
Та я думаю прорвемся, що не вбиває то робить нас сильнішими)))В таком случае, Вы подготовленный боец)) Осталось пожелать Вам удачи))
Ви ж писали, що дзвонили, а тепер відповідаєте, що писали. Я Вайбер видалила, бо писали всяку гидоту, аж трусило. І Вам раджу. Якось і без нього нормально живеться.Аналогично, с незнакомых не беру, на вайбер писали
А как они эти люди Ваш номер узнали?Знаю, то что я человека 3 года не видела, не слышала, номера нет, а тут раз и мне звонят и говорят так и так, присылают скрин смс.
Мне показывали смс от смартивей - они в смс пишут фио и номер.А как они эти люди Ваш номер узнали?